- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
Bundan uc ay once kadar anksiyetem ve panik atagim tavan yapmisti. Her turlu kotu seyi dusunuyodum her seyi. Artik beynim durmustu. Evliyim cocugum yok ailemden uzaktayim ve surekli aileme bi sey olacak, esime bana bi sey olacak gibi geliyordu ve sonucunda da panik ataklar geciriyordum. Buradan da yardim istedim, bir arkadas cok sagolsun Psikolog Izzet Gullu'yu izlememi onerdi. Hem instgrmdan takip edip yazdiklarini okuyorum hem youtubedan videolarini izliyorum. Terapilerini daha dogrusu. Oyle iyi geldi ki... sen hasta degilsin, tum bunlari kafanda kuruyorsun ve sonucunda da bunlari yasiyorsun diyor sevgili Izzet Hoca. Ve ben hasta oldugumu dusunup, iste geliyor panigim, anksiyetem iste yine kotu olucam diye diye kendimi yiyordum. Bu terapi videolardan sonra kendime dedim ki: ya ben hasta falan degilim kafamda kurdugum seyler beynimi etkiliyor aha iste yine geliyo diye korkuyorum sonucunda da vucudum terliyor, carpintim, karincalanmam oluyor ve hayir hastalik degilmis bu, kendi kendime ediyormusum tum bunlari diye kendime diye diye ve hocanin videolarini izleye izleye cok rahatladim canim. Mutlaka mutlaka her gun bir kez de olsa terapilerini izlemelisin farki goreceksin. Ben tabii ki onun anlattiginin binde birini burada yazdim. Mutlaka izle. Farki zamanla goreceksin.