Panik atak ve hamilelik!

Kızlar çok şükür ben iyiyim ama evde oturduğum için ama bir yere gitmeye kalktigimda başlıyor çarpıntı bunaltı uyuşma gibi şeyler.. Çok zor bisey cidden yaşayan bilir sadece ilaçsız ne kadar geçirirsem kâr diye baktım hep inşallah gerek duymadan hayırlısıyla doğururum.. Ama çok kötüyseniz bence ilaç kullanmaktanda korkmayın özellikle 3 aydan sonra kullanan çok kişi var tabiki doktor kontrolünde. Çünkü hastalığın verdiği stres kasılma bence daha sıkıntı

Panik atak yaşayıp yaşayı bi yerden sonra duyarsızlaşma oluyomuş yani insanların öoğu bu şekilde atlattıklarını söylüyor ne kadar doğru acaba. Şuan hamile olmasam asla acı çekmezdim direk ne ilaç varsa kullanırdım zaten beni ilaç kullanmaktan alıkoyan tek şey kendimden daha değer verdiğim bişey olurdu. O da bebiş.. Acı çekip alışmaya çalışıyorum resmen doğrumu yapıyorum bilmiyorum. Terapistim üzerine gitmemi istedi bayılırsan bayıl dedi resmen

Evet cnm herşey onlar için.. şuan bide ilacı birden kestigin için yoksunluk hissediyorsundur normal tabiki dayanabildigin kadar dayanmaya çalış özellikle ilk 3 ay belki sonrasında daha rahat kullanırsın ilacını hem içinde rahat etmiş olur..

Ben yaşadığımı yazıcam kimse yazmamış ben ilacı bıraktığım ilk gün panik atak gelecek korkusu yaşıyordum 1 hafta başım öyle döndükü tansiyon düşüyo gibi oldu sonra ona dayandım hafifledi şimdi ise yavaş yavaş atak geliyor kısa kısa uykumdan kalkıyorum sanki başımı iki avuç arasına almış sıkıyolar gibi hissediyorum. Geçecek dememe rağöen bayağı zorluyo ardındanda dişlerimi sıkmış ve vücudumu titreme almış şekişde buluyorum bakalım daha neler bekliyo Rabbim yardımcımız olsun

Şimdi bıraktığımın 2. Haftasındayım ama gün geçtikçe daha farklı şwyşer hissediyorum. Her geçen gün dahada zorlanıyorum siz nasıl dayandınız ne yaptınoz ayrıca

Bn dayanmadm 5 mg cipralex içtm kendim ara ara onla idare ettim yoksa çok kötü okuyodm ağlamakdn başımı kaldramıyodm kendimi atmk geliodu bi yerlerdn sonra doktr tms die bişeye başladı 2 hafta içmedim hiç bişe sonra bna lustral başladı 12. Haftada iim şu an dünya varmş

Şimdi bıraktığımın 2. Haftasındayım ama gün geçtikçe daha farklı şwyşer hissediyorum. Her geçen gün dahada zorlanıyorum siz nasıl dayandınız ne yaptınoz ayrıca
Bu kadar kötü hissediyorsanız neden doktora gidip ilaç kullanmiyorsunuz ben bu kadar kötü olsaydım kesin kullanırdım çünkü ilk önce benim sagligim iyi olacakki bebeğime yetebilcem

Doktoro gittim 2 yıldır ilaç kullanıyodum iyi bir terapiste gittim mücadele etmem gerektiğini tedavimin bittiğini söylediler. Duyarsızlaşcaksın zamanla sonuna kadar dayan dediler

Ne kadar iyi olursam olayım çok hassas bir yapım var ialaca başlarkende çok zorlandım bırakırkende zorlanıyorum ama bu bir süreçmiş. Beyne baştan öğretmeye başlıyorum herşeyi panik atağın aslında benim düşündüğüm kadar tehlikeli olmadığını söylüyorum kendime telkin ve nefes egzersizi yapıyorum. Bu ay nefes egzersizi yapacakmışım bidaki ay başka egzersizler yaptıracakmış doktorum ve öğretecekmiş beynime herşeyi bakalım

Aslında en güzeli yürüyüş yapmak.. ben 6 7 yıldır panik atak hastasiyim ilk zamanlar çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim kendimi telkin edebiliyorum ataklarimin sonu hastanede bitmiyor.. sizde zamanla alışkanlık kazancaknsınız o zaman tez zamanda iyi olun inşallah

İnşallah

Öncelikle sizi tebrik ederim cesaretinizden dolayi ilacı bırakıp çocuk sahibi olmak cesaret ister.bizi bizden başka kimse anlayamaz.onlara boş geliyor neymiş bu panik atak olur mu öyle şey fln..yasamadiklari icin bilmiolar Allah kimsenin başına vermesin evet öldürmüyor ama surunduruyor bütün hayatını etkiliyor bnde yaklaşık iki hafta önce doktorumun ilacı yanlış şekilde bıraktırmasi sonucu fenalastim ve basa döndüm.bildihim kadarıyla bazı bitkisel ilaçlar varmış doktorunuza bi sorun.Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin size de sağlık ve sabır versin

Merhabalar , benim de dönem dönem böyle sorunlarım oluyordu .Düzenli iş hayatım başlayınca kendimi çok iyi hissetme başlamıştım .Öncesinde çalışmak da bile zorlanacağımı düşünürdüm .Şimdi corona döneminde tekrardan nüksetti .Bir iyi bir kötü gidiyor .Siz şu an nasıl oldunuz acaba ?

Merhaba sizin yaşadıklarınızı ben yaşıyorum şu an. Nasıl geçirdiniz hamileliğinizi hangi ilaçları kullandınız ve en önemlisi bebek nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…