işletme okuyorum tatlım.sen okuyo musun??
dun gece yıne 3 defa uyandım kalbım yernden fırlıcak gbı oluyo gercek deprem gıbı mafoldumben
selam canım senin durumunun aynısı bendede var bende nefes alamıyorum ve bu başladımı bütün gün gece sürüyor mesela şu andada var yemek bile yiyemiyorum göğüs dr na gittim bir sürü tahlil yaptılar solunum testine soktular normal çıktı bide ilaçlı solunum testi yapcaklardı ama yaptırmıcam çünkü zor oluyomruş bide bebek tedavisi görüyorum onun için peki sen nasıl olsun şimdi?düzelme falan yokmu hiç panik atak çok zor oluyormuş ama ben öylemiyim bilmiyorum 3 ay önce dr agitmiştim majör depresyon dedi ilaç vermişti ama ilaçlar beni kötü ettiği için içmedim ama hastalığımmı ilerledi diyorum ısrarlada gitmiyorum psikoloğa kendi dr um kendim olacağım eşimde yardım ediyor Allah kimseye vermesin çok zor değilmi canım?sana acil şifalar canım:1hug:
bnde öss sınavına hazırlanıyorm canım bide onun stresi var mat. hiç yapamıyorm temelim yok bn bgn gittim psikolğa ilaç verdi biraz rahatladım bnce fazla geciktirme canım mutlaka yarın yada yarından snra git.Mutlaka yararı olacak inan ve devamlı dua et sen şimdi oraya o düşüncelere odaklandığın için devamlı sarsılma hissi duyuyorsn gerçekte aslnda böle bşy yok canım
evev canım haklısınn ya senın stresın cok buyuk senı o kadar ıı anlıorumkı mafoldumben
sakın ol canım benım ınan unıversıte hersey degıl kazannca anlıcaksın o kadar sacma o kadar bos ınsanlar varkı ben bunun ıcın mı bu kadar calıstım dceksın.
bosver akısına bırak.tabıkı calıs ama ypratma kendını harcama en guzel yıllarını
ınsallah unıversteyı kazanınca anlıcaksın ne demek ıstedıgımı yerimseniben
bol sans guzelim :1hug:
Allah şifa versin canım benim. umarım sağlığına ve bebeğe kavuşursunkaydirigubbakcemile5gerçekten zor bir durum. doktora gittim antidepresan verdi. ama kullanmadan önce açıkçası daha iyiydim. kullandığım sürede çok daha kötü oldum ve yavaş yavaş bıraktım. şimdi bol bol İnşirah suresini okuyorum. herkese tavsiye ederim. ayrıca psikoterapiye başlama durumum var.bende sadece nefes alamama var. onun dışında çok fazla bi sorunum yok.bakalım ne olacak. yalnız şunu anladım. ilaç beni dahada kötü hale soktu. yemek yemekten bile korkuyordum. bıraktım şimdi korkum kalmadı.
arkadaşlar, devlet hastanelerinde panik atak için doktora giden var mı?? ben bi psikiyatriste gidiyorum, verdiği ilacı kullanıyorum ve bir de terapi yapıyor 15 günde bir ama bir muayene 250 TL, ayda 500TL ve artık ödeyemeyeceğim.. hem hamileyim, bir sürü harcamamız var, daha doğum var ama iyi de olmak istiyorum.. artık bıktım sürekli doktor değiştirmekten, maddi olarak ta çöktük.. istanbul anadolu yakasındaki devlet hastaneleri, eğitim araştırma hastaneleri ve marmara tıp fak. araştırıyorum.. eğer gittiğiniz ya da duyduğunuz iyi bir uzman varsa bana önerebilir misiniz? özellikle hastanede ilgilenebiliyorsa, muayenehaneye çağırmayan bi doktor.. lütfen yardımcı olun
arkadaşlar, devlet hastanelerinde panik atak için doktora giden var mı?? ben bi psikiyatriste gidiyorum, verdiği ilacı kullanıyorum ve bir de terapi yapıyor 15 günde bir ama bir muayene 250 TL, ayda 500TL ve artık ödeyemeyeceğim.. hem hamileyim, bir sürü harcamamız var, daha doğum var ama iyi de olmak istiyorum.. artık bıktım sürekli doktor değiştirmekten, maddi olarak ta çöktük.. istanbul anadolu yakasındaki devlet hastaneleri, eğitim araştırma hastaneleri ve marmara tıp fak. araştırıyorum.. eğer gittiğiniz ya da duyduğunuz iyi bir uzman varsa bana önerebilir misiniz? özellikle hastanede ilgilenebiliyorsa, muayenehaneye çağırmayan bi doktor.. lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?