Panik Atak sorunu olanlar....

bende 4 yıldır panik ataklıyım
çevremdeki kimse anlamıyor bazen kaçtıklarını bile düşünüyorum
izmirde oturuyorum ve hiç arkadaşım yok keşke burdada panik ataklılar derneği gibi bişi olsa
otursak konuşsak aynı şeyleri yaşadığını duyunca insan rahatlıyo
gerçekten buna çok ihtiyacım var bana benim gibi olan biriyle konuşmak iyi gelicek biiliyorum

Arkadaşım onları kafana takma bu panikatak 5 kişinin birinde aslında varmış ama herkes bizim gibi söylemiyor saklıyor türk toplumunda psikologa gitmenin delilik olduğunu sanan o kadar çok kişi varki inan böyle düşünenlerin çoğunun senden benden daha çok psikologa ihtiyacı var
ben panikatak olduktan sonra çevremde çok yakınımda birçok kişininde psikolojik sorunları olduğunu gizliden psikologa gittiklerini öğrenmiştim çok şaşırmıştım
seni rahatlatacaksa istersen bana mesaj atabilirsin veya senle hergün burdan sohbet edebilirim sorularına elimden geldiğince cevap yazabilirim
yalnız değilsin çok geçmiş olsun

selam arkadasım,
panik atak teşhisi 1 sene boyunca butun drları dolaşıp sonunda acile koşarak girmeye baslamam sonucu konan biri olarak sana sunu soylemeliyim. ne kadar berbat bir duygu oldugunu cook iyi biliyorum. zira 2000 yılında baslamıstı bende bu sacmalık.
- bir an once bir dr bulmanı oneririm. bazıları tek baslarına bunu aşabilirken bazılarında da kronik hale gelebiliyor. isini sansa bırakma ve gittiğin dr işe yaramazsa yenisini ara. biliyorsun psikiyatrlar belli ekollere baglılar ve birine iyi gelen diger hastayı iyileştirmiyor. mesela bana - en basit tabirle - 'birşey olmaz'cılardan cok 'en kotu ne olabilir, onu kabul et' yaklaşımı işe yaramıstı.
-ilaç tedavisini tavsiye ederim. ilaçla sakinleştikten sonra daha mantıklı bakabiliyorsun ve kontrol elinde oldugunda tedavide ilerleyebiliyorsun.
-şunu aklında tut. tuhaf, deli ya da umutsuz vaka değilsin. kontrolünü kaybetme korkusu sadece bir korku, gerçekten asla kaybetmeyeceksin.
-yakınlarına bundan bahset ve seni rahatlatan insanlarla bir arada ol. eşimle flort asamasındayken anlattım ve rahatlamama cok yardımcı oldu. arada hala ona sarılıyorum ve beni sakinleştiriyor.
-'ya herşey kafada bitiyor, sen bunu ilaçsızda aşarsın' diyen insanları dinleme (ilaçsız aşıcam diye defalarca gaza gelip gümledim) çoğu kişi huzursuzluk ile panik atağı birbirine karıştırıyor. kronik hale gelmeden önlemini al.

kendini çaresiz hissedersen ya da hala bunu kontrol etmeye calısan ve hayatına bu rahatsızlıkla devam edebilen biriyle konusmak istersen mail adresin deemont@hotmail.com

eşim babaannesini kaybetti ardından babası açık kalp ameliyatı oldu.bu durumlardan sonra eşimde sürekli bi ölüm korkusu oldu.sık sık acile gider olduk.hastanede çalışıyorum zaten geceleri hastaneye acile gelir oldu.nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor diye başta çok korktum kalp krizi diye.sonradan anlaşıldı bi durumun olmadığı hatta bi ara kendi kendine panik atak teşhisi bile koydu durum neydi tam çözemedim ama şimdi çok iyi allah bi daha yaşatmasın.problemi olanlarda inşllh en kısa sürede aşarlar iyi geceler

Merhaba kızlar bendede panik atak var. İleri derecede değil pek ama haftada bir kere olsa kriz geliyor. Özellikle akşam oluyor. Bende olan sorunlar acayip derecede kalp çarpıntısı sanki içimde bir kuş var havalanıp uçucakmışım gibi oluyor.Ve pek sigara tiryakisi değilim ama kriz geldiğinde acayip sigara içesim geliyor.Ve bundan dolayı odamda artık yatamıyorum televizyon açık şekilde salonda yatmaya başladım bu yüzden. Çok değişik bi hastalık gerçekten ve Allah kimsenin başına vermesin

Bende bir zamanlar burada hastalığımın derecelerinden yaşadıklarımdan bahs ettim bolca..
2.5 sene panikatak yüzünden ilaç kullandım..
sonra beni panikatağa sürükleyen sorunu hayatımdan çıkardım stressiz sakin herbişi bi kenara itip kendi sağlığım için bi ortam hazırladım..
sonra doktor gözetiminde ilacımı yarıya düşürdüm..
daha sonra 1 gün arayla aldım vee 2 aydır ilacı kullanmıyorum ve iyiyimmm..
Umarım sizlerde bu lanet şeyden kurtulursunuz..
önce çok relax olmanız lazım ben bırakamazdım kökünden çözemeseydim ama kurtuldum vücudumu uyuşturan o ilaçtan..

ben iyileştiysem hepiniz iyileşirsiniz ben hiç iyileşemicem zannediyordum hapım çantamda olmasın o an atağım geliyodu okadar korkuyordum şükür iyiyimm

aynen panik atak belirtileri....çok ilerlemeden bi psikyatriye görün bence...çok gençsin...yılların bu korkuyla , bu ruh haliyle geçmesin canım.

az once panik atak gecirdim kizlar
forumda ne guzel takiliyordum, birden basima agri girdi, bas donmesi, mide bulantisi, 2-3 saniye suren cok siddetli bir basagrisi oldu, kalp atislarim inanilmaz hizlandi, hemen ayaga kalktim ama zor yuruyorum basim feci donuyordu, tansiyon aletini aldim cabucak tansiyonumu olctum 14-8 eyvahh dedim bu ne tansiyon, ki normal tansiyonum 11-6. hemen bir yere uzanip kendimi sakinlestirmeye basladim, icimden aynen boyle konusuyordum--> SAKIN OL BU BIR PANIKATAK BEYIN KRIZI GECIRMIYORSUN PANIK ATAK OLDUGU ICIN ZATEN KALP ATISLARIN DA HIZLANDI TANSIYONUN DA CIKTI GECECEK GECECEK DUR SU KITABI OKUYAYIM MADEM, COK SEVIYORUM BU KITABI DUN AKSAM SONLARINA GELMISTIM OKUYAYIM DA BITIREYIM AY BASIMIN DONMESI ARTIYOR AY BAYILCAM BEN GALIBA HEMEN SU KANEPEYE UZANAYIM EN IYISI YOKSA DUSCEM BIRYERLERIM KIRILCAK AY DAHA FENALASTIM OLUYORUM BU SEFER KESIN TUH AGDAYI DA YARIN YAPACAKTIM KESKE BUGUNDEN YAPSAYDIM SIMDI TUYLU TUYLU MU YIKAYACAKLAR BENI CAMIDE HAY ALLAH, IYIKI DE TELDE ANNEMLE KONUSMUSUM BUGUN YOKSA HASRETTEN GOZLERIM ACIK GIDECEKTI AY COK KOTU DONUYOR HER YER AH KALBIM SIKISIYOR NEFES ALAMIYORUM KAHRETSIN BU SEFER GEBERIYORUM CIDDEN YA, DEMEKKI BOYLE OLECEKMISIM, URADA BU ODADA HEMEN SURACIKTA BENI OLMUS HALDE BULACAKLAR, COK UZULECEKLER COOOK, AY DAHA EGLENECEK COK SEY VARDI, AH SU PUZZLEIMI BILE BITIREMEDIM AHHH BASIM DONUYOR TUTUN KIZIM TUTUN BIRYERLERE AY CISIM GELDI TUTAMIYORUM ALTIMA YAPICAM KESIN BEYIN KANAMASI BU CISIMI TUTAMADIGIMA GORE, OLUYORUM IMDAAAATTTT SU TANSIYONUMU 5 DK SONRA BIR DAHA OLCEYIM EN IYISI AYAGA KALKAYIM YURUYEYIM BASIMA SU FALAN DOKEYIM AY AY AY DONUYORUM EN IYISI OTURAYIM OFF KALKSAMMI OTURSAM MI LANET SEY GEC ARTIK YOK YOK IYIYM BEN DONMUYOR BASIM HAHAHAH PANIKATAK COK KOMIK BIRSEYSIN CIDDEN BENI BU HALLERE DUSURDUN YA BRAVO SANA, AMA SANA YENILMEM BEN YENILIR MIYIM HIC DEFOL GIT, HEPSI PSIKOLOJIK BUNLARIN GECECEK DUZGUN NEFES ALAYIM BASKA SEYLER DUSUNEYIM DUN MARKETTEKI ADAM NE KOMIKTI YA HAHAHA NEYSE GECIYOR GALIBA, CUNKU USUMEYE TITREMEYE BASLADIYSAM GECIYOR DEMEKTIR. TANSIYONUMU BIR DAHA OLCEYIM...OH 12-8 TAMAMDIR TANSIYONUMDA DUZELMEYE BASLADI...
Ve nihayet panik atagimi atlattim gibi, hafiften bas donmem devam ediyor. Lanet olsun bu hastaliga...

tıpkı beni anlattın.ne kadar karışık bir an oluyor.kendini yorumlayamıyor insan:)))şimdi gülüyorum ama bende biraz önce öyleydim.

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun okurken çok güldüm .eminim siz çok neşeli bir insansın , çok güldüm çünkü bende yaşıyorum inanın sizin yaşadığınız gibi yaşamayıda isterdim benim krizlerim zamanla değişti ilk zamanlar delirme korkusu ve baş dönmesiyle yaşıyordum zamanla bitti krizlerim hiç bişeyim yoktu. Sonra tekrardan 2 haftadır çok daha kötü krizlerle geri döndü , bu krizlerde ölüm korkusuda eklendi ,kriz sırasında kendimi çok çaresiz , çıkmazda hissediyorum en kötüsüde ruhumu çok derinden hissediyorum , beynim bedenimimi istemiyor sanki sizde de krizlerinizde bu tarz farklılaşmalar oluyormu ?
bide bende stresle ve yaşadığım üzüntülerle tekrardan başlıyor doktora gidip gitmemeyi de devamlı düşünüyorum. Bana psikiyatrların verdiği ilaçların faydası olmaz gibi geliyor nede olsa bu hastalığı benim beynim bana yaşatıyorsa anca ben kendim yenebilirim diye düşünüyorum doktora gidip gitmeme konusunda siz ne dersiniz
umarım bu lanet hastalıktan hepimiz kurtuluruz Allah yardımcımız olsun

Kizlar ben bir kitap okudum. Panik Ataktan Nasil Kurtuldum - Oya Ozdilek
Kitabi yazan bayan da yillar once panik atak hastaligina yakalanmis, 4 yil boyunca ne yaptiysa bir turlu kurtulamamis. Psikiyatriste gitmeyi de hic istememis, cunku psikolojik olduguna inanmamis. En sonunda tabi artik dayanamiyor, psikiyatriste gidip ilac tedavisine basliyor. Ama anlattigina gore, cok cok siddetli panik ataklar gecirmis. Her gun her saniye panik atakli anksiyeteli yasamis. Ilac tedavisiyle 6 ayda iyilesmis, simdi o eski hallerini hatirladikca guluyormus :) Ben de bu yuzden ilac tedavisi almaya karar verdim, su noel tatili bir gecsin diye bekliyorum. Cunku olmuyor boyle, bir ara 6 ay iyiydim sonra yine daha siddetli basladi. Onceden acillere gidiyordum hep.
Ilac tedavisiz iyilesemezmisiz, cunku uzun sureli sikinti uzuntu veya kotu bir olayin soku nedeniyle beynimizin bir bolumunde kimyasal bir bozulma olusmus ve bu ancak ilacla tedavi edilirmis. Ve en onemlisi de doktor ilaci birak diyene kadar birakmamaliymisiz. Benim de bir yakinim ani vefat etmisti, ondan sonra boyle oldum Ah ah allah dusmanima vermesin bu hastaligi, yasayan bilir berbat birsey. Bir de en kotusu cevredekilerin basit birseymis gibi alay konusu edinmesi. Ama o alay eden insanlarin bir kez de olsa basina gelmesini isterim valla, gorsunler hanyayi konyayi :))

kesinlikle ilaç tedavisi ve terapi.ben de 3 yıl önce başladı bu hastalık 6 ay kullandım ilaç.ama doktor kontrolü olmadan iyileştim diye bıraktım.sonra bbek düşündüm ve doğum yaptım tekrar şiddetli başladı.tedavimi tam olsaydım tekrarlamazdı.dedğin şeyleri fazlasıyla yaşıyorum.şuan berbat haldeyim.her an ölüm artık bayılma aşamasını da geçtim son noktayı direk yaşıyorum deliriyorum yada ölüyorum.bu duygu geçiyor ölücemm sanki inançsız biridsiynişim gibi kendime çok yüklendim.geçicek diyerek telkin etmeye başladım bir iyi bir kötü.dengem bozuldu.olmuyor .sana tavsiyem doktor gözetiminde olmak.ve inancını yitirmemek.geçicek bu hastalık benle gelmedi Allahın izniyle geçicek.ve bir daha ölene kadaryaşamıcam. hep bunu söylüyorum.ölüm kelimesini düşünmemeye başlamıştım unutuyordum ama öyle olmuyormuş bir anda yeni duyduğum bir kelme gibi tekrar panik oluyordum.tıpkı rüyadan uyanmış gibi..ilaçlarla biraz daha iyiyim.inşallah geçicek.sinir patlamasıda yapıyor duygular karışıyor ben artık o an daha önceki ataklar gibi buda geçicek diyerek telkinde buluuyorum daha çabuk geçiyor.Allah yardımcımız olsun:)

Sizede çok geçmiş olsun bende 2. çocuk yapmak istiyorum ama bu krizlerden dolayı hamilelikten ve bebek bakımını kaldıramam diye korkuyorum
gerçekten yaşamayan hiç anlamıyor çok zor benim babamda var ben genç kızken babam bir dönem çok ağır geçirdi o zaman evi terketti şimdi başka şehirde yaşıyor tabi o zamanlar babama destek oluyordum ama içten içede babamı anlamıyordum inanmıyordum yaşadıkları bana bazen saçma geliyordu ama bu genetik bir hastalıkmış 8- 9 aydır benide maffetti anlatılmaz yaşanır çok kötü Allah gerçekten yardımcımız olsun
ben ilaçlarımı kullanmadım 3 aydır falan iyiydim ama 10 gündür üzüntü yaşadığım için tekrardan başladı doktora gittiğimde bana doktor sen kendi kendini düzelteceksin ben ilaçlarla anca ataklarını üsten bastırabilirim sorunlarını kökten yok etmeden ben sana bişe yapamam demişti , bide ilaç kullananların bağımlı olma ve intihar etme durumları oluyormuş ben birkaç örnegini gördüm bu sebeplede ilaçlardan korkuyorum ama böyle devam ederse mecbur içeceğim
ben öncesinde insanlara karşı sabırlı ,anlayışlı ,dert dinleyen bir insandım ama artık ufacık bir sorunu bir tavrı kaldıramıyorum başım dönüyor gözlerim kararıyor bu sebeple en ufak sorun yaşmamak için insanlardan kaçıyorum bizim ilaç kullanmamızdan ve ataklarımızda kurtulmamızdan öte sonrasında bide normal hayattaki sorunlara aksiliklere karşıda sağlam durmayıda başarmamız lazım
burda benim gibi insanlarla yazışmak ve yaşadıklarımın sadece bende değil başka insanlaardada olduğunu bilmek insanı birazda olsa rahatlatıyor içimizi şöyle rahatmalıyız en azından ne olduğu belli olan kısmende olsa tedavisi olan bir rahatsızlık ALLAH kullarına kaldıramayacağı dert vermezmiş

merhaba kızlar,

bende de yaklaşık 6 aydır panik atak şikeyetleri var, 6 ay önce italyaya gitmiştim tatil için ve oranın suyunun etkisi ile böbrek sancım tuttu, tabi ben taş falan olduğunu bilmiyorum böbreğimde, apandist olabilceğini düşündüm ve hemen orada bir doktora gittim, malesef acil serviste 2-3 saat bekledim ve muayene olamadım, sağlık sistemleri bizimkinden farksızdı. neyse ilk kez oradabeklerken başladı, sanki ölücem ve adamlar bana bakmayacakmış gibi hissettim, dillerini bilmem iz bilmem, hemen ertesi gün uçak bulup döndüm, burda da doktorlara gittik. ama ben oradaki korkuyu üstümden bir türlü atamadım. acayip bi ölüm korkusu kalp çarpıntısı vs vs... bununla birlikte hayat tarzı benimkinden tamamen farklıolan bir erkek arkadaşım vardı. her gün kavga ediyorduk. siyasi konularda ve dini konularda tamamen zıt uçlardaydık ama ayrılamıyordum. bütün bunlar birleşince rahatsızlığım iyice arttı otobüse binemez oldum, iş yerinde çalışırken durduk yere kalbim deli gibi atmaya başlıyordu wcye koşuyordum bende, güzel şeyler düşünüp sakinleşip yerime dönüyordum. nefes alma düzenim bozuldu, sık ve az nefes alıyordum aslında kalp çarpıntısının nedeni de buydu. geceleri uyuyamaz olmuştum. doktora gitmek ilaç kullanmak hiç istemiyordum. bu nedenle canımı sıkan herşeyi hayatımdan çıkarma kararı aldım. sorunlu ilişkimi bitirdim. inanır mısınız 2-3 günde nefes düzenim eskiye döndü, 2 hafta olacak 2 ya da 3 kere kötü oldum ama 10 saniyede filan sakinleşebildim. ama eminim bu sinsi hastalık kötü bir anımda yine gelecek. size tavsiyem kızlar canınızı hiç bir şeye sıkmayın, sizi üzen şeyleri de hayatınızdan çıkarın. inanın faydası olacak.

Cok dogru demissin arkadasim. hayatimizda bize sikinti veren herseyden kurtulmamiz, tamamen uzaklasmamiz lazim.
Ben de Turkiyede'yken panik atagim yoktu ki, yurtdisinda basladi. Aynen benimki de senin atagin gibiydi. Yurtdisinda ilk defa hastalanmistim, midemde sorun vardi. Gittikce kotulesmeye baslamisti, doktordan randevu almistim 1 hafta sonraya verdi. Ama bekleyememistim bizde acile gittik mecburen cunku cok kotuydum. Acilde de ilgilenilmemisti. Midemin agrisi kalbime vurdugundan kalp krizi sanmistim. Oluyorum sanmistim, o zaman ilk panik atagimi yasamistim. Trene, otobuse binemedim 2 yil. Simdi cok sukur biniyorum. Ustune gitmek lazim korkularin ve hayatimizdaki sikintilardan uzaklasmak lazim. Tabiki de doktora gidip ilac almak lazim.

kızlar otobüse minibüse binemiyorum diyorsunuz ya, bende panik ataklıyım ama hiç korkmuyorum.bazıları evinin perdelerini bile açmıyormuş neden?
ben şiddetli depresyon geçirdim ama oğlum bana rahat vermediğinden eime oğlumuda al gezmeye gidin yalnız kalmak dinlenmek istiyorum diyordum.
doktor panik atak ve depresyon geçiriyorsun dedi ama sizinkiler gibi değil benim şikayetim.
1 yıl ilaç kullanıcam panik atak için.

ben 2004 bile panik atak hastasıyım allahıum düşmanıma vermesin 3 evladımı yitirdim ben babamı kaybettim teyzemi babannemi anaanemi sevdiklerim hep gitti çok kötüyüm bildiginiz gibi degil dün bvaşıma çok kötü bişey geldi öyle böle degil yani allahım düşmasımın başına vermesin

ben çok kötü bir gece geçirdim dün dogum gününden geldim ablamın oglu 2 yaşına bastı görümcesinin gelinide ordaydı benim kızımla kızı birlikteydi nerden bilirdimki oda gelir gelmez bebegi var dedim neyse mutfaktaydık ablam çagırdı canım az gelsene dedi baktım kız yatak odasında bebegi kucagıma verdi sevdim kızını işin kötüsü benim kızımlaydı onu öle görünce ay ben bir kötü oldum kendimi çok sıktımki neyse herkez seviyo ben aval aval bakıyorum milet allah sanada versin vs dedi neyse benim ablamın eltisinin kardeşi vardı benim gibi okadar düşük yapmışki hep 3 ayda doktorlar benim gibi hiç bişey bulamamıştı şu benim gittigim fatma hocaya gitmişler kilit yaptırmış şuan bebegi 5 aylık ay ne seviniyo işşallah dogurur onlar gitti neyse evde ablam annemgil vs ev halkı kaldı ablam aradı memleketten ne yapıyosun diye benda aglamaya başladım annem kardeşimin hanımına örgü örmeye başladı ay nede güzeller içime sokasın geldi yemin olsun görseniz kıyamazsınız giydirmeye renk renk dedim anne bende isterim bu benim olsun dedim oda dediki olmaz senin çocugunmu var ben onu toruna ördüm veremem sen dogur ben daha neler örürüm dedi ay ne agırıma gitti o lafı aslında lafında bişey yokta ne biliyim ablamla paylaştım bu konuyu öteki ablam demiş bana dediki canım sen dogur çeşit çeşit örerim ben yavruma dedi agladım kendimi bir yandanda tutuyom panik atak çanları çalmaya başladı kk dan kızlarla buluşmuştuk cumartesi günü kadıkçöyde kızlarlada buluşmuştumya tam aglayamadım kedindimi zor tuttum aglamamak için neyse eve geldik eşimle biraz pc takıldım dedi hadi yatalım bende girdim yanına sarıldım yatıyodum tam sonra içime sen bir korku gir ve peşine titremeye başladım dişlerim birbiririne vuruyo titreme cabası eşim diyo paşa sıkma kendini diyorum yok vallahi sıkmıyorum kendi yapıyo vucudum birde korkudan peşine çarpıntı hayde burdan yak yaw dedi neye bu kadar üzüldün dedi beni tutuyo adam yatakta ben selevat getiriyorum allahım ne olur daha çok gencim ne olur bana yardım et korkuyorum diyorum yerimde durana aşk olsun bana sarıldı vucudumu tutuyo sımsıkı yatak nasıl sallanıyo titrememden iki lafı bir tarafa getiremedim bir taraftan midem bulanıyo sabah zaten yokuşu çıkarken geçirdim çok az panik atak dedim paşa sen yapıyosun beyninin bir oyunu yapma diyorum öyle diye diye sakinleştim gecede eşim dedi kalk yataktan ayaklarımın dermeni yok kaldırma dedim adamda korkmaya başladı serbest bırak diyo daha len dedim kendimi sıkmıyom vucut yapıyo dedim durdum sanki dersinizki vucuda elektirik verdik eşimde korkmaya başladı selevat getiriyo dualar okuyo sonra dedi sen yapıyosun korkma ben burdayım allah razı olsun senden dedim iyise sarıldı dedi aglamaya başla rahatla dedi bende bir aglama varmış başladım söylenmeye onunda kızı bizim kızlaydı ömürümleydi benim kollarım boş kaldı yavrumu koklayamadım kollarıma saramadım içime kokusunu çekemedim ya baksana bizde bişey çıkmadı herşey allahtan dedim ya hamile kalamazsam kalırda kucagıma alamazsam dedim başladım aglamaya arkadaşım dün aksam aradı konuşuyodun arda lenberk varya doktor kadına 3 kere dikiş uygulanmış gene durmamış ona kafayı taktım galiba hepsi birden geldi sonuç panik atak artı korkunç bir gece dedim kendi kendime ya bende öle ulursam dalınad uzman doktor çıldırıcim kafayi yicem korkuyorum neye inanıcagımı nasıl yaşayacagımı bilimiyourum ya öle benda olursan allahım affet ne olur paşa kulunu herşeyin hakkımda hayırlısını ver çok kötüyüm çok bende rahim açıklıgı var bebeklerim durmuyo 10 senedir evliyim içim yanıyo içim evlada hasretim sizlerle paylaşmak istedim inanın burayı okudukça mutlu oluyorum çünkü bu bir hastalık keşke gitsede hiç geri gelmeseyemin olsun 7 senedir ne yerdeyim ne gökte bıktım herşey mevlamdan biliyorum ama çok stresli bir hayatım var çok yoruldum artık hemde çokbiri elimden tutsa deseki geçicek eşimden başka kimse destek degil inanın o olmasa ben kafayı yerdim 3 evlat yitirdim ben bebeklerim cennete gittiler hep 5 aylık olduklarında dikişe ragmen durmadı kızım araştırıldıda bişeyde bulunamadı allahım affetsin dedim allahım neden benmillet hamile kalıyo paşa öyyle bakıyo herşeyim yarım kaldı hayallerim ellerimle yaptıklarım odası boş kaldı ömürümün gözlerimin yaşları dinmiyo herşeyim var ama evladım yok millet bana acıyarak bakıyo sakatta delki damgasıda yedim çok şükür canım çok yanıyo acısı nasıl gecerki eski neselı hayatımı inannın çok özledim

Canım çok geçmiş olsun çok zorluklar çekmişsin ama unutma herşey Allah'tan geliyor demekki bunda da bir hayır var diyeceksin pozitif olacaksın
inanki herkesin hayatı dört dörtlük değil herkesin bir derdi sorunu var
şöyle düşün ya bebeğin olsaydı da sonradan vefat etseydi öylesi çok daha zor
kendi sürdüğü arabayla kaza yaparak 2 çocuğunu aynı anda kaybeden kadın var
benim abimin hanımıda 6 aylık düşük yaptı senin gibi onunda rahmiminde açıklık varmış senelerce hamile kalamadı psikolojik olarak etkilenip hamile kalamamış belki sen farkında değilsin ama böyle kafaya taktığın için düşsecek diye düşündüğün , için bebeklerin düşmüş olabilir, pskolojini rahat tut Allahına dua et mutlaka anne olursun
bende çok zor bir çocukluk geçirdim ne zorluklarla devlet yurtlarında sürünerek okudum öğretmen oldum ama kadroya giremedim özellerde süründüm halende sürünüyorum
üniversite bitince ailem beni yanlarında 1 sene zor tuttular işe girmeden evlendim kayınvalidemden neler çektim eşim çok asabidir dövmez ama çok terstir
oğlum çok hastalık çekti ameliyatlar oldu inan 5 yaşına kadar doğru düzgün uyumadı daha bir sürü sorun
kafaya taka taka 2 sene önce damarlarım patladı ölümden döndüm inan o halde bile bakanım olmadı işte eşim ilgilendi oda nereye kadar geçen kışta panik atak belirtilerim başladı offf Allahım kimseye vermesin şimdi diyorumki keşke o kadar kafaya takıp kendimi yıpratmasaymışım o halim bu halimden daha iyiymiş anladımki hayatta en önemli şey sağlıkmış kafaya taktıça hiçbişe düzelmiyor aksine sorun üzerine sorun ekliyoruz
sende kendini üzmemeye çalış kendini rahat bırak en azından eşin destek geriside boş zaten
bence gerekirse pskiyatrdan destekte al eminim psikolojini olumlu yönde değiştirirsen bebeğin olur
önce sen bebeğim olacak ben sağlıklıyım herşey düzelecek diye düşün ve beynini kendini buna inandır
tekrardan çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun dua edicem sana kendine iyi bak

sana rahatlıkla üzülme diyorum yanlız değilsin ateş düştüğü yeri yakar çok iyi bilirim bende 10yıllık evli çocuğu olmayan 4yılldır panik atak hastası olan ve etrafımdaki akraba arkadaş larımın kısacası hiç kimsenin beni anlamadığı biriyim bak sen ne güzel duygularını paylaşıyorsun ben daha şu ana kadar kimseye derdimi çocuk özlemimi dile getiremedim o yüzden ankasite panik atak ve opsesif kompesif bozukluğu hastasıyım sakın kendini üzme beterin beteri var

arkadaşlar teşekkür ederim desteginiz için inanın burasıda olmasa kafayı yerim herhalde
bu arada inan bana sen en azından olmuyo diye üzülküyosun bende ölüyo diye inan daha zor böylesi tekmelerini hissediyosun karnında hayaller kuruyosun ama hep yarım kalıyo dogumu kürtajı canlı cabası yani allahım hepimize yardım etsin işşallah önceleri bebegim olmuyo diye aglıyodum şimdide ölüyo diye aglıyorum inan olmuyo diye agladımda o kadar diyede ölünce insan daha beter oluyo dedinya beterin beteri var konuşmak istersen beni bul sev seve dertleşirim seninle sizleri benden başka kimse anlayamaz kızlar mevlam önce bizlere şifa versin sonrada saglıklı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…