Panik Atak sorunu olanlar....

oğlum 13 yaşında dikkat etmeye çalışıyorum ama söz dinlemiyor:a015:

herkeze karşı anlayışlı omaya çalışıyorum arada birde olsa anlaşılmak istiyorum neden insanlar böyle ufacık şeyler yüzünden birbirlerine surat asıyorlar insanların sıkıntılarına ortak olmak onları biraz olsun rahatlatmak benim çok hoşuma gidiyor ama bazen bende sıkıntılarıma ortak olunsun istiyorum:teselli:

Merhabalar;

Uzun bir süre PA tedavisi gördüm, şu an durumum gayet iyi. Konu ile ilgili soruları olanlara memnuniyetle cevap veririm.

Sevgiler

Merhabalar;

Uzun bir süre PA tedavisi gördüm, şu an durumum gayet iyi. Konu ile ilgili soruları olanlara memnuniyetle cevap veririm.

Sevgiler

bende 6 senedir pa tedavisi görüyorum herşeyi yendim ama tek başına dışarı çıkma işini yenemedim.bide senden tavsiye almak isterim.paksil kullanıyorum bu arada.senağlama

selam arkadaşlar bende bu aralar panik atak var ağlıyorum ellerim titriyor çok kötüyüm doktora gittim ilaç verdi daha 1 haftadır kullanıyorum bakalım doktor daha çok yeni dedi 1 ay sonra ilacın etkisi belli olurmuş offff hep içimden kötü şeyler geçiyor ve bu beni mutsuz ediyor ağlıyorum ondan sonra,selektra diye bir ilaç içinizde kullanan varmı acaba iyi gelirmi en kısa zamanda bir işe girmem gerektiğini söyledi doktor kafamı başka şeylere vermeliymişim

merhaba arkadaşlar
eşime yaklaşık 9 ay önce panik bozukluk tanısı kondu...pkiyatra gitmeye zar zor ikna ettim,öncesinde kardiyolojiyi ziyaret ettik tabiki:smiley-cool: eşim yapısı gereği titiz ve pimpirikli bir insan,her ayrıntıyı takar,bu aralarda tansiyon yükselmeleri oluyor,sizdede bu durumu yaşayan var mı:uhm: aniden 15 -16 lara yükseliyor,sonra kendiliğinden düşüyor...ve en önemlisi ona nasıl yaklaşmam gerektiğini bu hastalığı bizzat yaşayan kişiler olarak sizlere danışmak istiyorum:uhm:

mervecim bendede aynı şeyler oluyor bende yeni tedavi görüyorum tansiyonun yükselmesi alçalması panik ataktan oluyor canım eşinin ne yap ne et doktora götür ikna et başka çare yok nasıl yaklaşmana gelince kendisi istemedikten sonra biraz zor çevremde gördüm hep örneklerini ilk önce kendiside istiycek ama fazla sık boğaz etmeden ara ara doktora gidelimmi canım falan de bakalım ne tepki verecek geçmiş olsun şimdiden

sağol cevabın için,tansiyon beni baya düşündürüyordu...eşim doktora gitmeyi sever zaten,sağlık sektöründe çalışıyor,hergün dahiliye,çeşitli tahliller vs yaptırır kendinedelikafadulden psikoloğa bi kez birlikte bi kez yalnız gitti,kadına bişeyim yok artık demiş tabi kadıncağızda ilaçta herhangi bi yükseltme yapmadan iyiysen aynen devam et demiş,dozu yetmiyor besbelli yeniden bi ayarlama için doktorumuza görünmek lazım,bu hafta randevu alayım inşallah.

Panik ataktan Kurtulmak İÇİN ZİHNİNİZİ KONTROL EDİN
Arabayı kullanırken, dikiz aynasına bakarak kullanmayınız önünüze bakınız; çünkü arkadaki olayları değiştirmek mümkün değildir.

İnsanların çoğu beynini etkin ve bilinçli biçimde kullanmıyor. Hepimizin beyni, 'kapalı' düğmesi olmayan bir makineye benzer. Ona yapacak iş vermezseniz sıkılıncaya kadar çalışmaya devam eder.
Bir insanı hiç bir dışsal deneyimin yaşanmadığı duyusal bir havuza bırakırsanız, içsel deneyimde derinleşmeye başlayacaktır. Beyniniz yapacak bir iş bulmadan boş boş oturursa, ne olduğuna aldırmadan oyalanmayı tercih eder. Siz bundan kaygı duyabilirsiniz, ama onun böyle bir derdi yoktur.

MUTLU HİSSETMEKLE ile ÜZGÜN HİSSETMEK arasındaki fark, sizin yeteneklerinize dayalı değil, BELLİ BİR ANDA zihninizin veya vücudunuzun durumuna bağlıdır.

bende 6 senedir pa tedavisi görüyorum herşeyi yendim ama tek başına dışarı çıkma işini yenemedim.bide senden tavsiye almak isterim.paksil kullanıyorum bu arada.senağlama

Bahsettiğiniz ilaç, bu tür vakalarda en iyi sonucu veren ilaçtır. İlacı aksatmadan almalısınız ve dr kontrolünde bırakmalısınız. Dışarı çıkamama durumuna gelince; bu aşılması sancılı bir durum, tek başınıza halletmeniz gerekiyor. Önceleri yanıma, gerekebilecek herşeyi alıp çıktım..lakin sonraları , yanıma aldıklarımı azaltmaya başladım.. kapının eşiğinde düşündüğüm çook zamanlar oldu..gitmekle gitmemek arasında kaldım..ama zorladım kendimi... ve aştım...Şimdi ise tam tersi, atağın geleceğini hissettiğim an dışarı çıkıyorum...alkisalkisalkis

Sevgiler.

merhaba arkadaşlar bende 1 yıl önce başladı yeni evlendiğimiz zaman hepinizin yaşadıklarını bende yaşadım halada yaşıyorum ama benim panik atak olma sebebim çocukluğumda kötü şeyler yaşamış olmak anne ve babam ayrı olarak büyüdüm zor günler geçirdik Allahtan eşim çok anlayışlı ve çok mutluyum ama öyle kötü bir hastalık ki öyle beyinde falan bitmiyo insanın en mutlu anlarını bile zehir ediyor şu an ilaç tedavisi görüyorum ve yeşil reçeteye yazılan xanax adlı ilacı kullanıyorum ve en az 8 ay ilaç tedavisi verdi doktor birde bu yaz sonu bebek yapmay çok istiyorduk eşimle umarım daha kısa zamanda iyileşirim ve bende anne olabilirim hepinize geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin

merhabalar bende 3 yıldır panik atak hastasıyım-Her ınsan gıbı benımde hayatımda kotu dönemlerım oldu ve hep guçlu gorunmek durumunda kaldım ve bırgun bır baktım panık atak olmusum ama tabı bunu aylarca doktor doktor acıl rontgenler tomografılerden sonra ogrendım.Çok sıkıntı verıcı bır hastalık duzenlı ılaclarımı kullandım suan bırakmıs durumdayım ama ara ara cok fena gelıyor acaba tekrar doktora basursammı ama dusununcede nereye kadar ılacla dewam edecek onuda bılemıyorum.tek ısım yarayan sey suan panık basladıgında nefes egzersızlerı

geçmiş olsun canım,bebek niyetiniz çok halis,dilerim rabbim bu vesileyle şifa verir...

önerilerin için çok teşekkür ederim.deniyce.:lepi:

selam arkadaslar.16 yasından beri panik atak hastasıyım ve suan 38 yasındayım.ilaç tedavisi sürdğü sürece yanına uğramıyor.ilacı bırakınca en ufak mutsuzlukta ve keyifsizlikte tekrarlıyor.o yüzden bana göre panik atağın tedavisi yok bunla yasamayı öğrenmek gerek ben öle yaptım.ilaçlarımı alıyorum panik atak nöbetinden uzaklasıyorum.kac kere doktora gittim ilacı verip gönderiyor ilac bitince hep aynı.ilk zamanlar bas ediliyor daha sonra vücut kendi tepki vermeye baslıyor.bence mezara kadar gider.nasıl olsa bir gün hepimiz ölcez korkunun ecele faydası yok.

Arkadaşlar ya bu panik atak da resmen çağın hastalığı oldu. Allah yardım etsin ya benimde başımdan geçti şimdi çok şükür iyiyim ama çok kötü bi hastalık Allah herkeze şifa versin

ay ben bu yazıyı eşime okutsam iyileşeceği varsada düzelmez:tomato: (kendisi pa sendromluda:1no2:)

kızlar hiç yeşil kür uygulayanınız oldu mu:uhm: sabah maydanoz ıspanak,akşam tere ıspanak...biz eşime uyguluyorduk,o esnada hastalığı tansiyonda tavan yaptı,eşimde ona bağlı olduğunu sanıp küre devam etmedi...ama kürün çok iyi geldiğini duydum(by i.saraçoğlu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…