• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paniğe kapıldım

bir öğretmen olarak diyorumki o anketlerin hepsini okudum bu zamana kadar. eğer kişisel problemleri olan bir hocaysa bakar. yoksa tınlamaz.

daha önce de yazdım çoğu hocayı kötü notladım ve derslerinden a ile geçtim hocaların umrunda değil. Bu anketi yapmalarını dekanlık ister. Okul imkanlarını iyileştirelim diye ama sonuçta hiçbir değişiklik olmaz.

çıkmıuyor bizde sırf notları görebilmek için önce anket dolduruyorduk netten bi gün arkadaş demişti ben öylesine tıklıyorum bir şey olur mu görüyor musunuz diye hoca da görmüyoruz sadece sonuçları biliyoruz ona göre değerlendirme yapıyoruz demişti

İşleri güçleri yok bunu araştıracaklar. Kesinlikle öyle birşey olamaz. Hem onları o hoca değerlendirmez ki

neden öyle dediniz?
Çünkü okul hayatı iş hayatının yanında Dİsneyland sayılır. Böyle ufak şeyleri kafana takarsan çalışmaya başladığında stresten uyuyamazsın. Hangi iş olursa olsun. Şimdi sadece kendinden sorumlusun o Zaman ise. Mesleğine göre hastalarından, öğrencilerinden, yolculardan, müşterilerden.... İnsanları memnun etmek o kadar zor ki. Bak sen mesela hocan dan tam memnun değilsin. O anket onun başarısını ölçmek için yapılıyor. Her çalışan için ölçme değerlendirme yapılır. Eleştirileceksin, yanlışların olacak. Takmadan düzelmeye işini iyi yapmaya çalışacaksın. Başlığını bir okusana...
Sanki hatalı bir açık kalp ameliyatı yaptın.

Çünkü okul hayatı iş hayatının yanında Dİsneyland sayılır. Böyle ufak şeyleri kafana takarsan çalışmaya başladığında stresten uyuyamazsın. Hangi iş olursa olsun. Şimdi sadece kendinden sorumlusun o Zaman ise. Mesleğine göre hastalarından, öğrencilerinden, yolculardan, müşterilerden.... İnsanları memnun etmek o kadar zor ki. Bak sen mesela hocan dan tam memnun değilsin. O anket onun başarısını ölçmek için yapılıyor. Her çalışan için ölçme değerlendirme yapılır. Eleştirileceksin, yanlışların olacak. Takmadan düzelmeye işini iyi yapmaya çalışacaksın. Başlığını bir okusana...
Sanki hatalı bir açık kalp ameliyatı yaptın.

haklısınız.

Ben ünideyken internet ortamında dolduruyorduk o anketi.. Valla kimlere kimlere neleri işaretledim, hiç de bir şey olmadı.

Sana bi animi anlatayim. Bi hoca var cok gicik kimse sevmez sonucun dogruysa,kullandigin yolu begenmezse soruyu yanlış kabul eder.

Neyse adam 2 donem derse girdi. Bi arkadas 1.donem sonunda ankette hocaya yardirmis. Adam 2.donemin basinda yorumu projeksiyona yansitti. Arkadasin sadece adinin ve soyadinin bas harfleri gozukuyor. Xy gibi. Ve sinifta baska kimsenin adi soyadinin bas harfleri xy değildi.

Bu arada anket sistemi icin kullanilan uygulama cogu üniversitede ayni. Erkek arkadasimla üniversitelerimiz ayri olmasina ragmen sistem ayni.

Ama hocanın bisey diyeceğini sanmıyorum kafana takma

Sana bi animi anlatayim. Bi hoca var cok gicik kimse sevmez sonucun dogruysa,kullandigin yolu begenmezse soruyu yanlış kabul eder.

Neyse adam 2 donem derse girdi. Bi arkadas 1.donem sonunda ankette hocaya yardirmis. Adam 2.donemin basinda yorumu projeksiyona yansitti. Arkadasin sadece adinin ve soyadinin bas harfleri gozukuyor. Xy gibi. Ve sinifta baska kimsenin adi soyadinin bas harfleri xy değildi.

Bu arada anket sistemi icin kullanilan uygulama cogu üniversitede ayni. Erkek arkadasimla üniversitelerimiz ayri olmasina ragmen sistem ayni.

Ama hocanın bisey diyeceğini sanmıyorum kafana takma
bu beni korkuttu. demek ki hocalar görüyor anketleri. ne yapıcam şimdi

bu beni korkuttu. demek ki hocalar görüyor anketleri. ne yapıcam şimdi

Bence sorun olmaz. Neden korkuyosun ki? Dersten seni birakamaz mesela. Atıyorum 3 kere kagidinin okunmasi icin dilekce verirsilen dekanlik okur kagidini sorularin dogruysa gecersin. Devamsizliktan birakamaz imzan varsa yine dilekce verirsin

Ya üniversiteye giden birinin böyle bir şeyi kafaya takmasi çok ilginç

Başka problemleriniz var mi? Asosyallik, takıntı vb

Bence sorun olmaz. Neden korkuyosun ki? Dersten seni birakamaz mesela. Atıyorum 3 kere kagidinin okunmasi icin dilekce verirsilen dekanlik okur kagidini sorularin dogruysa gecersin. Devamsizliktan birakamaz imzan varsa yine dilekce verirsin

yorum yazan diğer herkes bu anketleri öğretim elemanlarının görmediğini yazmış ama?

Back
X