Panik Atak sorunu olanlar....

işletme okuyorum tatlım.sen okuyo musun??
dun gece yıne 3 defa uyandım kalbım yernden fırlıcak gbı oluyo gercek deprem gıbı mafoldumben

bnde öss sınavına hazırlanıyorm canım bide onun stresi var mat. hiç yapamıyorm temelim yok bn bgn gittim psikolğa ilaç verdi biraz rahatladım bnce fazla geciktirme canım mutlaka yarın yada yarından snra git.Mutlaka yararı olacak inan ve devamlı dua et sen şimdi oraya o düşüncelere odaklandığın için devamlı sarsılma hissi duyuyorsn gerçekte aslnda böle bşy yok canım

Allah şifa versin canım benim. umarım sağlığına ve bebeğe kavuşursunkaydirigubbakcemile5gerçekten zor bir durum. doktora gittim antidepresan verdi. ama kullanmadan önce açıkçası daha iyiydim. kullandığım sürede çok daha kötü oldum ve yavaş yavaş bıraktım. şimdi bol bol İnşirah suresini okuyorum. herkese tavsiye ederim. ayrıca psikoterapiye başlama durumum var.bende sadece nefes alamama var. onun dışında çok fazla bi sorunum yok.bakalım ne olacak. yalnız şunu anladım. ilaç beni dahada kötü hale soktu. yemek yemekten bile korkuyordum. bıraktım şimdi korkum kalmadı.

kızlar doktor banna teşhis olarak panik bozukluk yazmış panik atakla aynımı?

evev canım haklısınn ya senın stresın cok buyuk senı o kadar ıı anlıorumkı mafoldumben
sakın ol canım benım ınan unıversıte hersey degıl kazannca anlıcaksın o kadar sacma o kadar bos ınsanlar varkı ben bunun ıcın mı bu kadar calıstım dceksın.
bosver akısına bırak.tabıkı calıs ama ypratma kendını harcama en guzel yıllarını
ınsallah unıversteyı kazanınca anlıcaksın ne demek ıstedıgımı yerimseniben
bol sans guzelim :1hug:

Evet canım benim çok haklısın bidaha bu yıllar geri gelmeyecekte pişman olacağm belkide. çok teşekkür ederm canım sanada bol şanslar inşallah sende çok iyi bir işletmeci olursun.

canım allah sanada acil şifalr versin aminn inşallah bebğime kavuşurum bakalım tedavim bitti şimdi ay sonuna kadar beklemedeyiz inşallah adetim gelmezde hamile kalırım belki ozaman nefes alamama gibi durumum kalmaz benim çok sıkılaştı pazartesi ilaçlı solunum testine girdim oda normal çıktı dr da kulak burun boğaza git yada kardiyolojiye gidin dedi psikolojik olur falan demedi bende gitsemmi acaba diyorum karar veremedim çok sıklaştı nefes alamama problemim yemek bile yiyemiyorum bende senin gibi ilaç içmek istemiyorum ama nasıl geçecek bilmiyorum Allah kimseye hastalık vermesin derdi verirse dermanıda versin rabbim canım nasıl oldun peki şimdi daha iyisindir inşallah ne ilacı içiyordun opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende daha önce panik atak geçirdim ilaçlar falan kullandım iyiydim 1 yıldır kullanmıyordum ilaç falan. Ama şu 15 gündür lanet olası hastalık yine geldi üzerime çok kötü hayatımdan bezdim resmen ALLAH kimseye vermesin çok kötü oluyor yaşamakdan bıkıyor insan. 2 gün evvel sinirsel bir titremeyle acile gittik ve ilaca başladım tekrar ama şuan çok kötüyüm ilaçlarda hemen etkisini göstermiyor 1 hafta 10 gün sonra başlıyor. ıçime fenalık geliyor sürekli yaşamak hiçbişey yapmak istemiyorum hiçbişeyden keyif almıyorum sürekli içimde bi kaygı bi korku bi endişe yaşayan arkadaşlar bunun nasıl bir illet oldugunu bilirler. Bilmeyenler çevremdekiler düşünme kafana takma bişey düşündükçe kötü oluyosun diyorlar ama engel olamıyor insan kendine bi bakıyorum kendimi dinliyorum kafama takmıycam diyorum ama başarılı olamıyorum ALLAH hepimizi kurtarsın bu hastalıktan arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorumm çok sıkıntılıyımm (

bende de başladı bu illet hastalık ilk başta geldiğinde kahve içtim pcnin başında oturuyodum birden bi haller olmaya başladı bana başım dönüyo acayip içimde yanardağ patlıyo sürekli biliyosunuz sonra dr gittim tahliller fln yaptı bişey çıkmadı panik atak dedi tahmin ediyodum zaten bu sabahta yine yaşadım ama yanımda biri olunca bişey olmuyor yalnızlığı sevmiyo bu hastalık ilaç alıyorum cipralex oda iştahımı tamamn kapattı uyuşuk ibiyim gün boyu birde 20-30yaşları arasındakilerde görülüyomuş

bende de ıkı sene önce başladı
oğlum 1,5 yaşından 3,5 yaşına kadar sürekli rahatsızlanıyordu, nedeni bulunamayan yüksek ateş, dünyanın antibiyotik iğlerini vurdular geceleri sabahlara kadar 4 satte bir ateş düşürücüler onlar bunlar derken neyseki sonunda oğlumun bademciklerini aldırdık ve Allah ıma binlerce şükürler olsun ki oğlum düzeldi
ve herşey düzelmiş ben rahatlamış olduğumu düşünürken bir gün arabanın içinde miyde bulantısı ile başladı, vücudum buz gibi oldu ve soğuk terler boşalıyor kalbimin atışı yerinden çıkıcak sandım arkasından ellerim ve ayaklarımda uyuşmalar karıncalanmalar ve en son dudaklarım uyuşmaya başladı ve kaydığını hissedim, kalp krizi geçiriyorum heralde diye düşünürken buna felç de geçiriyorum beyin kanaması da olabilir i ekledim kendi kendime ve daha beter oldum
eşim hemen acile götürdü ekg çekildi kan tahlilleri yapıldı birşey yok
panik atak teşhisi ilk orda kondu bana
2 kez daha aynı şekilde yaşadım ve yine acilde buldum kendimi nedense dr ları görünce rahatlıyorum ve geçiyor ve arkasından vücudumda inanılmaz bir rahatlama hissediyorum sanki yattığım yatağı veya oturduğum yeri hissedmiyorum, beyim bomboş oluyor
evde hiç yaşamadım kalabalık,gürültülü,kapalı mekanlara ve hatta trafiğe asla gelemiyorum hemen biri gırtlağımdan sıkmaya başlıyor beynim uyuşmaya başlıyor, asosyal oldum resmen,evden dışarı çıkmaya korkuyorum çünkü hep dışarda başıma geliyor sanırım evde güvende hissediyorum kendimi
zaten sol işaret parmağımın yeri belli artık boynumdaki atar damara yaklaştırıyorsam birşeyler geliyor demektir

Son düzenleme:
arkadaşlar, devlet hastanelerinde panik atak için doktora giden var mı?? ben bi psikiyatriste gidiyorum, verdiği ilacı kullanıyorum ve bir de terapi yapıyor 15 günde bir ama bir muayene 250 TL, ayda 500TL ve artık ödeyemeyeceğim.. hem hamileyim, bir sürü harcamamız var, daha doğum var ama iyi de olmak istiyorum.. artık bıktım sürekli doktor değiştirmekten, maddi olarak ta çöktük.. istanbul anadolu yakasındaki devlet hastaneleri, eğitim araştırma hastaneleri ve marmara tıp fak. araştırıyorum.. eğer gittiğiniz ya da duyduğunuz iyi bir uzman varsa bana önerebilir misiniz? özellikle hastanede ilgilenebiliyorsa, muayenehaneye çağırmayan bi doktor.. lütfen yardımcı olun

Slm Elmacik ve digerlerede merhaba tabi
Öncelikle basin sagolsun canim, allah sana ve ailene saglikli ömür versin, sabir ve güc versin.
Tüm yazilanlari okumadim ama unutmadan yada araya birsey girmeden, mesela canavar oglum, hemen aklimdakileri yazayim dedim.
Kendimde benzer seyler yasadim....yakinimda kimseyi kaybetmedim cok sükür ama baska zor seyler yasadim. Bundan dolayi bendede "panik atak" gibi seyler ortaya cikti.
Ilk basta kalp carpintilari basladi, nefes alamamak, titremeler, konsentrasyon bozuklugu, tuhaf korkular, kalabaliga girememek, istahsizlik, pardon ama kabis yada ishal, ölüm korkusu, bogulur gibi olmak vs vs vs
say say bitmez..bu durum baya bir sürdü, doktor bisey bulamadi, deliriyorum sandim. Sonra internetten arastirdim, doktorumu degistirdim, tüm hormonlarima baktirdim vs ve sonra guatr bozuklugu ortaya cikti.
Biliyorum belki size basit gibi gelecek ama inanin tüm bu saydiklarim guatr terapisine basladigimda ortadan kalkti. Isterseniz biraz arastirin, benim almancam türkceden iyi oldugu icin ben alman sayfalarindan cok arastirdim ve guatr hastaliklari stresten, üzüntüden, travmadan ortaya cikabilir. Zaten tüm hastaliklar önce ruhsal bozukluklardan cikarmis.
Bilmiyorum anlatabildim mi ama lütfen lütfen doktora gidin ve guatr kontrollü olun. Yok bisey desede ve iyi bakmiyorsa baska doktora gidin. Ben 5 doktor gezdim iyi birini buluncaya kadar ama biliyorum TRde doktorlar daha duyarli.
Guatr olmasada hormon degisikleride panik atak yapabilirmis. Lütfen ihmal etmeyin.
Dedigim gibi cok arastirdim ve kendim hala bu hastaligi cekiyorum benimkisi gecmeyen türden ve bazi insanlarda (tabi doktorlarinda umursamazligindan) bu ortaya cikmayinca depressyon, ruh hastaligi deyip ya antidepresan veriyorlar yada timirhaneye bile giren olabiliyormus. Evet unuttum, guatr, paranoid, sizofren benzer semtomlar bile icerebiliyor.
Kusura bakmayin karisik olduysa.
Link veremiyorum ama googlden arayin

Merhabalar ben geçen sayfaların hepsini okumadım ama yaşadıklarımı bende yazmak istedim.
2 ay önce bir gece uyurken birden çok şiddetli kalp çarpıntısıyla uyandım.Acaba rüya mı gördüm diye düşündüm ama görsem hatırlardım.Biraz nefesim daraldı eşimi uyandıracakken hafifledi ve telaşlanmasın diye uyandırmadım.O günden sonra acaba kalp hastalığım mı var diye sürekli düşünürken her gün kalbime ağrılar girmeye başladı.Doktora gittim kalp grafiği çekti bişey yok dedi ve ondan sonra ağrılar da geçti :)
Sonra korkularım başladı.Öncelikle pencere önüne oturamıyorum dışarıdan bişey gelicek diye,geceleri yattıktan sonra saatlerce deprem olursa nereye saklanırım diye düşünüyorum,çarşıya gidiyorum ya yanımdaki adama biri ateş ederde bana gelirse ölürsem diye sokakta yürüyemez oldum,yoldan araba geçiyor ben üzerimize uçak düşüyor sanıyorum ve buna benzer çok şey.Bunların panik atakla bi ilgisi olabilirmi diye merak ediyorum

Herkese merhaba bizim gibi atakları olanlara allah bol bol sabır versin.güç versin.bu diğer hastalıklara benzemiyor.En başta en yakınlarınız size inanmıyor.Hastalık hastası hatta deliriyo gözüyle bakıyolar.Ben 5 yıldır bu hastalıkla baş etmeye çalışıyorum.Tam düzeldim derken 2 ay önce annemim kanser olduğunu öğrendik.Önceleri güçlü görünmeye çalıştım anneme babama hala güçlü görünüyorum ama 1 haftadır bu zamana kadar geçirmediğim kadar ataklar geçirdim.
Bu sefer birde fiziksel ağrılar eklendi.moral bozmak istemiyorum ama bununla yaşamaya alışmak gerekiyor.Kendimi işe vermeye çalışıyorum.Panik atak bir günde meydana gelmiyor.Yıllarca içinizde tuttuğunuz olaylar tetikliyor.Hepimizin Allah yardımcısı olsun....

merhaba arkadaşlar benim sorunum panik atak bilmiyorum belkide değil ne olduğunu bilemiyorum ama çok takıntılıyım beş yıl önce evlendim vede gurbete geldim çok yalnız kaldım bu sırada bi kızım oldu kızımın doğumuyla kaygı başladı bende önce kızıma bişey olacak ölecek diye korktum daha sonra kendime bişey olacak ölecem diye korkmaya başladım yalnız kaldığımda daha çok oluyo bi yerim ağrıdığında kötü bi hastalıkmı acaba diye çok korkuyorum kendimi yiyip bitiriyorum böyle devam ederken benim genital bölgemde siğil oldu jinekolog korkulacak bişey yok ama 6 ayda bir simir testi yaptır dedi kanser riskini artırıyomuş çok üzüldüm bunu hergün düşünüyorum acaba söylemek istemiyorum olurmuyum diyetakıntımın üstüne bide bu çıktı.derken 32 yaşındaki teyzemin kanser olduğunu öğrendim çok üzüldüm ailemde benden uzakta ve ben genelde yalnızım bigün bende kötü bi hastalık olacak diye çok korkuyorum beynimi kemiriyo
bu düşünceler genç yaştaki ölümler beni çok üzüyo düşündürüyo ve şuan 2.bebeğime hamileyim mayısta geliyo bu sıkıntılardan kurtulmak için ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Selam herkese! :)
Ben ilk olarak 2 yıl önce össye hazırlanırken yaşamıştım bu illeti. Birden titremeyle uyandım, içim çıkacak gibiydi. Hayatımda ilk kez başıma böyle bir şey geldiği için oldukça tedirgin olmuştum. Aileme haber verdim hemen. Herkes uyuyordu zaten. Kolonyalarla fln biraz kendime geldim. En kötüsünü yazın yaşadım şok bir ayrılık üzerine. Ruhum bedenimden çıkıyor gibiydi, boğuluyordum, nefes alamıyordum, titriyordum, konuşamıyordum, hareket edemiyordum, ölecek gibiyken ölemiyordum bir türlü. Korkunç bir geceydi ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum ama asla unutmucam o geceyi.senağlama

O gecenin ardından yine benzer şeyler yaşadım ara ara; ama içimi ferah tutmaya ve ilgimi beni sıkmayacak şeylere yöneltmeye çalışıyorum. Gerçi bir gece gayet rahat ve huzurlu olduğum bir dönem olmasına rağmen yine yaşadığım oldu. İşte o zaman anlam veremiyorum.bilmiyorumkismile

Arkadaşlar panik atak gitmiyor.Benim çekip gidesim var.Bu seferki ataklarım çok sık olmaya başladı.Vücudum dayanmıyor....

cok gecmis olsun merak ettigim kac aylık hamilesin ve ilac kullanman sorun olmuyormu... Bizde cocuk istiyoruz ama ben cok korkuyorum

merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum panik atakla ilgili yazılanlara denk gelmiştim ama daha önce. 3 yıldır panik atak hastasıyım, ilk 2 sene hastaneden çıkmıyordum ama 1 senedir bıraktım herşeyi üstüne gittikçe artıyor sanki bende. aranızda panik atak krizi geldiğinde bayılan var mı merak ettim bende birkaç kere oldu ve dışarda yalnızdım hepsinde, insanlarada anlatılmıyor psikolojik falan diye o sırada,her seferinde ambulans hastane.. tekrarlanmasından çok korkuyorum en sonuncusunda markete kadar gitmiştim kimlikte yoktu üstümde, ıssız biyerde falan olcak diye çok korkuyorum zaten yalnız yaşıyorum.birde sizide tetikleyen şeyler var mı ? mesela beni ağır grip ilaçları ve bahar havası tetikliyor gibi doktor sana öyle geliyor dedi ama bilmiyorum...

merhaba ,

bu illetle 3 senedir uğraşıyorum...doğumdaan sonra ciddi şekilde nüksetti...ankara istanbul bissürü prof lere gittim...herseferinde 250 tl...ve çözüm yok herbiri ayrı bişi sölüyo (
en son olarak bir yakınımın tavsiyesiyle bakırköy ruh ve sinirde şahane bir psikiyatriste gittim...ömer faruk bey, kesinlikle tavsiye ederim hemde benim sgk falan yok.mua.sadece 15 tl....yanlız çok çok dolu hemen randevu alman lazım...25 yıldır oranın doktoruymuş adamın görmediği hasta tipi yok....

bana pek çok doktor depresyon teşhisi koymuşken, ömer faruk bey 4-4 lük bir panik atak hastasısın dedi....kaydirigubbakcemile5

inan adının konması bile rahatlattı beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…