Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayır panik ataga söylemeniz gerekini anlatmaya calistim sizi tanimiyorum
pardon şimdi anladım bede aynı yönetmi uyguluyorum hata kavga bile deiyorum defol falan sonra geçiyor aslında ben panik ataktan ziyade sabahları uyanınca öyle ruh gibi oluyorum hiç bir şeyden zefk alamıyorum sonra sonra rahatlıyorum öğlene kadar sürüyor sizde böyle sorunlar oldumu ben panik atağı çok iyi tanıdım bunu çözemedim

hayırlı cumalar kızlar gebelikte anksyete yazan bölüme gelin isterseniz oraya daha çok giren oluyor

Peki bebeğiniz nasıl .bende düşünüyorum ilaç almayi

allah yardımcın olsun neden şimdiye kadar sorun yoken birden neden kötü oldunuz

Peki bebeğiniz nasıl .bende düşünüyorum ilaç almayi
Slm arkadaşım. Bebeğim şuanda 11.ayının içinde.gayet sağlıklı.bende doğumdan sonra paxera 20 mg a başladım ve halen emzirirken kullanıyorum.tam olarak yetmesede mg ı arttırmaya emzirirken cesaretim yok. Bebeğim iyi,ona bakabilmek için benim de iyi olmam gerekiyor.sizde de aynı durum sozkonusuysa doktorunuzun onayıyla ilaç kullanabilirsiniz.risk herzaman var ancak dua ile Rabbim bebeklerimizi koruyor.

Selamın aleyküm arkadaşım Allah şifamızı versin inşallah... ben inşallah 10 gün sonra Doğum yapıcam ilacı bıraktım devam etsem mi bilemiyorum Doğumda bi sıkıntı olurmu aceba doktorum olmaz diyo ama içim rahat değil emzirrkende içebilirsin dedi napıcamı şaşırdım eşim içme diyo ben iyi değilim

ne oluyorda iyi hisetmiyorsun biraz açarmısın

Hamilelikte de aldınız mi

Cnm sen hamilelikte hangi ilacı kullandin ve kaç doz..ama birden nasıl biraktin
Bubilaclar birden birqkiliijca çok kötü yaliyir

Gebelik zehirlenmesi neden oldu

Merhaba merak ettim gebelikte lutstral kullandınız mı??

Cnm sen hamilelikte hangi ilacı kullandin ve kaç doz..ama birden nasıl biraktin
Bubilaclar birden birqkiliijca çok kötü yaliyir
Ben 18. Haftada başladım prozac 20 mg. Ve nervium diye bi ilaç passiflora da verdi ama onuda içmedim artık prozac bitmişti kontrole gidecektim eşim bugün yarın derken gidemedik bırak falan dedi ama nervium dediğim ilaçtan çeyrek alıyordum öyle bırakmış oldum ha bende çok kötü oluyorumda korkuyorumda açıkçası inşallah yanlış yapmıyorumdur

Evet 12.haftamdan itibaren lustral ve risperdal kullandım.doguma bir hafta kala bıraktırdı dr.um.sonrasında lustrale tekrar başladık.risperdal içirmiyor.emziriyorum da canım 8 aylık bebeğim şu an.
Benim dr bırakma bişey olmaz demişti ama ben bıraktım Doğumdan sonra inşallah ataklar gelmez yine şimdi yokluyo ama idare etmeye çalışıyorum

Benim dr bırakma bişey olmaz demişti ama ben bıraktım Doğumdan sonra inşallah ataklar gelmez yine şimdi yokluyo ama idare etmeye çalışıyorum
Lohusalık sıkıntısı olur o da belki canım.Ben kucağıma almamla başka dünyaya geçtim :)şifa oldu kuzum bana.

Evet 12.haftamdan itibaren lustral ve risperdal kullandım.doguma bir hafta kala bıraktırdı dr.um.sonrasında lustrale tekrar başladık.risperdal içirmiyor.emziriyorum da canım 8 aylık bebeğim şu an.
Bi yan etkisi olmadı yani degil mi doğuma 1 hafta kala kötü olmadıniz mi onu neden biraktirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…