- 23 Ağustos 2020
- 6.743
- 12.695
- 198
Valla şu aralar altınla yarışıyorlarNimet o ya, oraya buraya sıkılmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şu aralar altınla yarışıyorlarNimet o ya, oraya buraya sıkılmaz![]()
Ooo hiç sorma , ruhunu bile temizlerbol bol içersek virüslerde daha ağızda ölür mü sdkglsdkgşsş
Benim demek istedigim de oydu. Sonucta evet icerigi yuksek oranda alkol ama alkolden farkli degil deyip içmiyoruz kolonyayiçok sık çıkıp tüketsem yılardım muhtemelen :) mümkün mertebe evde yada bahçedeyiz. arada çıkınca da bir çıktım bari başıma iş açmayayım diyorum.
elleri çok kurutuyor evet. pandeminin ilk zamanları kolonya daha sapıkça kullanılıyordu tabi, bir çok insan birşey ellememiş bile olsa habire kolonya sıkıyordu ellerine. o kadar da değil haliyle. :)
Ooo hiç sorma , ruhunu bile temizler![]()
Evde stok var, bitecek diye korkumdan kiyip içemiyorumValla şu aralar altınla yarışıyorlar![]()
Eşofmanli Sevket Hocabol bol içersek virüslerde daha ağızda ölür mü sdkglsdkgşsş
Benim demek istedigim de oydu. Sonucta evet icerigi yuksek oranda alkol ama alkolden farkli degil deyip içmiyoruz kolonyayiumarim yani
Gerci ben bir kere gece su icmeye kalktigimda su diye kolonya icmistim bak o cok fenaydı![]()
doğal dezenfektan olarak ne kullanılabilir örneğin?Devamli kolonyayla yaşıyorsanız keske kolonya yerine daha dogal bir dezenfektan kullansanız. Devamli kolonyaya maruz kalmak hatta gidanizla temas etmesi da saglikli degil.
Seri üretime geçtim ben. Alkol fiyatları koymuyor artıkValla şu aralar altınla yarışıyorlar![]()
Sanırım fiyatların tavan yapması kara borsaya düşmesiyle alakalıEvde stok var, bitecek diye korkumdan kiyip içemiyorum![]()
Bundan bir kaç sene önce havaalanından aldığım votka şimdi euro üzerinden iki katı olmuş , ki normalde fiyatlarda cok az bir oynama olur du. Bu da demek oluyor ki Türkiye’de bu oran en az 4 e katlandıSeri üretime geçtim ben. Alkol fiyatları koymuyor artıkFabrika açacam yakında
![]()
yok en yüksek alkol oranlı rakıda bile alkol oranı %45; bu yetmez. En az %65 ile 90 derece arası gerekiyor, ideali de %80. Hani bir yudum rakı için, boğazınızda ne virüs varsa öldürür covid olmazsınız diye nasihat veren tipler var daViski yada votka hatta rakı bile iş görür![]()
Sahte icki ihtimali nedeniyle babam her zaman gece disarida acik icki icersen evde bir kadeh daha icmeden yatma derdiyok yok yiyeceğe içeceğe katmıyorum. biraz psikolojik rahatlama amaçlı benimki. altına bir fıs sıksam fincanın iyi hissediyorum :)
bazen su içine iki üç damla limon kolonyası damlatıp içirtiyorlar ya fenalaşanlara. gerçi orda da sahte alkol sıkıntı o zaman körlük oluyor işte.
fincana sıkmak önemli değil de o fenalaşana kolonya içirmek çok yanlış bir uygulama.yok yok yiyeceğe içeceğe katmıyorum. biraz psikolojik rahatlama amaçlı benimki. altına bir fıs sıksam fincanın iyi hissediyorum :)
bazen su içine iki üç damla limon kolonyası damlatıp içirtiyorlar ya fenalaşanlara. gerçi orda da sahte alkol sıkıntı o zaman körlük oluyor işte.
Korona acisindan sordugunuzu dusunerek yine alkol ilaveli ama dogal bitki icerikli dezenfektan önerileri var. Kolonya gibi olmadigi icin en azindan cilde zarar vermiyorlar. Yine gidaya sıkılmıyor tabiidoğal dezenfektan olarak ne kullanılabilir örneğin?
Absent bile kurtarmıyor deseneyok en yüksek alkol oranlı rakıda bile alkol oranı %45; bu yetmez. En az %65 ile 90 derece arası gerekiyor, ideali de %80. Hani bir yudum rakı için, boğazınızda ne virüs varsa öldürür covid olmazsınız diye nasihat veren tipler var dacidden var.
Aaa sen ne diyosun , etanol içen tipler bile var yok hatta ispirtoydu o sanırım..yok en yüksek alkol oranlı rakıda bile alkol oranı %45; bu yetmez. En az %65 ile 90 derece arası gerekiyor, ideali de %80. Hani bir yudum rakı için, boğazınızda ne virüs varsa öldürür covid olmazsınız diye nasihat veren tipler var dacidden var.
Valla sormayın. Alkol fiyatina mi yanayim, euro zipladigindan beri yurtdisina cikmanin zorlasmasina mi yanayim bilmiyorum. Kombinasyon yapip yurtdisindan donerken alkol alamadigima yaniyorumBundan bir kaç sene önce havaalanından aldığım votka şimdi euro üzerinden iki katı olmuş , ki normalde fiyatlarda cok az bir oynama olur du. Bu da demek oluyor ki Türkiye’de bu oran en az 4 e katlandı![]()
fincana sıkmak önemli değil de o fenalaşana kolonya içirmek çok yanlış bir uygulama.
Bi şişe kendimize alırken üç şişe devlet babaya ısmarlıyoruz artık. Mekanlarda 35’lik rakıyı 180 liradan aşağı vermiyorlar bu seneBundan bir kaç sene önce havaalanından aldığım votka şimdi euro üzerinden iki katı olmuş , ki normalde fiyatlarda cok az bir oynama olur du. Bu da demek oluyor ki Türkiye’de bu oran en az 4 e katlandı![]()