- Konu Sahibi fataldanger
-
ben anket kağıdına adımı soyadımı yazmadım ama?Biz internet uzerinden yapiyoruz. Ayni sey yaziyor.sadece adini ve soyadini goremiyolar onda da bas harfleri gozukuyor
ben anket kağıdına adımı soyadımı yazmadım ama?
Arkadaşlar üniversite okuyanlarınız biliyordur (bu uygulama her üniversitede var mı bilmiyorum ama), dönem sonunda ders ve öğretim elemanını değerlendirme anketi veriyorlar. Ben de bugün doldurduğum bir ankete takıldım, pişmanlık yaşıyorum. Her ne kadar "öğretmenler görmeyecek" denilse de acaba bu öğrencilerin anket doldurmaya teşvik edilmesi için söylenen bir yalan olabilir mi? Yoksa hocalar da bu anketleri alıp bakıyorlar mı? Korkuyorum çünkü hocayı pek iyi değerlendirmedim, orta ve zayıf notlar verdim. Halbuki kendisi de çok iyi davrandı bana bu dönem fakat dersin sıkıcılığı ve zorluğu yüzünden düşük notlar verdiğim maddeler oldu. Şimdi korkum; bunları hocalar da görüyorsa ve hoca bakınca el yazısından anlayıp bu yüzden bana düşük not verirse? Tam da her şey, dersler, notlar öyle güzel gidiyordu ki herşeyi mahvettim diye üzülüyorum. Çok pişmanım.
bu anketleri okuyorlar mı yani?Üzülme tatlım onlar bu anketlere ve değerlendirmelere alışkındırlar. Sana olumsuz tepkisi olmaz .
Bu zamandaki hocalar emin olun aşk mektubu olmadığı surece el yazısına bakmaz diye düşünüyorum:)Madem böyle birşey yaptın,arkasında dur,soran olursa evet yaptım de geç.Bence korkmaya gerek yok
Valla baktin yaptığın ortaya çıktı"ya hocam bana bu anketler makara oluyor dediler,bende şaka olsun diye yaptim "debir de bana çok büyük iyilikler yapmıştı bu dönem, nasıl böyle yapabildim bilmiyorum. vicdan azabı çekiyorum
Ankette ad-soyad olmaz neden çekiniyorsun ki. Ayrıca oeası üniversite sana bu hak tanınmış tamamen spesisific cevaplar vermen gayet doğal ve doğru.
öyle mi görünüyor dersiniz?obsesif olabilir misiniz??
Sizin ne not verdiğinizi bilmesi imkansız o anketlerde isim falan sorulmuyor zaten, formaliteden yapılıyor ben hepsine kötü demiştim mesela sevdiğim bir hocam hariç, kimse de notmu düşürmedi okulu dereceyle bitirdim
Boşa panikliyorsunuz sadece sonuçlar geçiyor. Geçse bile ne olacak sanki nerden bilsin siz oldugunuzu isim yok bişey yok o kadar öğrencinin içerisinde sadece siz mi kötü puan verdiginizi sanıyorsunuz. Çoook fazla abartmışsınız yapmayın böyle, bu kadar korkacak ne var anlamadım..bu anketler öğretmenlerin eline geçmiyor değil mi?
yani anketlerin ortalama sonucu çıkıyor sadece onu görebiliyor, birebir anketleri incelemiyor değil mi?Boşa panikliyorsunuz sadece sonuçlar geçiyor. Geçse bile ne olacak sanki nerden bilsin siz oldugunuzu isim yok bişey yok o kadar öğrencinin içerisinde sadece siz mi kötü puan verdiginizi sanıyorsunuz. Çoook fazla abartmışsınız yapmayın böyle, bu kadar korkacak ne var anlamadım..
Arkadaşım saçmalama =)bir de bana çok büyük iyilikler yapmıştı bu dönem, nasıl böyle yapabildim bilmiyorum. vicdan azabı çekiyorum
Aynen öyle sadece sonuca bakar geçer. Öğrencilerin ne düşündüğünü neden umursasın ki? her cümlenizde bir panik var acaba sizde okb olabilir miyani anketlerin ortalama sonucu çıkıyor sadece onu görebiliyor, birebir anketleri incelemiyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?