- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
İnşallah hiç ilaca gerek kalmaz canım....Bende h
Canım ben ilk üç ay çıldırcam bu bebegi istemiyorum ilaç içmek istiyorum diyordum ama şuan pskiyatristim ilaç werdi ama kullanmaya korkuyorum ya bebeğime bişey olursa diye gerçektende ilerleyen zamanlarda bebeğini korumak için elinden gelen herşeyi yapcaksın şuan ben kendi isteğimle ilaçsız dewam ediyorum
Yok yazıyorumda diyorum ki bazen allahtan burda tanıyan kimse Yok bi an tedirgin de olmuyor değilimhormonlar işte e tabi biraz da kişilik olarak hassasız bizler hassas yapılı cok düşünen insanlar da oluyor bu hastalık zaten güldürebildiysem de ne mutlu bana:) ne güzel evlatlarınız destekçiniz. yazın rahatlayın kafanıza taktıklarınızı bizler konuştukça dertleştikçe rahatlayacağız başka yolu yok:)
Çok sevindim gerçekten ilaçsız devam etmenize, zaten ilk 3 ayı atlattıktan sonra Allah korusun kötü hissetseniz bile çok düşük doz içseniz de bir şey olacağını sanmıyorum inşallah hiç gerek kalmaz hiç içmez devam edersiniz Allah bütün bebekleri korusun sağ salim anneleriyle kavuştursunBende h
Canım ben ilk üç ay çıldırcam bu bebegi istemiyorum ilaç içmek istiyorum diyordum ama şuan pskiyatristim ilaç werdi ama kullanmaya korkuyorum ya bebeğime bişey olursa diye gerçektende ilerleyen zamanlarda bebeğini korumak için elinden gelen herşeyi yapcaksın şuan ben kendi isteğimle ilaçsız dewam ediyorum
Yok yazıyorumda diyorum ki bazen allahtan burda tanıyan kimse Yok bi an tedirgin de olmuyor değilim[/hahaha yok sanmıyorum insan bir garip oluyor gerçekten yazarken şöyle yazsam yanlış anlaşılır mı, böyle desem yadırgarlar mı ben kendi adıma size garanti verebilirim:) biz istermiyiz ki böyle olsun kadın olmak zor iş
İnşallah hiç ilaca gerek kalmaz canım....
seni neler korkutuyor yani paniklemene neden olan düşüncelerin nedir acaba. sormam da sakınca yoksa. benim mesela bebeği benimseyememek hayatımdaki yenilik, sanki hayatımın kontrolü cıktı elimden gibi yabancılaşma yasıyorum. delirmekten korkuyorum bebeğe bakamamaktan hastalığımın ilerlemesinden vb.Inşallah 3,5 ay daha dayanabilirim canım ama ne kadar güweniyosun kendine desen durur düşünürüm hergün kalkıp bugün ilaca başlayacam diyorum sonra bebeğim tekmeliyor beni wazgeçiyorum
seni neler korkutuyor yani paniklemene neden olan düşüncelerin nedir acaba. sormam da sakınca yoksa. benim mesela bebeği benimseyememek hayatımdaki yenilik, sanki hayatımın kontrolü cıktı elimden gibi yabancılaşma yasıyorum. delirmekten korkuyorum bebeğe bakamamaktan hastalığımın ilerlemesinden vb.
Sen ne kadarlıksın beraberiz sanırım seninle ben 25. HaftamdayımInşallah 3,5 ay daha dayanabilirim canım ama ne kadar güweniyosun kendine desen durur düşünürüm hergün kalkıp bugün ilaca başlayacam diyorum sonra bebeğim tekmeliyor beni wazgeçiyorum
Çok geçmiş olsun canım benim. bebeğinin cinsiyeti nedir. ben henüz bilmiyorum ama çin takvimi kız diyor. doğruluk payı nedir bilmiyorum dertlerimden uzaklaşmak için baktığım şeylerden biri.
Sen ne kadarlıksın beraberiz sanırım seninle ben 25. Haftamdayım
Allah hayırla kavuştursun inşallah yavrularımıza...Bende 24.haftadayım canım bir hafta öndesin benden
Allah hayırla kavuştursun inşallah yavrularımıza...
ben çok oldum öyle için daralıyor nefes alamıyomussun gibi hissediyorsunHanımlar bazen tam uykuya dalmışken bir anda uyanıyorum ve huzursuzluk karamsarlık korku kaplıyor içimi daha da uyuyamıyorum uzun süre mesela bu gece öyle oldu. Çok kötü hissediyorum böyle olunca. Bu şekilde yaşayan var mı ?
ben çok oldum öyle için daralıyor nefes alamıyomussun gibi hissediyorsun
. Kaç saattir yatakla boğuşuyorum yok uyku falanEvet arada bir yokluyor boyle ve o uykusuz kaldigim gun berbat geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?