• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak mı geçiriyorum

Aaaa acaba yine merkür ilerlemesi gerilemesi bişeysi mi var yaa. Ben aslında çok iyiydim. Bi kaç gündür beni de yokluyor anksiyete. Hatta dün o kadar kötü oldum ki ölüyo muyum acaba diye kaç kere yerimden fırladım. Sorun nefes de değil birden çıldırma hissi falan geldi hem de bi kaç kere. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama dün yaşadıklarımı unutamıyorum.

Aaaa acaba yine merkür ilerlemesi gerilemesi bişeysi mi var yaa. Ben aslında çok iyiydim. Bi kaç gündür beni de yokluyor anksiyete. Hatta dün o kadar kötü oldum ki ölüyo muyum acaba diye kaç kere yerimden fırladım. Sorun nefes de değil birden çıldırma hissi falan geldi hem de bi kaç kere. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama dün yaşadıklarımı unutamıyorum.
Çok geçmil olsun i şallah tekrarlamaz Bende kardiyolojiye gittim bugün çarpıntım cıktı eforo yolladı bi sorun cıkmadı pskiyatrıye git dedi saolsun psikiyatrideki doktorla konustum ilaç yazdı inşallah iyi gelir bende sanki zor nefes alıyormusum gii hissediyorum

Çok geçmil olsun i şallah tekrarlamaz Bende kardiyolojiye gittim bugün çarpıntım cıktı eforo yolladı bi sorun cıkmadı pskiyatrıye git dedi saolsun psikiyatrideki doktorla konustum ilaç yazdı inşallah iyi gelir bende sanki zor nefes alıyormusum gii hissediyorum
Düzenli kullanımda emin olun çok büyük faydasını görürsünüz. Ancak arada yokluyor işte onu çözmek için ne gerekir bilemiyorum

Düzenli kullanımda emin olun çok büyük faydasını görürsünüz. Ancak arada yokluyor işte onu çözmek için ne gerekir bilemiyorum
Ayyy inşallah tek istediğimmm iyi olmak kafamı bireylere yormak istiyorum ama olmuyor bakaljm ilaç zayem ilk on beş günden sonra faydasını gösterir dedi doktorum sizde de carpıntı oldumu

Ayyy inşallah tek istediğimmm iyi olmak kafamı bireylere yormak istiyorum ama olmuyor bakaljm ilaç zayem ilk on beş günden sonra faydasını gösterir dedi doktorum sizde de carpıntı oldumu
Ohooo ben o çarpıntı hiç bitmeyecek zannettiğim için ne kadar ağladım bilseniz. Aaa bu arada benim çarpıntım b12, demir, d3k2 bide omega 3 kullandıkça baya baya azaldı özellikle omega 3

Ben de ilaca tekrar başlamadan önce bir süre B12, magnezyum ve d vitamini kullanayım dedim, bu süreçte onları deniyorum. Pasiflora tablet ve melatonin de kullanıyorum.

Ohooo ben o çarpıntı hiç bitmeyecek zannettiğim için ne kadar ağladım bilseniz. Aaa bu arada benim çarpıntım b12, demir, d3k2 bide omega 3 kullandıkça baya baya azaldı özellikle omega 3
Bende dün kan tahlilerime baktırdım demir depom boşalmış demir ilacıyla b12 ilacı verdi inşallah iyi gelir

Kızlar hepinize merhaba lütfen bi akıl verin bir kaç defa nefesim gitt gibi hissediyorum elim ayağım bosalıyor sanki kalbim duracak gibi kardiyolojiye falan gittim kalbinde bi sıkı tı yok panik atak geçirmiş olabilirsin psikiyatriye git dedi zor günler yaşadık şu 6 aydır ama bu sefer çok oldu geçen gün de yemek yerken nefes zor alıyormuşum gibi elim ayağım bosaldı gözlerim karardı balkona çıktım daha sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım doktora gittik hemen ciğerlerime baktı panik atak geçirmişsin dedi ciğerlerin temiz dedi piskiyatye git dedi benim gibi olan var mı birbirimize destek olalım
Geçmiş olsun yaşadığın şey tamamen panik atak. Daha önce çok yaşadım bu durumu ve atlattım. Merak etme geçiyor ve kontrol edebiliyorsun bi zaman sonra. Psiyatriye mutlaka git. Dr a gitmekten çekinmeyin.

Geçmiş olsun yaşadığın şey tamamen panik atak. Daha önce çok yaşadım bu durumu ve atlattım. Merak etme geçiyor ve kontrol edebiliyorsun bi zaman sonra. Psiyatriye mutlaka git. Dr a gitmekten çekinmeyin.
Tesekkür ederim geçen gün kardiyolojiye hittim çarpıntım çıktı efora girdim temiz çıktı ve psikiyatriye git dedi saolsun yrdımcj oldu pskiyatri dokturu ilaç yazdı ama sanki kalbim ağrıylr gibi geliyor bide adet tarhim de geliyor hatta dedim dün esıme kardıyolojıye mi gitsem gene dedim saçmalam dedi bişey olsaydı efor da çıkardı Büşra dedi bnde gitmedim ilaçlarımı kullanıyorum ama çok sersem yapıyor

Back
X