Siirt’te arefe günü pazarda nektar 35 TL di . Eşim yarım kg alayım demiş adam vermemiş . Az önce orduevinde kantinde 18 TL de vergisizBende Antalya pahalı sanıyordum . Ama böyle pahalı olunca insanlar dışarda yemeye tereddüt edecekler
Aaa niye o kadar pahalı ? Şeftali alın bence , daha lezzetli ve ucuzSiirt’te arefe günü pazarda nektar 35 TL di . Eşim yarım kg alayım demiş adam vermemiş . Az önce orduevinde kantinde 18 TL de vergisiz
nerenin tshirtü o ? gerçekten merak ettim.istanbuldan pahalı şehir yok bence
valla git gide hayat standardımız düşüyor.
4-5 sene önce haftada en az 3 gün arkadaşlarımla çıkardım. ya yemeğe ya sadece birşeyler içmeye.
sevdiğim markalardan çok rahat birkaç parça alırdım.
şimdi bakıyorum en kıytırık t shirtler giymek istediğim markalarda 600-700 tl
almıyorum tabi ki ama bunu görmek üzücü
euro kuru ile beraber alışveriş bitti
yemek iyi bir yere gideyim desen o ayı kapatman lazım, başka yerde yememen lazım
onca sene okumuşum, meslek elde etmişim, güya büyük firma çalışanıyım ama durum bu.
Sözde marka ama çoğu Çin’de yada Bangladeşde de üretiliyornerenin tshirtü o ? gerçekten merak ettim.
Mahrumiyet bölgesi diyeAaa niye o kadar pahalı ? Şeftali alın bence , daha lezzetli ve ucuz
nerenin tshirtü o ? gerçekten merak ettim.
Böyle durumlarda ülkeler yerli üretime rağbet ederken ülkemiz maalesef yerli üretenlerin önüne taş koyup ithal almaya teşvik ediyor ve halk alamayınca adı fakirlik oluyor
Sözde marka ama çoğu Çin’de yada Bangladeşde de üretiliyor
Beni de beğendi valla. Özeline yazdım barıştık
O 3 kişi eminim hak etmişlerdirBeni de beğendi valla. Özeline yazdım barıştıkbayramda herkes barışsın arkadaş. Edit: siteden 3 kişi hariç
Alisanın kardesi asılıyken vefat etmis6 yasin altina maske zorunlu degil, ayrica bu sicakta acik havada ne kendim maske takarim ne cocuguma taktiririm.
Aşı olanlarin zaten korkmasina gerek yok, madem aşı koruyor
Ya ya inandık hemen sizeeAhh ahhh her yalana inanan yurdum insanıaşılar koruyor madem neden alişanın kardeşi öldü ? Aşıdan mı yoksa covidden mi öldü ? En yakın örnek o olduğu içinn veriyorum. Aşılardan ölen insanlar o kadar çok ki. Maske gerçekten koruyucu mu sizce ? Bebeğe maske takmak nedir yahu . Akıl sağlığınız için tv den uzak durmanızı öneririm. Sağlıklı beslenin bağışıklığınızı kuvvetlendirin ve korkmayınn!! Temiz hava gibisi yok nefret ediyorum maskeden . Er yada geç cu covid yalanı ortaya çıkıcak ve kendinizd yaptığınız eziyet için pişman olucaksınız ..
Benim eşimin ailesinden 4 kişi geçen yıl aşı bile çıkmamışken neden öldü? Üçü hastanede biri de evde vefat etti. Bunlar aşı olmadılarsa ve korona da yoksa neden ölmüş olabilirler?Ahh ahhh her yalana inanan yurdum insanıaşılar koruyor madem neden alişanın kardeşi öldü ? Aşıdan mı yoksa covidden mi öldü ? En yakın örnek o olduğu içinn veriyorum. Aşılardan ölen insanlar o kadar çok ki. Maske gerçekten koruyucu mu sizce ? Bebeğe maske takmak nedir yahu . Akıl sağlığınız için tv den uzak durmanızı öneririm. Sağlıklı beslenin bağışıklığınızı kuvvetlendirin ve korkmayınn!! Temiz hava gibisi yok nefret ediyorum maskeden . Er yada geç cu covid yalanı ortaya çıkıcak ve kendinizd yaptığınız eziyet için pişman olucaksınız ..
Sinovac mıydı acabaAlisanın kardesi asılıyken vefat etmis
Ama siz yine de takmayın Dünya icin değisen bisey olmaz da,cocuga bari takın yazıktır.
Benim de arkadaşım ilk aylarda öldü 36 yaşında. Aşısı mı vardı? Kronik hastalığı da yoktu. Bıktık şu aşı karşıtlarından ve komployla kafasını bozmuşlardan değil mi?bunlar yüzünden süreç yavaş ilerliyor olan da bize oluyorBenim eşimin ailesinden 4 kişi geçen yıl aşı bile çıkmamışken neden öldü? Üçü hastanede biri de evde vefat etti. Bunlar aşı olmadılarsa ve korona da yoksa neden ölmüş olabilirler?
Kesinlikle haklısınız, amaçları sizin gibi zeki insanları ayırıp ayrı bir koloni kurmak. Bizim gibileri aşılar zamanla imha edecek, sizin gibi özel ırklar için özel bir bölge olursturacaklarAhh ahhh her yalana inanan yurdum insanıaşılar koruyor madem neden alişanın kardeşi öldü ? Aşıdan mı yoksa covidden mi öldü ? En yakın örnek o olduğu içinn veriyorum. Aşılardan ölen insanlar o kadar çok ki. Maske gerçekten koruyucu mu sizce ? Bebeğe maske takmak nedir yahu . Akıl sağlığınız için tv den uzak durmanızı öneririm. Sağlıklı beslenin bağışıklığınızı kuvvetlendirin ve korkmayınn!! Temiz hava gibisi yok nefret ediyorum maskeden . Er yada geç cu covid yalanı ortaya çıkıcak ve kendinizd yaptığınız eziyet için pişman olucaksınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?