- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
Ya insan nasıl kıyabilir bir cana Allah sıkıntısını gidersinevet madi mkanlardan dolayı istemiyor ve 9 haftamdayım
Doğunca o kimseye elletmez merak etme ama işte şimdi sıkıntılı bir süreç güle oynaya hamilelik geçirmedim ona yanarım hep gözyaşı hep iç sıkıntısı uykusuzluk....ben bu çocuğu allahın izni ile dünaya getirirsem eşime göstermiçem eletmiyecem elini sürdüğü an evi terk edecem
Bende yapamazdım açlıktan bayılırdım kendi mutfakta yapar yerdi sağolsun bi lokma al demezdimiydem bulanıyor mutfağa giremiyorum diye çekmediğim eziyet kalmadı sanki bilerek yapıyorum bu günler geçecek kedimi bırakmamaya söz verdim o ataklar canımı alacak değil ya
Ağlama güçlü ol bende kaç gündür ağlıyorum doğurcam ne anadan fayda var ne kardeşimden kimseden ses Yok gelelim bi napıyosun diyen Yok Allah kimseye muhtaç etmesinşuan ağlıyarak yazıyorum ben başka hamileleri görüyorum eşleri gözlrinin içine bakıyor korkudan bişey diyemiyorum
Ay canım benim Allah razı olsunyakın olsan gelir yapardım işlerini:)
Geçer inşallah bunlarda bir sınav günahlarımıza kefaret yada derecemiz yükselir inşallah ne diyelimben yaşadığım sıkıntılarla ayrı mücadele ediyorum başka sorunlarla ayrı ama allh bugünler gececek
Bakicam canımdoktoru dinledinmi yutube den
inşallah sınavsa sınavı başarı ile geçeriz derceyse inşallah en üst makamlara geliriz allahın izni illeGeçer inşallah bunlarda bir sınav günahlarımıza kefaret yada derecemiz yükselir inşallah ne diyelim
birde maşşalah senin 38 günün kalmış sezeryanlamı doğum yapıyorsunGeçer inşallah bunlarda bir sınav günahlarımıza kefaret yada derecemiz yükselir inşallah ne diyelim
Sezaryen olcak inşallah ama çok sancım var bugün erken Doğum riskimde var zaten sanki adet olacakmışım gibi sancım var korkuyorumbirde maşşalah senin 38 günün kalmış sezeryanlamı doğum yapıyorsun
Sen onda ilaç kullanmışmıydın... valla hastane doktor benden usandı ben hastaneden doktordan bıktım ilk 6 ay zaten serumlarla yaşadım sonrasında böyle hiç gitmek istemiyorum kanama su falan Yok olana kadar bekleyim diyorumsancın var sa doktora git canım bekleme erken doğum riskin varsa hastaneye yatırırlar enezından biraz bekler içeride bebiş korkuya gelince yanılız değilsin bizi getir aklına aynı şeyleri yaşıyoruz ben oğlumun hamileliğnde doktora dedim aklımı kaybedecem ne olur bişey yapın dedim 2 yıl geçti hala aklımı kaybetmedim ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?