Panik atak anksiyete depresyon hepsi var

Merhaba arkadaşım ben de sizin gibiydim, hastalık hastası olmuştum, sevdiklerim nir yere giderken kesin kaza yapacak diye düşünürdüm en basit ..sonra bir gün bıktım bunaldım.. benim Endişe ettiğim şeylerin hiç biri olmuuordu .. ve olacaksa da bunu önceden tahmin edebilmem imkansızdı. Elimden geleni yapıp Allah’a tevekkül etmeyi öğrendim kuluz insanız ve her şey olabilirdi maalesef bunu önleme gücümüz yoktu ve her şeyi benden cok düşünen planlayan allah vardı. Ondan iyisini dilemeyi öğrendim ,sıgınmayı öğrendim .. ben endişelenince hiç bir şey değişmiyordu olacak olan olurdu en kötüsüde hiç bir kötü senaryo olmadı. Boşa kendimi yordum. Hastaysam daha şiddetli belirtilerim muhakkak olurdu on senedir ölürdüm :) .. yani boş telaşlar. Unutmayın kuluz ve imtihan dünyasındayız.Ne gelirse baş üstüne deyip dayanma gücü için çalışalım . Hasta mıyım değil hasta olursam naparım ı düşünelim . Daha güçlü bireyler olalım unutmayın siz annesiniz.. siz güçlü olunki eşiniz eviniz yavrunuzda güçlü olsun , korkarak oturmanın kimseye faydası yok... sevgiler ..

Back