olsun böle böle atlatcaz ve umursamıycaz en sonunda
biz birgün bir yerde yemek yiyoruz ben bir an dondum kaldım sanki
sevgilim dedi ne oldu,geldiler mi yineesırnaşık şey
bir de mesela ben de şu var bir yerde fazla oturamıyorum ,diyelim ki yemek yedim hemen kalkmalıyım yemekten sonra daha fazla sıkıntı basıyor beni
başka panik atak yok mu kızlar gelin sohbet edip dertleşelimhihoyyyt
-Nefes darlığı
- Çarpıntı, kalp nabzın hissedilmesi
- Aniden ortaya çıkan sıkıntı
- Baş dönmesi
- Bayılacakmış gibi olma
- Göğüste daralma
- Kontrolün kaybedileceği korkusu
- Karın bölgesinde gerginlik ya da bulantı
- Tehlikeli bir hastalığı olduğu hissine kapılma
- Ellerde, ayaklarda terleme, uyuşma, karıncalanma
- Üşüme ya da ateş basması
kızlar dün erkek arkadasmla dısarı cıkmıştık.evdeki bazı problemlerimden dolayı canım cok sıkkındı zaten bi de üstüne biraz tartıştık sevglmle snra yolda yürürken birden ayaklarımn altından kaydı gtti yer sanki.snra tabi yukardaki belirtilerin hepsi oldu.nefes alamıyodum aldıgım zaman veremiyodum gözlerimi acamıyordum basım dönüyodu.ambulans fln cagrdılar dogru acile..neyse acilde tansiyonu ölçtüler gayet normal nefes alışıma baktı normal dedi dr. yine..DİAZEM yaptılar iğne snra yolladılar..
daha önce de 3 kere falan aynı sey oldu cok üzüldüğümde ya da sinrlendiğimde..önceden pek dikkate almıyodum ama sizce dr.a gitmem gerekirmi.cünkü her zaman olan bişey değil CADIARZU
arkadaşlar merhaba
ben bundan 1.5 sene once bi yakınımı ani bi şekilde kaybettim. onun ölümünden kısa bi süre sonra gecelei kalp krizi geçirdiğimi düşünmeye uyuyamamaya başladım. ve bütün kalkp krizi belirtilerini yaşıyordum. dahiliye çıktım sorun yok dediler. inanmadım kardeolojiye çıktı dotor yine sorun yok dedi. daha sonra kaslarımda bi sorun vardır diye fizik tedaviye çıktım. fibromiyalji diye bi hastalık teşhisi koyup ilaç verdi. fakat durumumda hala bi deişme yok. ilk zamanlarki gibi gecelerim uykusuz ve kalp krizi geçiriyorum diye bütün gece oturarak geçmiyor fakat hala yattıpımda gögsumde sancı üşümee baş agrısı ..... gibi bazı belirtiler var. sanki hep ölecekmişim gibi hissediyorum. ama bu sosyal hayatımı çok fazla etkilermiyor. genelde gece yatağa girdiğimde yada gün içinde bi 4-5 defa kalp krizi geciriyorum sanırım , yoksa tansiynummu çıktı gibilerinden sorunar yaşıyorum. psikolejik olarak destek almadım ve açıkcası almak yada ilaç kullanmak istemiyorum. doktora gittiğimde panik atak teşhisi konulacak diye korkuyorum. zaten bana pek psikolejikmiş gibi gelmiyor sanki gercekten kalbimde sorunum var ama tahlilim temizz. şimdi ben sizce panik atakmıyım. bi doktora gitmelimiyim. eger panik ataksam bu sorunu kendim çözebilirmiyim. çünkü herhangi bi ilaç kullanmak isemiyroum. panik atak hastası arkadaslar tecrubelerinize dayanarak o belirtileri bende gösteriyormuyum yardımcı olurlara sevinirim . teşekkürler.
arkadaşlar merhaba
ben bundan 1.5 sene once bi yakınımı ani bi şekilde kaybettim. onun ölümünden kısa bi süre sonra gecelei kalp krizi geçirdiğimi düşünmeye uyuyamamaya başladım. ve bütün kalkp krizi belirtilerini yaşıyordum. dahiliye çıktım sorun yok dediler. inanmadım kardeolojiye çıktı dotor yine sorun yok dedi. daha sonra kaslarımda bi sorun vardır diye fizik tedaviye çıktım. fibromiyalji diye bi hastalık teşhisi koyup ilaç verdi. fakat durumumda hala bi deişme yok. ilk zamanlarki gibi gecelerim uykusuz ve kalp krizi geçiriyorum diye bütün gece oturarak geçmiyor fakat hala yattıpımda gögsumde sancı üşümee baş agrısı ..... gibi bazı belirtiler var. sanki hep ölecekmişim gibi hissediyorum. ama bu sosyal hayatımı çok fazla etkilermiyor. genelde gece yatağa girdiğimde yada gün içinde bi 4-5 defa kalp krizi geciriyorum sanırım , yoksa tansiynummu çıktı gibilerinden sorunar yaşıyorum. psikolejik olarak destek almadım ve açıkcası almak yada ilaç kullanmak istemiyorum. doktora gittiğimde panik atak teşhisi konulacak diye korkuyorum. zaten bana pek psikolejikmiş gibi gelmiyor sanki gercekten kalbimde sorunum var ama tahlilim temizz. şimdi ben sizce panik atakmıyım. bi doktora gitmelimiyim. eger panik ataksam bu sorunu kendim çözebilirmiyim. çünkü herhangi bi ilaç kullanmak isemiyroum. panik atak hastası arkadaslar tecrubelerinize dayanarak o belirtileri bende gösteriyormuyum yardımcı olurlara sevinirim . teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?