cnm anksiyete bozukluğu da demiş.anksiyete günün her saati olabilir,kişinin açıklayamadığı endişe halidir.buna arada ayrıca ataklar da eşlik edebilir.sana doktor sakinleştirici vermiş olmalı.diğer ilaçlar etki edene kadar sakinleştiricini kullan,eger memnun olmadıysan başka dra gitkaydirigubbakcemile5
Nefes açlığımı anlamadım akannehir
sadece panik bozuklugu olanlar ataklar halinde yaşıyor ama yaygın anksiyete bozuklugu olanlar bunu günün her saati yaşayabilir,adı üstünde yaygın zamanlarda yaşıyorlaryerimseniben
nikahşekeri kaç yaşındasın?bir de hangi sıkıntılarla dra gittin?
acaba kullandığım antibiyotiklerden mi diye düşündüm.ama aile hekimim panik bozukluk olabilir dedi.antidepresan bi ilaç yazdı.antibiyoktikleri bıraktım. o ilacı içtim ama çok kötü oldum. ertesi gün dahiliyeye gittim kan tahlilleri normal çıktı. psikiyatriye yönlendirdi. o da hiç açıklama yapmadan 2 şurup yazdı. uzun süre kullan dedi. kullanmaya başladım. 1 hafta filan oldu. hiç faydası yok. dahada kötü oldum. nefes hiç alamıyorum.bunalıyorum...
arkadaşlar bişey soracağm bnde de aynı belirtiler var nefes alamama , ölüm korkusu , hiç bşyden zevk alamama... mesela bişey oluyor onun hakkında acaba kötü bişey mi düşündm acaba doğru mu yaptım yanlş mı davrandm yada msnden yada dışardan biri konşmaynca fln bişey mi yaptm silermi die düşünüyorm herşeyden korkuyorm yani ya((
cnm aynı seylerı bende yasıyorum gece ozellıkle aklımı kaybetcem kesın dıyorum cnku o kadar cok korkuyorumkı deprem oluyo dıye uyanıyorum heryer sallanıo vucudum naıs sarsılıyo gbı gelıyo kalbm yerınden fırlıcak gıbı oluo sıcak basıyo bırden ayaga kalkıorm brazdan gecıo.her deprem hıssınde bu gercek degıl bu beynımın bı oyunu dıyorum ama gecmıyo bitrlu.yıllardr bu deprem hıssını yasamama ragmen ne zaman yasasam ılk anda yasıyomusum gıbı delıler gıbı korkuyorum bu defa gercek dıyorum gercek olmadıgını anlayınca da delırıyorum zannedıyorum mafoldumben gun ıcınde kalp carpıntılarımda oluyo yanı kalp atıslarımı hssedıyorum yarım saat veya 1 saat boyunca falan sınır oluyorum takıyorum o carpıntılara tık tık tık.bıde her an tavan cokcekmıs deprem olcakmıs sevdıklerıme bısey olcak sanıyorum gogsum agrıo kanser mıyım acaba dıyorum genelde gece oluyo bu dusunceler uykudan uyannca ınanılmaz bı korku gelıyo sabaha uyanamıcam dıorum delırıyo muyum neler oluyo sorunlu muyum kımseye soleyemıyorum aglıyorum sebepsız yere hersey daha kotu olcak gıbı gelıyo mafoldumben
okuyorum canım evet gtmedım doktora ama gtmem gerek galıba umarım panık atak cıkmaz mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?