Paniğe kapıldım

Üzülme tatlım onlar bu anketlere ve değerlendirmelere alışkındırlar. Sana olumsuz tepkisi olmaz .

Bu zamandaki hocalar emin olun aşk mektubu olmadığı surece el yazısına bakmaz diye düşünüyorum:)Madem böyle birşey yaptın,arkasında dur,soran olursa evet yaptım de geç.Bence korkmaya gerek yok

Bu zamandaki hocalar emin olun aşk mektubu olmadığı surece el yazısına bakmaz diye düşünüyorum:)Madem böyle birşey yaptın,arkasında dur,soran olursa evet yaptım de geç.Bence korkmaya gerek yok

bir de bana çok büyük iyilikler yapmıştı bu dönem, nasıl böyle yapabildim bilmiyorum. vicdan azabı çekiyorum

bir de bana çok büyük iyilikler yapmıştı bu dönem, nasıl böyle yapabildim bilmiyorum. vicdan azabı çekiyorum
Valla baktin yaptığın ortaya çıktı"ya hocam bana bu anketler makara oluyor dediler,bende şaka olsun diye yaptim "de

Kızlar bu meseleyi ciddi ciddi taktım kafama, başka hiçbir şey yapamaz oldum. Önümüzdeki günlerde çok önemli bir sınavım var fakat bu meseleyi düşünmekten çalışamıyorum. Hoca el yazımdan anlayıp nankörlüğümden ötürü beni bırakacak gibi geliyor, korkuyorum.

Ankette ad-soyad olmaz neden çekiniyorsun ki. Ayrıca oeası üniversite sana bu hak tanınmış tamamen spesisific cevaplar vermen gayet doğal ve doğru.

Ankette ad-soyad olmaz neden çekiniyorsun ki. Ayrıca oeası üniversite sana bu hak tanınmış tamamen spesisific cevaplar vermen gayet doğal ve doğru.

ama bana ciddi manada iyilik ve yardımlarda bulunmuş bir insanı o şekilde notlandırmam kötü olan. bu bir hainlik. ve hoca da eski kanaatine göre beni geçirecekse bile bu durumdan sonra bırakırsa diye korkuyorum.

Sizin ne not verdiğinizi bilmesi imkansız o anketlerde isim falan sorulmuyor zaten, formaliteden yapılıyor ben hepsine kötü demiştim mesela sevdiğim bir hocam hariç, kimse de notmu düşürmedi okulu dereceyle bitirdim

bu anketler öğretmenlerin eline geçmiyor değil mi?

bu anketler öğretmenlerin eline geçmiyor değil mi?
Boşa panikliyorsunuz sadece sonuçlar geçiyor. Geçse bile ne olacak sanki nerden bilsin siz oldugunuzu isim yok bişey yok o kadar öğrencinin içerisinde sadece siz mi kötü puan verdiginizi sanıyorsunuz. Çoook fazla abartmışsınız yapmayın böyle, bu kadar korkacak ne var anlamadım..

yani anketlerin ortalama sonucu çıkıyor sadece onu görebiliyor, birebir anketleri incelemiyor değil mi?

Arkadaşım saçmalama =)
Ay ne olacak
Adamin maasindan kesmezler ya
Git hocaya de ki hocam ben yeni anket kagidi istiyorum digerlerini rastgele işaretledim önemsiz diye de
Doldurma seklindeyse de hocam karıştırdım isminizi ben size farklı şeyler yazacaktım ankete tekrar katılma şansım var mı de
O farketmeden git sen de
O da muhtemelen boşver filan der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…