Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ilaç:) 10 gün piskyatris servisinde yatım ilaçta 20 gün falan kulandım muska yazdırdı arkadaşım ve annem çok okutulmuş su içirdi zemzem çok içtim ve sürekli okudum allahın 99 ismini zikretim çeşitli dualar okudum yanlız iaç kulandığım sürede çok su içtim ve yoğurt yedim bebeğime zarar vermesin diye ama pasflora yı sıkışınca çok içtim

Sen okumayı hiç bırakma inşirah suresini oku bolca passiflora zaten bitkisel ben neler içtim neler inşallah zararı olmaz :/

benim 6 ayıma kadar idere etmiştim ve altıncı ayımda benim ateşim çıktı ve sebebi beli değildi kadın doğum servisine yatırdılar ve beni birden korku saldı ateşimin sebe bi neden beli değil kesin kanserim dedim birde enfeksyon hastalıklarına gitmiştim oda sende hpt b var diyince ben dibe vurdum nasıl bir ızdırap anlatamam tabi hpt b de yokmuş aptal doktorun hatası ben sadecevürüsle karşılaşmışım ve hastalık olmamış antikor gelişmiş neyse ben bu sefer annem bizde kalıyor erkek kardeşimde hpt b var yaanneme geçmişse ya annemde çocukarıma eşime çocukarıma bulaştırırsa yemek yapınca kaşıkla yemeğin tadına bakınca kesin geçeçek evdekilere tabi iki kaynımda benimle yaşıyordu ozaman tm ben bitim ben aklımı kaybediyorum yok ben doğumda ölecem yok kan kaybından gidecem yok ilaç kulandım bebek ne olacak ya anlatsam bitmez sonra oğlum çok sağlıklı doğdu çok şükür

İnşallah canım unutulurmu fırsat buldukça yazarım inşallah ama biraz daha dursa keşke çok küçük
işte sende git doktora doğumu serumla durduruyorlar enazından iğne yapıyorlar akçiğeri için çünkü bede yaşadım aynısın ve küvez ayarlıyorlar hastanede olan daha iyi

Herşeyi kendimiz yapıyoruz aslında hayatı zindan ediyoruz kendimize bende öyle şimdi Doğumda ölecem çocuklar napacak diye kafayı yiyorum vasiyet falan yazsam diye düşünüyorum yer ayarlıyorum çocuklara ay çok fena yaa

ve annemi hamileyken enfeksyon hastalıklarına götürdüm kadın da hpt be ile hiç karşılaşmaış bile

pskolok hanım biz
Bakicam canım
Sen istanbuldamisn

ben doğurunca kurtuldum sonra hamile kalınca tekrar hortladı :)

Merhaba hanımlar bana bi yardım edin nolur !
Ben panik ataklı hamileyim dün gece acilde buldum kendimi kafamda bi uyuşma karıncalanma ve ağrıyla kafamın üst Tarafı sanki yanıyor ateş gibi doktor hamilelikten ve panik Ataktan dedi emar çekin bana korkuyorum kötü bişey var dedim kabul etmediler sizde de hamileyken böle bişey oldu mu

Sürekli oluyo bana korkma bişey Yok yani..

sadece kafam uyuşsa kolarım uyuşuyor kalbim ağrıyor bence panik ataktandır

Doğumdan sonra oldum kafada uyuşma korku kontrolunu kaybetme hissi korkma belli bi süre sonra alışyosun sonra gelir gibi oluyo sen durduruyosun ben seni taniyorum sadce panik ataksin umursamiyorum diyosun kendiliginden sönüyo biraz sabret ben alismaya basladim ilkgünden daha iyiyim insallah daha iyi oluruz.

Psikiyatri vermiyor daha 2. Tremester bitmeden vermemeye çalışıyor
Bebeğin organ oluşumu ilk trimesterda yani ilk 12 haftasında olur.ikinci trimester biterken zaten hamilelik te neredeyse bitmeye yakındır zaten.ilk trimester bitince ilaç tedavisi başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…