Panik Atak sorunu olanlar....

ilk defa duydum canım ama hakikaten 2 haftada tedavi mümkünse çok iyi haplar mahvediyo insanı avare avare oluyo insan

çok kötüyüm ben, ataklarım da çok şiddetlendi, ilaca da başladım ama acayip oldum. midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum. uyuyamaz oldum. kafamın içi yanıyor, göğsüm sırtım yanıyor.. günler geçmiyor.. bebeğim için de endişeleniyorum.. Allah'ım nolursun onu koru!!! lütfen dua edin benim için..

ALLAH yardımcın olsun canım inşallah en yakın zamnda atlatrsn ama bnce tekrr doktora görün böyle böyle bir sorunum var diye.

Ben yutma güçlüğü çekiyorum yemek yerken,birşeyler içerken yutacağım sırada kalbim hızlı hızlı

atmaya başlıyor yutamıyorum. Sizde de böyle sorunlar oldu mu ? Arabanın önünde oturuyorsam yola

uzun süre bakamıyorum gözlerimi kapatma ihtiyacı hissediyorum. Kalabalık bir ortamda başım dönüyor

nefesim daralıyor. Çok cahilce biliyorum ama doktora gitmedim,bu belirtiler sizde de oluyormu merak

ettim ?

Kızlar bu haplar uyuşturucu gibi birşey mümkün olduğunca kullanmayın, bu hastalığı kendi kendinize telkin yöntemiyle azaltabilirsiniz yada yok edebilirsiniz.Düşünün şu anda başına ne felaketler gelen, yakınlarını toprağa veren onuda geçtim aç olan milyonlarca insan var.Biz güvendeyiz ve güçlüyüz, kendinize sürekli telkinde bulunun ve güne şükrederek başlayın arkadaşlar.ilaç falan hikaye.

arkadaslar bende ruhsal hastaliklar panik atak depresyon vs gecirdim.haplarin hic bir faydasini göremedim.telkin ve bitki caylari ayrica dünyaya bakisimi degistirerek kendime geldim sükür.kimyon tohumu cayi ogulotu cayi vs cok iyi geliyor yanliz düzenli kullanmak gerekiyor.hayir demeyi bilmek gerekiyor ve dünyada yasadigimizi herkezin sorunlari oldugunuda unutmamaliyiz.ölüm cok aci olsa bile dogal oldugunu bilmeliyiz yani gercekleri aci da olsa kabul etmeli ve hayatimiza devam etmeliyiz.bazen bizler sadece kendimizin dertli oldugunu düsünüyoruz bu da daha aci veriyor.ama burasi dünya cennet degil

arkadaşlar bi dönem bende çok sıkıntıdaydım,dr ilaç verdi,
bi süre içtim ama baktım uyuşuyorum çocuklarım küçük ,eşim işe gidiyo,onların bana ihtiyacı var,ben ikidebir uyuyakalıyorum falan,
en sonunda bi komşum bitkisel çaylar ve tedavileriyle ilgili bi ansiklopedide okumuş,karabaşotu ve oğulotunu ikisinden, birer tutam atıp kaynak suda 5 dk süreyle bekletip demlenince içtim,bütün bi yaz bu çayı içerek geçirmştim çokta ii geldi,
şimdi biraz sıkıntıya gireyim hemen bikaç gün demleyip içiyorum,çok ii geliyo vücuda zindelikte veriyo üstelikkaydirigubbakcemile5

ilaç yada bitkisel çaylar vs hepsi hikaye tamamen psikolojik yani kendini bu çayı içtikten sonra iyi hissetmen psikolojik bende pa hastasıyım hiç ilaç kullanmadım 5 yıldır devam ediyor yaşamaya alıştım

bende de bişi var ama ne olduğunu anlamıyorum.sürekli kalbimle nefes alışımla nabız sayımla ilgileniyorum.kalbim sanki atmayı unutacakmış gibi geliyor.oturup sayıyorum.kalbimle ne zaman ilgilensem kendimi daha bir beter hissediyroum.uzun zamandır böyleyim.evhamlı dedim kendime ama ne bileyim.grip ilacı aldım tansiyonum çıktı bi ara 15/9 a.o gün bugün gebersemde ilaç almıyorum.yatarken sol tarafıma yatamıyorum bişi olcak diye.gece daha fazla oluyor kalbimi dinlemeye başlarsam uykuya bile dalsam ektrasistol denen geç kalp atımı ve derin nefes almayla uyanıyorum.bi ara çok sıktı.işteyken yemek yaparken çok sık oluyordu bu ekstrasistollerim.panik atak yaşayan arkadaşlar doktorda alıyormuş soluğu ben korkuyorum gitmeye..hastalıktan korkuyorum her türlüsünden.biara kalbim çok hızlı çarpıyo diye dinlerdim kendimi şimdi çok yavaş diye düşünüp sürekli nabız sayıyorum.unutur hayatın koşturmacasına dalarsam herşey yolunda.ama aklıma düşmeye görsün.bu nedir panik atak mıdır?nefret ediyorum bundan ama yaşıyorum işte elimde değil.allahtan bi kaç gündür biraz azalttım aklıma gelince başka bişeye yönelmeye çalışıyorum.öfff ya öfff kimseciklere anlatamıyorum eşime bile bahsetmedim.

bende de geceleri başlamıştı.. sonra bir gece 3 te kalp çarpıntısıyla acile gittim sonra hiçbirşey çıkmadı. tam 8 kardiyologa gittim kalbinde bir sorun yok dediler.. şimdi alıştım artık 2 yıl oldu şu andan 30 haftalık hamileyim ara ara ekstrasistollerim oluyor.. ama hamilelikte zaten artarmış.. sürekli kalbini düşündükçe inan bana artar.. unutmaya çalış.. kafanı hemen başka şeylerle meşgul et..

bende 99 depreminin ardından panik atak olmuştum. ve yaşam kalitemi birkaç yıl kadar epey düşürdü ama sonunda korkmaktan sıkıldım ( zaten yapı olarak fazla sıkıntıya gelemem ) ve ne olacaksa olsun dedim ve korktugumda PEKİ KORKTUGUM OLURSA EN FAZLA NE OLUR DEDİM. NE OLUR YA... EN FAZLA ÖLÜRÜM. E ZATEN HER HALÜKARDA ÖLMEYECEKMİYİM ? O ZAMAN BANANE ne olursa olsun DEDİM..gerçekten de böyle düşündüm işte o gün panik atağım bitti. Tabi ki anksiyete yani huzursuzluk nöbetleri zaman zaman geliyor o artık hayat boyu bizimle, ama çok önemsemedigin ilgini başka şeylere yönelttiginiz aman o da geçiyor. Bence panik atakta en önemli kontrol olumlu yaklaşmak. aksi taktirde panik atakla seyreden onu tetikleyen depresyon başlıyor ki panik atağı tehlikeli ve çekilmez hale de getiren o. herkese mutlu yaşamlar )

arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun. bana da panik atak ve anksiyete bozukluğu dedi doktor. daha doğrusu reçeteye yazmış. pek bi açıklama yapmadı,doğru düzgün dinlemedi bile. panik atakta günün her saati nefes açlığı çekilir mi? hiç ara vermeksizin? yani atak denildiğine göre atak bir kere gelir o an nefes alamama olur. bende devamlı hiç durmadan nefes almada zorluk oluyor? ama normal bi şekilde hayatıma devam edebiliyorum. korku filan yok. asansöre binebiliyorum. kendim çıkabiliyorum. sizce ne olabilir? kalp doktoruna ya da alerji kontrolü yaptırmalıyımım????????????

cnm anksiyete bozukluğu da demiş.anksiyete günün her saati olabilir,kişinin açıklayamadığı endişe halidir.buna arada ayrıca ataklar da eşlik edebilir.sana doktor sakinleştirici vermiş olmalı.diğer ilaçlar etki edene kadar sakinleştiricini kullan,eger memnun olmadıysan başka dra gitkaydirigubbakcemile5

var var deyip aklınıza getirmeyin şu düşüncelerii.Kendiniz ediyorsunuzz kendinizeee

çok sağol canım. sadece şunu çok merak ediyorum. günün her saati nefes açlığımı çekiyor panik ataklılar? yoksa aniden gelip gidiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…