Panik atak anksiyete depresyon hepsi var

Bundan uc ay once kadar anksiyetem ve panik atagim tavan yapmisti. Her turlu kotu seyi dusunuyodum her seyi. Artik beynim durmustu. Evliyim cocugum yok ailemden uzaktayim ve surekli aileme bi sey olacak, esime bana bi sey olacak gibi geliyordu ve sonucunda da panik ataklar geciriyordum. Buradan da yardim istedim, bir arkadas cok sagolsun Psikolog Izzet Gullu'yu izlememi onerdi. Hem instgrmdan takip edip yazdiklarini okuyorum hem youtubedan videolarini izliyorum. Terapilerini daha dogrusu. Oyle iyi geldi ki... sen hasta degilsin, tum bunlari kafanda kuruyorsun ve sonucunda da bunlari yasiyorsun diyor sevgili Izzet Hoca. Ve ben hasta oldugumu dusunup, iste geliyor panigim, anksiyetem iste yine kotu olucam diye diye kendimi yiyordum. Bu terapi videolardan sonra kendime dedim ki: ya ben hasta falan degilim kafamda kurdugum seyler beynimi etkiliyor aha iste yine geliyo diye korkuyorum sonucunda da vucudum terliyor, carpintim, karincalanmam oluyor ve hayir hastalik degilmis bu, kendi kendime ediyormusum tum bunlari diye kendime diye diye ve hocanin videolarini izleye izleye cok rahatladim canim. Mutlaka mutlaka her gun bir kez de olsa terapilerini izlemelisin farki goreceksin. Ben tabii ki onun anlattiginin binde birini burada yazdim. Mutlaka izle. Farki zamanla goreceksin.

Bende benzer sorunları yaşadım :KK43: bütün doktorları tek tek gezdikten sonra en son beyin ve sinir cerrahiye gittim bana kaygı bozukluğu için ilaç yazdı kullanmaya başladıktan bir süre sonra sıkıntılarım azaldı :KK39:

1maç
Bundan uc ay once kadar anksiyetem ve panik atagim tavan yapmisti. Her turlu kotu seyi dusunuyodum her seyi. Artik beynim durmustu. Evliyim cocugum yok ailemden uzaktayim ve surekli aileme bi sey olacak, esime bana bi sey olacak gibi geliyordu ve sonucunda da panik ataklar geciriyordum. Buradan da yardim istedim, bir arkadas cok sagolsun Psikolog Izzet Gullu'yu izlememi onerdi. Hem instgrmdan takip edip yazdiklarini okuyorum hem youtubedan videolarini izliyorum. Terapilerini daha dogrusu. Oyle iyi geldi ki... sen hasta degilsin, tum bunlari kafanda kuruyorsun ve sonucunda da bunlari yasiyorsun diyor sevgili Izzet Hoca. Ve ben hasta oldugumu dusunup, iste geliyor panigim, anksiyetem iste yine kotu olucam diye diye kendimi yiyordum. Bu terapi videolardan sonra kendime dedim ki: ya ben hasta falan degilim kafamda kurdugum seyler beynimi etkiliyor aha iste yine geliyo diye korkuyorum sonucunda da vucudum terliyor, carpintim, karincalanmam oluyor ve hayir hastalik degilmis bu, kendi kendime ediyormusum tum bunlari diye kendime diye diye ve hocanin videolarini izleye izleye cok rahatladim canim. Mutlaka mutlaka her gun bir kez de olsa terapilerini izlemelisin farki goreceksin. Ben tabii ki onun anlattiginin binde birini burada yazdim. Mutlaka izle. Farki zamanla goreceksin.
Evet başka bir arkadaş da önerdi. Teşekkür ederim izleyeceğim.

Bende benzer sorunları yaşadım :KK43: bütün doktorları tek tek gezdikten sonra en son beyin ve sinir cerrahiye gittim bana kaygı bozukluğu için ilaç yazdı kullanmaya başladıktan bir süre sonra sıkıntılarım azaldı :KK39:
Bazen gerçekten doktorlar çare olmayabiliyo. Beyin ve sinir cerrahiye gitmek aklıma gelmedi hic

Ciddi,riskli. Doğumdan sonra iç kanama olmuş. Onunla ilgili olcam. Gerçi ben sadece bundan takmiyordum. Doğumda olcem saniyodum ölmedim şimdi bu çıktı onda olcem sanıyorum. Herşeyden ölcem sanıyorum yani
Aynı bende öyleyim benim de çenemin altondan kesilecek dil köküne bağlı bir kitle var. Ölcem diye sürekli erteliyorum. Bugün de başka bir dr.a gidicem bakalım o ne dicek.

Aynı bende öyleyim benim de çenemin altondan kesilecek dil köküne bağlı bir kitle var. Ölcem diye sürekli erteliyorum. Bugün de başka bir dr.a gidicem bakalım o ne dicek.
Allah yardımcın olsun. Rabbim korusun inşallah seni🙏 ameliyat sonrası haber ver iyiyim diye olur mu

İnançliysan sürekli ya hafiz de. Koruyan, kollayan demek. Faydasını göreceksin.

Galiba bendede boyle. Bi durum var kendimi kanser saniorum ve doktor doktor geziorum uc haftadir ne haldeyim bi ben bi allah bilir

Yalniz kalmamaya çalışın sosyallesin sosyal medyayı kastetmiyorum, sahici arkadaşlarınız olsun kafasinizi dağıtacak hobiler edinin yürüyüş yapın ilginizi korkuların üzerine ne kadar yoneltirseniz o kadar artar...

Son düzenleme:
hahaha benim 2 sene önceki başlangıcım. çok komiktim. nolsu hoppp doktor. artık kimseye demiyordum :KK70:
ama zamnla kendimi telkin ettim. önemli birşey olsa düşerim elbet biri götürür diye diye bıraktım doktor işini. en azından 1 yıldır gitmiyorum önemli ve gerçek bir hastalığım olmadıkça.
kendini telkin et. psiikolog öneririm ben. terapiye başladım ama devam etme kousunda sıkıntı yaşadm. gittiğim zaman faydasını gördüm.

Doktora da şunun için gidiyorum. Bi şey varsa erken teşhis olsun. Giderken de korka korka gidiyorum zaten. Ben bi tek kendimi değil bebeğimle ilgili en ufak bi şeyde de doktora koşuyorum. Çok yıprattım onu :KK43:

benim psikoloğum çocuğna da geçer bu halinn dikkat et dedi. o yüzden kendi içinizde yaşamaya çalışın. çocuğa da geçmesin bu haliniz. ben de dikkat ediyorum bu konuda. mesela sabahları 50 kez kapıyı kilitledim mi diye bakıyordum. artık oğlumu önden yollayıp bakıyorum :D

Galiba bendede boyle. Bi durum var kendimi kanser saniorum ve doktor doktor geziorum uc haftadir ne haldeyim bi ben bi allah bilir
Bende aynı sizin gibiydim :KK43: bütün doktorları dolaştıktan sonra gerçektende birşeyim yokmuş dedim,verilen ilacı kullanmaya başladım.
inşallah sizde biran önce kontrol altına alırsınız bu korkularınızı :dua:

Bende aynı sizin gibiydim :KK43: bütün doktorları dolaştıktan sonra gerçektende birşeyim yokmuş dedim,verilen ilacı kullanmaya başladım.
inşallah sizde biran önce kontrol altına alırsınız bu korkularınızı :dua:
Insallah daha benim kontrollerim bitmedi tamam kaygi bozuklugudur diorum ama gercekten midem karnim agrio ve sindirim sistemi hastaliklarida malesef bi gitmeyle hemen cözülmüo beklemedeyim daha kontrollerim var insallah bisey cikmaz isin traji komik olani ansikete bazi tümerlerin belirtisi die okuyunca nette iyice kafayi siyirdim

Birebir beni yazmissiniz! 😆😆
Yaklasik 10 yildir var ama 1,5 yildir hic bir gun eksik olmadi hastalik korkusu hayatimdan. Akilli, zeki, ozguveni tavan, mutlu bir kadindan geriye kalan korkak zavalli gucsuz kucuk bi kiz gibi hissediyorum bazen kendimi.

Back
X