Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İnşallah hiç ilaca gerek kalmaz canım....

Yok yazıyorumda diyorum ki bazen allahtan burda tanıyan kimse Yok bi an tedirgin de olmuyor değilim

Çok sevindim gerçekten ilaçsız devam etmenize, zaten ilk 3 ayı atlattıktan sonra Allah korusun kötü hissetseniz bile çok düşük doz içseniz de bir şey olacağını sanmıyorum inşallah hiç gerek kalmaz hiç içmez devam edersiniz Allah bütün bebekleri korusun sağ salim anneleriyle kavuştursun

Yok canım işin şakası bilen bilir benim ne kadar çatlak olduğumu ama yapacak bişey Yok kim isterki böyle olmayı değilmi ?

Aynen öyle nasıl özeniyorum mutlu huzurlu hamilelere bir arkadaşım su an üçüz bebeklere hamile ben içimde 3 can taşısam sanırım korkudan aklımı kaybederim. 1 taneyi düşün düşün ne haldeyim. arkadaşım cok güçlü maşallah insandan insana değişiyor işte. herkesin hayatta sınavı başka. başka bir arkadaşımın da bebeği olmuyor hastane korkusu var onda mesela ben nasıl tüp bebek yapacağım diyor, Allahım herkese yardım etsin. bize de

Inşallah 3,5 ay daha dayanabilirim canım ama ne kadar güweniyosun kendine desen durur düşünürüm hergün kalkıp bugün ilaca başlayacam diyorum sonra bebeğim tekmeliyor beni wazgeçiyorum
seni neler korkutuyor yani paniklemene neden olan düşüncelerin nedir acaba. sormam da sakınca yoksa. benim mesela bebeği benimseyememek hayatımdaki yenilik, sanki hayatımın kontrolü cıktı elimden gibi yabancılaşma yasıyorum. delirmekten korkuyorum bebeğe bakamamaktan hastalığımın ilerlemesinden vb.

Wallahi canım benim ilk başta mide bulantılarımla başladı dışarıya çıkmaya korkuyordum otobüse dolmuşa tek başıma binemiyordum bundan 5 yıl önce ilk başta reflü war dediler ilaç kullandım geçmedi başka bir doktora gittim psikolojik diyip pskiyatriste yönlendirdi losiram kullanıyordum bayada iyi gelmişti iyileştiğimi düşündüm we hamile olduğumu öğrendigimde bıraktım benim hikayem böyle

Çok geçmiş olsun canım benim. bebeğinin cinsiyeti nedir. ben henüz bilmiyorum ama çin takvimi kız diyor. doğruluk payı nedir bilmiyorum dertlerimden uzaklaşmak için baktığım şeylerden biri.

Inşallah 3,5 ay daha dayanabilirim canım ama ne kadar güweniyosun kendine desen durur düşünürüm hergün kalkıp bugün ilaca başlayacam diyorum sonra bebeğim tekmeliyor beni wazgeçiyorum
Sen ne kadarlıksın beraberiz sanırım seninle ben 25. Haftamdayım

Çok geçmiş olsun canım benim. bebeğinin cinsiyeti nedir. ben henüz bilmiyorum ama çin takvimi kız diyor. doğruluk payı nedir bilmiyorum dertlerimden uzaklaşmak için baktığım şeylerden biri.

Kızım olcak canım hayırlısıyla inan ki 4 aydan sonra daha iyi olacaksın bebeğin tekmeleriyle birlikte ilaçsız dewam edebildigin kadar ilerle baktın olmuyor kullan we korkma burda kullanan we sağlıklı bebekleri olan bir sürü kişi war bende dayanamazsam ilaç kullancam Allah yardımcımız olsun

Hanımlar bazen tam uykuya dalmışken bir anda uyanıyorum ve huzursuzluk karamsarlık korku kaplıyor içimi daha da uyuyamıyorum uzun süre mesela bu gece öyle oldu. Çok kötü hissediyorum böyle olunca. Bu şekilde yaşayan var mı ?

ben çok oldum öyle için daralıyor nefes alamıyomussun gibi hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…