Cok üzüldüm ve ne yazikki bende alerjik astim hastasiyim.:1no2:
Ona cok iyi bakman gerekiyor canim benim ya kac yasinda?
Umarim sende,de kötü seyler cikmaz,icini rahat tut olurmu?
Ayrintilari buraya yazarsan sevinirim,en azindan haberimiz olur..
Cok cok gecmis olsun...
Merhabalar;
Uzun bir süre PA tedavisi gördüm, şu an durumum gayet iyi. Konu ile ilgili soruları olanlara memnuniyetle cevap veririm.
Sevgiler
bende 6 senedir pa tedavisi görüyorum herşeyi yendim ama tek başına dışarı çıkma işini yenemedim.bide senden tavsiye almak isterim.paksil kullanıyorum bu arada.senağlama
geçmiş olsun canım,bebek niyetiniz çok halis,dilerim rabbim bu vesileyle şifa verir...merhaba arkadaşlar bende 1 yıl önce başladı yeni evlendiğimiz zaman hepinizin yaşadıklarını bende yaşadım halada yaşıyorum ama benim panik atak olma sebebim çocukluğumda kötü şeyler yaşamış olmak anne ve babam ayrı olarak büyüdüm zor günler geçirdik Allahtan eşim çok anlayışlı ve çok mutluyum ama öyle kötü bir hastalık ki öyle beyinde falan bitmiyo insanın en mutlu anlarını bile zehir ediyor şu an ilaç tedavisi görüyorum ve yeşil reçeteye yazılan xanax adlı ilacı kullanıyorum ve en az 8 ay ilaç tedavisi verdi doktor birde bu yaz sonu bebek yapmay çok istiyorduk eşimle umarım daha kısa zamanda iyileşirim ve bende anne olabilirim hepinize geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin
Bahsettiğiniz ilaç, bu tür vakalarda en iyi sonucu veren ilaçtır. İlacı aksatmadan almalısınız ve dr kontrolünde bırakmalısınız. Dışarı çıkamama durumuna gelince; bu aşılması sancılı bir durum, tek başınıza halletmeniz gerekiyor. Önceleri yanıma, gerekebilecek herşeyi alıp çıktım..lakin sonraları , yanıma aldıklarımı azaltmaya başladım.. kapının eşiğinde düşündüğüm çook zamanlar oldu..gitmekle gitmemek arasında kaldım..ama zorladım kendimi... ve aştım...Şimdi ise tam tersi, atağın geleceğini hissettiğim an dışarı çıkıyorum...alkisalkisalkis
Sevgiler.
ay ben bu yazıyı eşime okutsam iyileşeceği varsada düzelmez:tomato: (kendisi pa sendromluda:1no2:)selam arkadaslar.16 yasından beri panik atak hastasıyım ve suan 38 yasındayım.ilaç tedavisi sürdğü sürece yanına uğramıyor.ilacı bırakınca en ufak mutsuzlukta ve keyifsizlikte tekrarlıyor.o yüzden bana göre panik atağın tedavisi yok bunla yasamayı öğrenmek gerek ben öle yaptım.ilaçlarımı alıyorum panik atak nöbetinden uzaklasıyorum.kac kere doktora gittim ilacı verip gönderiyor ilac bitince hep aynı.ilk zamanlar bas ediliyor daha sonra vücut kendi tepki vermeye baslıyor.bence mezara kadar gider.nasıl olsa bir gün hepimiz ölcez korkunun ecele faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?