Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bazen içimi korku ve endişe kaplıyor.
Kaygilarim çok artıyor..
Hepsi vesvese sanırım ama elimde olmuyor işte.
Keşke bizde daha güçlü olup zamanı akışına bırakıp rahat edebilsek.
Gerçekten içimde mücadele ederken yoruluyorum bazen. Rabbim yardım etsin

Merhaba kızlar ben daha fazla ilaçsız kalamayacağıma karar werdim bu hafta daha doğrusu 2 gündür bunalttı beni bu kaygılar ama pskiyatristim antideprasan değil de kaygı giderici ilaç werebileceğini söyledi Ankarada yaşayanlar hangi pskiyatriste gidiyorsunuz

Peki iyi gelmişmiydi canım sana ben kullanmaya korkuyorum hala ilaçsız dayanmaya çalışıyorum bana da 0.5 mg kullanmamı söylemişti doktorum
Geç oldu cevap ama söyleyeyim canım.ben ilacımı bırakınca depresyon geliyor zaten.ilaçsız da iyilesemiyorum.

Neler çektim canım ben hamileliğimde.burada cok yazıştık arkadaşlarla.hastaneye bile yattım.yıllarca istedigim bebegime sevinemedim alısveriş dahi yapamadım.off ne günlerdi.ama geçti gitti iste.doğumdan sonra bebegimi kucağıma almamla dünyam değişti.

Oyyyy nasıl seviliyor hem de ..hiç tadinı çıkaramadığım hamileligim o geçmez aylar geçti .kuzumu koklaya koklaya bi opüyorum varya ohhhh.gülüyo da artık.herşeyi olay oluyor.ilk gülüşü ilk yoğurt yiyişi...öyle bir bağ kuruluyor ki.dünyadaki hicbir sevgiye benzemiyor bambaşka birşey.sen sen degilsin senden öte senden kopan bir can.once kanınla sonra sütünle sen besliyorsun sen büyütüyorsun.sana bir bakışları var ki oyy oyyyy

Devlet hastanesi dr.ları vermez canım.ben bakırköy ruh ve sinir hast.hastanesine yattım 8.haftamda.hemen risperdal başladılar.12.haftadan sonra da lustral ...bebeğim 6.ayını dolduruyor 4 subatta şu an uyandı ve bana bakıyor:)

Başarıyorsan devam canım o zaman

Deniyorum işte canımm bakalımm nereye kadar gitcek birde benim gittiğim pskiyatristlerin hepsi ilaç kullanmaya karşıydı yazamam antideprasan diyip gönderiyordu en son pskiyatrist werdi risperdal'ı onu da kullanmadım zaten daha doğrusu wicdanım el wermedi ilaç kullanmaya

Efexor de paxil de onermedi bana dr.larım.en cok denenmisligi guvenilirligi olanlar lustral gibi sertralin etken maddeli antidepresanlar canım.

Ben bide kayınvalidemlerle yasıyorum daha zor oluyo hersey onlarıda üzmek istemiyorum 9 ay böyle mi gecicek bilemitorum
Ilk oniki hafta bebegin organ gelisim zamanı.hele ki efexoru nasıl kullandırır bu dr.?ben de kestim mecbur.12.haftaya kadar.12.haftadan sonra baslatti dr.um.efexore de izin vermedi.sertralin etken maddeli bir antidepresan verilir genelde.tuhaf yani nasıl risk edebilir bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…