Ben bir ilacı bıraktığım zaman 7 -8 ay iyi oluyorum,emilimi atılımı uzun oluyor vücudumda ve beni idare ediyor uzun zaman diyeyim.ha bu ay ha öbür ay derken sekizinci ayda hamile kaldım.sekiz ay hap kullanmadım anlayacağın.Hamileliğin 7.haftası depresyon mu dersin,öfke sinir nöbetleri mi dersin,panik atak mı dersin hepsi birden patladı.Hastaneye yattım sığamıyordum bedenime,karda kışta camlar açık uyuduğumu bilirim.perdeleri çekemedim, hatta eve giremedim,mide bulantiları gectiginde dahi mutfaga girmedim takıntılar takintılar...offff aklıma geldi o günlerBi yan etkisi olmadı yani degil mi doğuma 1 hafta kala kötü olmadıniz mi onu neden biraktirdi
Ay inşallah canımm yaa herkes iyi olsun nasıl zor günler geçirdiğimizi anlıyoruz ne kötü bi rahatsızlık buBurada o dönemler yazıştığımız bütün arkadaşlar şu an çok iyi.inan düzelecek hamilelikten canım hormonlardan ..
Of canım sen de baya cekmissinBen bir ilacı bıraktığım zaman 7 -8 ay iyi oluyorum,emilimi atılımı uzun oluyor vücudumda ve beni idare ediyor uzun zaman diyeyim.ha bu ay ha öbür ay derken sekizinci ayda hamile kaldım.sekiz ay hap kullanmadım anlayacağın.Hamileliğin 7.haftası depresyon mu dersin,öfke sinir nöbetleri mi dersin,panik atak mı dersin hepsi birden patladı.Hastaneye yattım sığamıyordum bedenime,karda kışta camlar açık uyuduğumu bilirim.perdeleri çekemedim, hatta eve giremedim,mide bulantiları gectiginde dahi mutfaga girmedim takıntılar takintılar...offff aklıma geldi o günler
Iki gün once 41 yaşıma girdim.anlayacagın 40 yaşında anne oldum.onu öyle cok istedim ki buna rağmen hastalık işte tadını çıkaramadım sevincini yaşayamadım.ama doğduğu gün kucağıma verdiler ya anlatamam o duyguları.herşey tüm çektiklerim silindi gitti.geceleri bakıyordum inanamıyordum bu benim bebeğim mi diye sevinçten uyuyamamıştım:)
Benimkine bişey olmasıysa o kadar stres ağlama titreme krizlerine inşallah bişey olmaz sanadaDün akşam kısa çaplı bir sinir krizi geçirdim . Çığlık çığlığa boğazım yırtılana kadar bağırdım. Elim ayağım titredi . Kendimi çok kastım . Bebeğime bir şey olmuş mudur acaba ? Çok kızdım sonra kendime artık sakin olmam lazım . Şimdi de acaba bebeğim iyi mi diye kafayı taktımofff sürekli stres , sürekli üzüntü nasıl geçer bu
hamilelikte hiç ilaç kullanmadınız mı?Ben bir ilacı bıraktığım zaman 7 -8 ay iyi oluyorum,emilimi atılımı uzun oluyor vücudumda ve beni idare ediyor uzun zaman diyeyim.ha bu ay ha öbür ay derken sekizinci ayda hamile kaldım.sekiz ay hap kullanmadım anlayacağın.Hamileliğin 7.haftası depresyon mu dersin,öfke sinir nöbetleri mi dersin,panik atak mı dersin hepsi birden patladı.Hastaneye yattım sığamıyordum bedenime,karda kışta camlar açık uyuduğumu bilirim.perdeleri çekemedim, hatta eve giremedim,mide bulantiları gectiginde dahi mutfaga girmedim takıntılar takintılar...offff aklıma geldi o günler
Iki gün once 41 yaşıma girdim.anlayacagın 40 yaşında anne oldum.onu öyle cok istedim ki buna rağmen hastalık işte tadını çıkaramadım sevincini yaşayamadım.ama doğduğu gün kucağıma verdiler ya anlatamam o duyguları.herşey tüm çektiklerim silindi gitti.geceleri bakıyordum inanamıyordum bu benim bebeğim mi diye sevinçten uyuyamamıştım:)
Sağolasın inşallah olmaz sonra çok pişman oluyorum . Size de acil şifalar ...Benimkine bişey olmasıysa o kadar stres ağlama titreme krizlerine inşallah bişey olmaz sanada
Bende az önce oğluma kızdım sinirlendim yarım saat ağladım hem onu üzdüğüme hem kendimi hem karnımdakini üzdüğüme pişman oluyorumSağolasın inşallah olmaz sonra çok pişman oluyorum . Size de acil şifalar ...
Cnm hamilelik doneminde ilac kullandin miSen okumayı hiç bırakma inşirah suresini oku bolca passiflora zaten bitkisel ben neler içtim neler inşallah zararı olmaz :/
Evet kullandım canımCnm hamilelik doneminde ilac kullandin mi
9 ay boyunca kullandin mi cnm bebiste bir sorun olmadi insallah. Soruyorum çunku bende panik atak hastasiyimEvet kullandım canım
18. Haftada başladım şimdi bıraktım 15 günüm var Doğuma bilmiyorum inşallah bişey olmaz bebekte sen kaç haftalıksın ?9 ay boyunca kullandin mi cnm bebiste bir sorun olmadi insallah. Soruyorum çunku bende panik atak hastasiyim
Hamile degilim cnm bir oglum var es kaza ikinci olursa naparim diye dusunuyorum18. Haftada başladım şimdi bıraktım 15 günüm var Doğuma bilmiyorum inşallah bişey olmaz bebekte sen kaç haftalıksın ?
Iki gün evde durunca boğulan ben, inan buna rağmen iyiyim.8 aydır bebişimleyim.çalışmadan duramam diyordum.şimdi ücretsiz izin de yetmiyor.tekrar isteyecegim.Of canım sen de baya cekmissin
Ama.şimdi iyisin dimi normal mi dogurdun
Allah im biz de atlatalim insalah ve bir daha hiç gelmesin
Ohhhoooo benim sokağımda dağıtmadığım pastane,market tezgahı kalmamıştı.doğuma gidecegim gün bile eşimi tarumar ettim evde.az kaldı canımKızlar artık son haftadayım gerginim çok kırıyor ve kırılıyorum pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyo ne yazıkki
Ben hamileligim suresince eşime takıktım.bağırdım cağırdım hep gergindim.en ufak ses yüksekliginde ağlıyor oglum,hem de doğduğu ilk gunlerden beri çok hassas.bişey olmaz bebeğine fiziken.ama ruhen daha hassas oluyorDün akşam kısa çaplı bir sinir krizi geçirdim . Çığlık çığlığa boğazım yırtılana kadar bağırdım. Elim ayağım titredi . Kendimi çok kastım . Bebeğime bir şey olmuş mudur acaba ? Çok kızdım sonra kendime artık sakin olmam lazım . Şimdi de acaba bebeğim iyi mi diye kafayı taktımofff sürekli stres , sürekli üzüntü nasıl geçer bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?