Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

cevabın için cok teşekkür ediyorum. inan sizlerin desteği bize umut oluyor,, nick in dikkatimi çekti Trabzonlu musun yoksa:)

Ben hamile kalmadan önce efexor kullanıyordum hamile olduğumu öğrenince bir anda kestim. Rabbim ilaca muhtaç etmesin özellikle hamilelikte çünkü insan çocuğuna bişey olcak diye korkuyor bu kez de

Evet gerçekten öyle. Okuyorum bol bol. Allahım yardımcımız olsun

Ben de secita kullanıyordum 3 haftalık hamileydim öğrendiğim zaman. Hemen kestim ilacı suan 22 haftalığım. Ama çok zor birde pa nın yanında anksiyete takıntılar ve depresyon

Ben efexor kullanıyodum hamileliğimi öğrenince kestim bi anda doktor bu ilac bi anda kesilmez dedi geri basladım ama o verdiğim aradan spnra alt üst oldum depresyonum daha da arttı korkularım kabuslarım sürekli endişeli ve uykulu halim. Bazen sacma sapan şeyler düşünüyorum hiç mutlu degilim bebegimi ya sevmezsem ya iyi anne olmazsam
Nasıl düzelicek bilmiyorum

Kaçıncı haftadasınız

canımmm ben de aynı durumdayım benimde korkularım aynı ya sevmezsem ya benimsemezsem napıcam 9 ay nasıl geçer takıntılarla nefes daralmalarıyla geçiyo günlerim eşime belli etmemeye çalışmam da cabası çünkü atak geçirdiğimde cok üzülüyor

Neden kimse yok artık forumda hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor sadece hep yatmak istiyorum ne dışarı çıkmak ne de insanlara görüşmek ne ben gideyim ne de onlar gelsin cok yalnız ve mutsuz hissediyorum. yok ben delireceğim bu 9 ay a çıkarsam iyi bi de şimdi ya lohusa depresyonuna girersem diye takıyorum

Ben bide kayınvalidemlerle yasıyorum daha zor oluyo hersey onlarıda üzmek istemiyorum 9 ay böyle mi gecicek bilemitorum

Kendinize evde değişik uğraşlar bulun mesela örgü örmek gibi.
Kendinizi biraz zorlayin koyuvermeyin hemen. Gözünüzde buyutmemeye çalışın dokuz ayı.
Herşey gelip geçiyor..

inan yalnız da olsan farkı yok insann huzuru olmadıktan sonra,,belki senin için avantaj bile olabilir mesela onların yanında kendini daha güçlü olmak için telkin ediyosundur. ilk 3 aydan sonra rahatlarmışız öyle diyorlar o da nasıl olacak bilemiyorum çünkü ben su anda bundan sonra asla düzelemicem gibi hissediyorum.

Selam arkadaşlar ben hiç iyi olmadım maalesef eşimle çok tartışıyoruz illaki bi yerden bişey çıkarıyorum evde çok sıkılıyorum kaç aydır evden adım atmadım riskli gebeliğim eğer bi sıkıntınız yoksa dışarı çıkın gezin valla patlıycam zaman çok yavaş geçiyor bide kaşıntı tuttu vitamin magnezyum hiçbişey kullanamıyorum her taraftan bi sıkıntı var hamdolsun allahım beterini vermesin ne diyim katlanıyorum işte...

Kızlar selam ben de çooookk eski bir panik atak hastasıyım ve henüz 9 haftalık hamileyim.
Sizelere nacizane bir tavsiyem var.
Birincisi atak geldiğinde hafif veya agır farketmez bir elinizi göğüs kafesinize bir elinizi midenizin üzerine koyun ve diaframı şişirerek burundan deriinn nefes alın sonra 4 e kadar içinizden yavaşça sayarak nefesinizi tutun.sonra balon şişirir gibi yine 4 e kdar sayarak yavaşça nefesinizi verin.ilaç almayın.emin olun çooook faydasını göreceksiniz.
Diğeride youtube da ofelya thomas var onu bi izleyin hatta onun bi hipnoz videousu var onu da yapın. O da size çok iyi gelecek.
Allah şifa versin cümlemize

Benim sorum panik ataklı olup normal doğum yapan oldu mu?

Bende hamileligimde panik atak geçirdim çok zor günlerdi ağlama krizleri kafamda binbir türlü şeyler eşim çok destek oldu dr eşliğinde atlattım Allahima cok şükür hepsi geçiyor Allahın izniyle biraz sabır

dün doktora gittim ativan verdi ama imza attım çok sıkıştıgımda yarım içicem. ikili tarama da temiz çıktı mutlu olmam gerek ama ben ölcek gibiyim sanki karnıma birşey saplanmış gibi çıkmıyor içimden çok zormuş allah yardımcımız olsun bir günde buraya çok iyiym yazıp sizlere de moral olcağım günü bekliyorum dört gözle . bir de birsey sorucam ativan kullananlar ne sıklıkta kullandınız acaba

13. hafta benim ama ilk gittğimde en başından söyleyeyim ilaç vermem dedi ama zar zor imzayla veri risklerini kabul ettğime dair imza attım

Cok daraliyorum bir gun iyi hissettigimde bebegimi sagsalim kucagima aldigimda ben de birilerine ilac olmak icin yazarim ins

Son düzenleme:
Ba
13. hafta benim ama ilk gittğimde en başından söyleyeyim ilaç vermem dedi ama zar zor imzayla veri risklerini kabul ettğime dair imza attım
Sagsalim 13. Haftaya gelmissin oncelikle seni tebrik ediyorum dayanma gucunden dolayi bu ilk 3 ayi atlattigin anlamina gelir. Icimden bir ses bundan sonrasinin senin icin daha kolay gececegini soyluyor. Olumlu dusun, ilacini da cok zor da kalirsan alirsin. ilac alip saglikli bebek doguran cok arkadasimiz var zevk icin almiyorsun ya bu ilaci birbirimizin halinden yalnizca bizler anlariz. Allahin izniyle her sey iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…