Panik Atak sorunu olanlar....

Buna karar verdiysen basaracaginada emin olabilirsin..
Bu tür hastaliklarda önce istemek cok önemlidir.Ataklar ara ara gelip sizi yoklayacaktir,halsizde birakacaktir ama icinizde düzelicem hevesi var ise emin olun en kisa sürede gücünüzü toplayacaksiniz...Ilac ile mucize beklemesin kimse,ufak bir ilacin yaninda insanin kendi gücüde cok öenmlidir..

Saglikli günler.

panik atak sorunu olan arkadaşlar çarpıntı dan başka ekstrasistol de yaşıyor musunuz?

panik atak sorunu olan arkadaşlar çarpıntı dan başka ekstrasistol de yaşıyor musunuz?

Evet canım zaman zaman yaşıyorum..
Çarpıntı sadece gece yatağa girince.
Ekstrasistol ise gece gündüz farketmiyor..
:a015:

bende önceden ekstrasistol sorunu yoktu.. ama son 6 aydır olmaya başladı dikkat ediyorum biraz fazla yemek yediğimde daha sık oluyor.. acaba bir alakası var mı bilen var mı?

bende önceden ekstrasistol sorunu yoktu.. ama son 6 aydır olmaya başladı dikkat ediyorum biraz fazla yemek yediğimde daha sık oluyor.. acaba bir alakası var mı bilen var mı?

Canım hamilelikte de oluyormuş..gerçi benim hamileliğimde değil,daha sonra başladı..
Sende hamilesin ,çizelgenden anladığım kadarıyla bundandır..Ekstasistol bir hastalık değil zaten..Ama o anda çarpıntıyla, boğazına nefes düğümleniyormuş gibi geliyor..

evet hamileyim.. bende hamilelikte olduğunu okudum.. gerçi ben hamile kalmadan öncede kardiyolojiye gitmiştim yine.. :) ocak gibi gittim mayısta hamile kaldım zaten .. doktorumla da konuştum.. bebeğe zararı olan bişey de değil ne çarpıntı ne de ekstrasistol.. gerçi hamile olunca oğlumu düşünmekten azaldı şikayetlerim.. allaha çok şükür.. :) teşekkür ederim yardımların için..

peki sen hamileyken de panik atak hastasımıydın?yoksa oda mı sonradan oldu?ben şu anda iyiyim bu zamana kadar hiç ilaç kullanmadım.. ama doğumda bir önemi var mı acaba panik ataklı olmanın.. gerçi doktorum hiç önemli değil diyor ama panik ataklıyız ya işte yaşayan birinden de duymak istedim varsa..:)

Yok canım hamileyken değildim panik atak..Doğumdan 7-8 ay sonra başladı..
Doğumda sana hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum..Sen doğumdan başka bişey düşünemeyeceksin zaten..Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim..

Ama 18-20 yaşlarındayken de vardı..sonra atlattım 2 sene sürdü..Şimdikinden daha fazlaydı o zaman şikayetlerim..Şimdi göğsümde baskı,keyifsizlik falan yaşamıyorum..
Yalnızca gece yatağa yatınca hemen uyuyamıyorum,dolayısıyla çarpıntım başlıyor..Çok daha fazla çarpıntıyı düşşünürsem atak nöbeti bile geçirebilirim..Kendimce çareler üretiyorum..hemen kalkıp,mutfağa falan gidiyorum vs..

benimde 3 sene önce başladı.. eşimin akrabasını kalp krizinden kaybettik ve sanırım çok etkilendim.. ani oldu çünkü bide herşeyin içinde olduk tabi.. ondan 5 ay sonra başladı.. ama hiç ilaç kullanmadım.. bende hemen kafamı dağıtıyorum.. bişey okuyorum.. bilgisayarda geziniyorum.. kendime bir iş çıkarıyorum.. bide insan zamanla alışıyor sanırım..allaha şükür şimdi iyiyim.. oğlum bana iyi geldi..:)allah seninde yanında olsun..yardımcın olsun..

arkadaşlar bende son 1 aydır gece yattığımda ara ara vücuduma sanki sıcak bişi dökülmüş gibi içimden kalbimden bir sıcaklık dağılıyo vücuduma o an ölücekmişim gibi hissediyorum biran önce sabah olsun diye dua ediyorum bu yüzden uykusuzluk çekiyorum sabah 4-5de daldığım oluyo uykuya

arkadaslar basta allah hepimize sifa versin.bu yil 4.yilim tek basima tuvalete bile gidemiyordum.panik ataktan bebekte dusurdum kullanmadigim ilac gitmedigim doktor kalmadi;bu yil yuzde doksan iyilestim nasil mi basta sunu soyleyim cok zor birakmasi ama ilaclari biraktim delirme nobetleri gecirdim ve burada reiki ye sifali taslara yoneldim evet az yarari oldu ama ayniyim turkiyeye gittim ve uzman bir doktor bana eft yapmayi ogretti.bes dakikami aliyor ilk basta tuafima gitmisti bu ne boyle dedim simdi tek basima ucaga biniyorum mucize gibi ve siddetle adnan saracoglunun ispanak tere kurunu uygulamanizi oneririm;ve sizi uzen strese sokan kisilerden ne pahasina olursa olsun uzaklasin

ben erken doğum sonrası panık atak oldum hastanede 3. gün atak gecirdım devam edıo

evet aynısı bendede var dogum sonrası basladı uykumdan bıle uyandırıo uyusuorum resmen ölcem sanıorum

Offf hepimizie Allah şifa versin.size Nil Gün ün mutluluk kitabını tavsiye ederim kızlar.Gerçekten işe yarıyo..Benimde doğumdan sonra oldu

arkadaşlar bende doktora gitmeyi düşünüyorum ilk bebeğimi doğduktan sonra kaybettimşimdi bir kızım daha var ama aradan 4 yıl geçmesine rağmen toparlayamadım bir türlü şimdi kızımbiraz hasta olsa ateşi çıksa alim ayaklarım titriyo kendimden geçiyorum :sinifsinif:

merhabalar,

ben de 3 yıldır PA hastasıyım, ilaç tedavisi de gördüm, psikoterapi de.. iyileştiğim zamanlar oldu ama PA'larım beni hiç yalnız bırakmadı.. şimdi ise 21 haftalık hamileyim ve son zamanlarda nerdeyse hergün PA geçiriyorum.. çalışıyorum ve biraz önce ofiste yaşadım. İş yerinde ilk kez oluyor, ne yapacağımı bilemedim.. neyse şimdi biraz daha iyiyim.. hamilelikte zor olduğunu biliyorum artık, en azından benim için. Çünkü bazı hamilelerde PA'lar hafifliyor ya da azalıyor.

Ben, özellikle hamile olup PA hastası olan arkadaşları "Kimler panik atak" grubuna ve grup sayfasındaki "Hamilelikte panik atak" forumuna da bekliyorum.. gerçi orada yazan arkadaşlar da var ama sürekli katılım yok.. birbirimize destek olalım lütfen, beni en iyi anlayan ve hep elimi tutan eşim bile artık ataklar sırasında kayıtsız kalıyor.. o da bıktı sanırım.. bunu yazarken bile boğazıma birşeyler düğümleniyor.. Ofisteyim, bir sürü insan var, ama yalnızım kimseyle bunları konuşamıyorum, işe adapte olamıyorum.. şimdi atak sonrası daha iyiyim ama kafam gerildi, boynum tutuldu resmen.. Utanmasam salya sümük ağlayacağım.. zaten hormonlar da karışmış durumda, kötüyüm evet ve düşüncelerimi iyileştiremiyorum.. ve herşey benim elimde evet ama.. kendimi toparlayamıyorum, sanki gücüm kalmadı ve dibe vurdum...

çok geçmiş olsun canım. hamilelikte panik atak konusunda bir doktora başvurdun mu? herşey gwelir geçer. eminim bebiş için allah yardımcın olup sana sabır verecektir canım gönlünü ferah tut.

evet doktora gideceğim.. ama tekrar ilaca başlamak ta istemiyorum.. biraz önce tms tedavisi diye birşey okudum, birkaç seansta beyindeki depresyon ve PA ile ilgili bölgeyi resetliyormuş, temelden tedavi sağladığı yazıyordu. İşte bu linkte:

BEYNİN KÖTÜ ŞAKASI: PANİK ATAK - Memory Center

hamilelerde de uygulanabiliyormuş. konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba? doktoruma da sorucam ama belki deneyimi olan vardır diye soruyorum ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…