cevabın için cok teşekkür ediyorum. inan sizlerin desteği bize umut oluyor,, nick in dikkatimi çekti Trabzonlu musun yoksa:)Merve emin ol hamileligimin basindan beri hep korktum hatta onceki yazismalarima bakarsan ayni seyden korktugumuzu goreceksin ama hic korktugumuz gibi olmadi olmayacak bende kabullenemiyodum icimde bi canli tekme atacak orda duracak allhhim nasil olacak diyodum nasil yapcam ben diodum ama korktugumun hic birisi olmadi zaten yavas yavas buyuyo sen alisiyosun orda olmasini kabulleniyosun korkma canim . En buyuk korkum buydu karnim buyuyunce ben ne yapcam ama dogurdum bebek 8 aylik olacak yakinda :))) allhhh yardim ediyo merak etme sabirli ve bol dua et hic bisey olmayacak
kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz efexor kullanan varmı benim ilacım gebe kalmadan önce paxildi ancak d grubu olduğu içindoktor vermiyor zaten hangi ilaç olursa olursun ilk 3 ay içinde doktor önermiyor riske atamıyorum vicdan azabından. 3 aydan sonra efexor olabilirmiş ama bana paxil iyi geliyordu. bir iyiyim bir kötüyüm uykusuzluk bende de var dalsam kuş uykusu uyuyuyorum, bazen sıçrayarak uyanıyorum yada göğsüm daralarak nefesim yetmiyor
hep bu yollardan gectik ozellikle uykusuzluk cok kotu tam uykuya dalacakken icinden bisey hopluyo sanki cok kotu bisey olmus gibi bi korku bi heycan ama bunlarin hepsi pskolojik o an hemen insirah suresini oku rahatlarsin insallhh sadece sunu bil pskolojikk kotu hic bisey yokk
Kaçıncı haftadasınızBen efexor kullanıyodum hamileliğimi öğrenince kestim bi anda doktor bu ilac bi anda kesilmez dedi geri basladım ama o verdiğim aradan spnra alt üst oldum depresyonum daha da arttı korkularım kabuslarım sürekli endişeli ve uykulu halim. Bazen sacma sapan şeyler düşünüyorum hiç mutlu degilim bebegimi ya sevmezsem ya iyi anne olmazsam
Nasıl düzelicek bilmiyorum
7. HaftaKaçıncı haftadasınız
canımmm ben de aynı durumdayım benimde korkularım aynı ya sevmezsem ya benimsemezsem napıcam 9 ay nasıl geçer takıntılarla nefes daralmalarıyla geçiyo günlerim eşime belli etmemeye çalışmam da cabası7. Hafta
Neden kimse yok artık forumdahiçbir şey yapmak içimden gelmiyor sadece hep yatmak istiyorum ne dışarı çıkmak ne de insanlara görüşmek ne ben gideyim ne de onlar gelsin cok yalnız ve mutsuz hissediyorum. yok ben delireceğim bu 9 ay a çıkarsam iyi bi de şimdi ya lohusa depresyonuna girersem diye takıyorum
Sagsalim 13. Haftaya gelmissin oncelikle seni tebrik ediyorum dayanma gucunden dolayi bu ilk 3 ayi atlattigin anlamina gelir. Icimden bir ses bundan sonrasinin senin icin daha kolay gececegini soyluyor. Olumlu dusun, ilacini da cok zor da kalirsan alirsin. ilac alip saglikli bebek doguran cok arkadasimiz var zevk icin almiyorsun ya bu ilaci birbirimizin halinden yalnizca bizler anlariz. Allahin izniyle her sey iyi olacak13. hafta benim ama ilk gittğimde en başından söyleyeyim ilaç vermem dedi ama zar zor imzayla veri risklerini kabul ettğime dair imza attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?