Panik Atak sorunu olanlar....

sadece panik bozuklugu olanlar ataklar halinde yaşıyor ama yaygın anksiyete bozuklugu olanlar bunu günün her saati yaşayabilir,adı üstünde yaygın zamanlarda yaşıyorlaryerimseniben

canım endişede yok bende. herşey normal.sadece nefes alıp vermekte çok zorlanıyorum....

sadece panik bozuklugu olanlar ataklar halinde yaşıyor ama yaygın anksiyete bozuklugu olanlar bunu günün her saati yaşayabilir,adı üstünde yaygın zamanlarda yaşıyorlaryerimseniben

çok teşekkür ederim canımmmm Allah razı olsun bugün gittim eczacıya sordum aldığım ilaç daha kötü yaptı dedim. önceden arada bi nefes alamıyordum.şimdi ilacı içince sürekli oldudafisfisfis

nikahşekeri kaç yaşındasın?bir de hangi sıkıntılarla dra gittin?

yaşım 25. geçen yıl hafif bi nefes alamama problemim vardı. sanki allerjik oluryaa tam nefes alamıyormuşum gibi hissettim. göğüs hast. uzmanına gittim.bana bişeyin yok. solunum yolunda hafif daralma var.allerjik olabilir.geçmezse gel dedi.psikolojikte olabilir dedi.bende psikolojikse geçer dedim. bu hastalıkları bilmiyordum çünkü.bu yıl çok şeyler yaşadım. bi yakınım vefat etti filan amaa çok etkilenmemiştim. hayatım genel anlamda iyiydi ama nefes yine alaamıyordum. bi gün çok bunaldım. nefesim sıklaştı.yani sık sık nefes almaya başladım.acile gittim. oksijen verdiler. boyun düzleşmesi dedi doktor. kızdı bu yaştaa ne bu dedi. anlamadım ne olduğunu. aile hekimine gittim bi ilaç verdi.bu aradada antibiyotik kullanıyordum ve yanında bi sürü ilaç. devam ediyorum...... yazmayaaa...

acaba kullandığım antibiyotiklerden mi diye düşündüm.ama aile hekimim panik bozukluk olabilir dedi.antidepresan bi ilaç yazdı.antibiyoktikleri bıraktım. o ilacı içtim ama çok kötü oldum. ertesi gün dahiliyeye gittim kan tahlilleri normal çıktı. psikiyatriye yönlendirdi. o da hiç açıklama yapmadan 2 şurup yazdı. uzun süre kullan dedi. kullanmaya başladım. 1 hafta filan oldu. hiç faydası yok. dahada kötü oldum. nefes hiç alamıyorum.bunalıyorum...

cnm antidepresanlar ilk 1-2 hafta daha kötü yapıp sonra rahatlatabiliyorlar.birazcık dayan derim.bir de iyi bir göğüs hastalıkları uzmanına yine de görün ki birşey atlanmasın.bazen çok stresli,ya da çok dertli oluruz ama konuşamayız ve vücudumuzdan çıkar.panik atak da bunun bir tipi,kimileri ise durup dururken bayılır aslında hiçbir hastalık yoktur psikolojiktir ama kendisi öyle düşünmez.mesela benim de başım döner moralim bozuk olunca.bilirim aslında nedeni psikoljiktir ama elimde değildir.birşeyim mi var acaba derim hemen.senin de öyle bir sorunun olabilir.

arkadaşlar panik atak rahatsızlığını ne kadar ağır yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben bu ara ardı ardına atak gecırıorum 5 dakıka huzurlu nefes alamıyorum. Allahım alsın canımı dıye dualar edıyorum.ama almıyor.kımse halimide anlamıyor. yaklaşık 4 aydır hıc bısı yapamıyorum. devamlı uyuyorum sankı yasamıyorum. kapalı yerlere gıremıyorum.devamlı uyuyorum. kalbım her sanıye agzımdan cıkıcak gıbı.devamlı hastaneye kaldırılıorum dıazem zanax wuruolar donup uyuorum. ertesı gun yıne aynı sey. artık elden ayaktan kesildim yemek bıle yıyemıyorum. devamlı bulantım var. vıtamın haplarıyla ayakta duruyorum. panık atagı benım kadarr agır yasayan varmı aranızzda bılmıyorum.ama eger varsa allah onunda yardımcısı olsun .. bence bu dunyanın en kotu hastalıgı. cunku tedavısı zor hatta nerdeyse yok

balackyiv canım bence doktora git ve ilaç kullan. benim abimde senin gibiydi hastalığının panik atak olduğunu ben çok iyi biliyrdum her seferinde bana kızıyor bunu kabullenmediği gibi kaba tabirle ben delimiyim diyordu. sürekli kendini yataklara atıyr kalbim sıkışıyr nefes alamıyrm, ölüyorum diyordu. eve kaçkez 112 yi çağırdım onu ben bilirim. sonra enson gittiği kalp doktoru onu sevk edince özel tedavi gördü ilaçlar falan. şimdi çok iyi allaha şükür. ayda yılda bir atak geçiriyr. bu hastalığa sahip olan insanlar aslında en büyük zararı sevdiklerine veriyrlar. resmen abimin hastalığı döneminde o panik ataktı bizide panik manyak yapmıştı :)

selam canım senin durumunun aynısı bendede var bende nefes alamıyorum ve bu başladımı bütün gün gece sürüyor mesela şu andada var yemek bile yiyemiyorum göğüs dr na gittim bir sürü tahlil yaptılar solunum testine soktular normal çıktı bide ilaçlı solunum testi yapcaklardı ama yaptırmıcam çünkü zor oluyomruş bide bebek tedavisi görüyorum onun için peki sen nasıl olsun şimdi?düzelme falan yokmu hiç panik atak çok zor oluyormuş ama ben öylemiyim bilmiyorum 3 ay önce dr agitmiştim majör depresyon dedi ilaç vermişti ama ilaçlar beni kötü ettiği için içmedim ama hastalığımmı ilerledi diyorum ısrarlada gitmiyorum psikoloğa kendi dr um kendim olacağım eşimde yardım ediyor Allah kimseye vermesin çok zor değilmi canım?sana acil şifalar canım:1hug:

arkadaşlar bişey soracağm bnde de aynı belirtiler var nefes alamama , ölüm korkusu , hiç bşyden zevk alamama... mesela bişey oluyor onun hakkında acaba kötü bişey mi düşündm acaba doğru mu yaptım yanlş mı davrandm yada msnden yada dışardan biri konşmaynca fln bişey mi yaptm silermi die düşünüyorm herşeyden korkuyorm yani ya ((

cnm aynı seylerı bende yasıyorum gece ozellıkle aklımı kaybetcem kesın dıyorum cnku o kadar cok korkuyorumkı deprem oluyo dıye uyanıyorum heryer sallanıo vucudum naıs sarsılıyo gbı gelıyo kalbm yerınden fırlıcak gıbı oluo sıcak basıyo bırden ayaga kalkıorm brazdan gecıo.her deprem hıssınde bu gercek degıl bu beynımın bı oyunu dıyorum ama gecmıyo bitrlu.yıllardr bu deprem hıssını yasamama ragmen ne zaman yasasam ılk anda yasıyomusum gıbı delıler gıbı korkuyorum bu defa gercek dıyorum gercek olmadıgını anlayınca da delırıyorum zannedıyorum mafoldumben gun ıcınde kalp carpıntılarımda oluyo yanı kalp atıslarımı hssedıyorum yarım saat veya 1 saat boyunca falan sınır oluyorum takıyorum o carpıntılara tık tık tık.bıde her an tavan cokcekmıs deprem olcakmıs sevdıklerıme bısey olcak sanıyorum gogsum agrıo kanser mıyım acaba dıyorum genelde gece oluyo bu dusunceler uykudan uyannca ınanılmaz bı korku gelıyo sabaha uyanamıcam dıorum delırıyo muyum neler oluyo sorunlu muyum kımseye soleyemıyorum aglıyorum sebepsız yere hersey daha kotu olcak gıbı gelıyo mafoldumben

ay evet ya çook çook kötü duygular ders bile çalışamıyorm sen okuyor musun _? bu duyguarla yaşanmaz ya tedavi olmk lazm sen doktora gittin mi canm

okuyorum canım evet gtmedım doktora ama gtmem gerek galıba umarım panık atak cıkmaz mafoldumben

işletme okuyorum tatlım.sen okuyo musun??
dun gece yıne 3 defa uyandım kalbım yernden fırlıcak gbı oluyo gercek deprem gıbı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…