- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
Ben doğumdan sonra artık basedemeyince doktora gittim.antidepresan vermişti. Emzirmeyi kesmek zorunda kaldım . 6 aylık ti. Zaten sütüm azdı. Doktor kesmen gerek demişti. Ama bilmiyorum. Belki ilaca göre değişmektedir.
o iç sıkıntısı hiç geçmiyor ki bende üf daralıyorum sığamıyorum hiçbiyerlereYok olacak çarpıntı için değil aslında. İçim. Sıkılıyor bazen ağlamak istiyorum sinirden. Çok takıyorum çok dinliyorum kendimi. Rahatlamak için verdi psikiytri. Ama kalpci ilaç vermedi. Hamilelikte olur dedi. Bende idare ediyorum.ama anlamadığım bu benim 3. Gebeliğim. Kızım 7 oğlum 4 yaşında ikisindede olmadı böyle. Bunda niyeyse çarpı tim çabuk oluyor
Ama biliyormusun burda kendimiz gibi olanları görünce sanki biraz daha rahatız ne dersino iç sıkıntısı hiç geçmiyor ki bende üf daralıyorum sığamıyorum hiçbiyerlere
Evet canım katılıyorum sana bu sıkıntıların tek bizde olmadığını anlayınca rahatlıyoruz değilmi senindemi 3. BebişAma biliyormusun burda kendimiz gibi olanları görünce sanki biraz daha rahatız ne dersin
Ben doğumdan sonra artık basedemeyince doktora gittim.antidepresan vermişti. Emzirmeyi kesmek zorunda kaldım . 6 aylık ti. Zaten sütüm azdı. Doktor kesmen gerek demişti. Ama bilmiyorum. Belki ilaca göre değişmektedir.
Evet. Diğerlerinde bu sıkıntım olmadı. Vertigo falan tuttu ama bunları yasamadım. Şimdi sanki memelerimin ağırlığı beni rahatsız ediyor içimi daraltiyor gibiEvet canım katılıyorum sana bu sıkıntıların tek bizde olmadığını anlayınca rahatlıyoruz değilmi senindemi 3. Bebiş
Bende 10 sene kadar önce anksiyete vardı. Çarpıntı falan işte klasik . 6 ay ilaç kullandım. Geçirdim ama kafamda bitirdim. Neyse Kızımda sorun olmadı.oglum olduktan sonra 6. Ayda ilaca başladım. Ama.gebelikte sorun yoktu. Doğum zamanıda rahattım. Ama tansiyonum çıkar kalbim.hizlanir korkusu ile tam uyudum narkoz aldım yani. Çok rahattım ikisindede. Doğumdan yana korkum yok. Bi şekilde çıkacak. Senin sakın olmadigini görünce zaten onlar sana sakinleştirici verir diye düşünüyorum. Doğumdan korkma Allahın izni ile atlaticazDoğumda sıkıntı yaşadınız mı acaba normal mi oldu ben sezeryandan bile korkuyorum o gün hastaneye nasıl gidicem kalpten giderim diyorum
Kızlar ben doktor doktor geziyorum hastalık hastası oldum bugün kadın Doğum ve dahiliye gittim sadece çıkan midede bakteri ilaç verdi ama ben diyorum ki kesin bişey var görmüyo doktorlar bana söylemiyorlar kafayı yemek üzereyim
Bu tam anksiyete işte. Doktora gidiyorsun ama inanmıyorsun başka doktora gidiyorsun. Aynı şeyler üzülme yanliz.degilsin :)Kızlar ben doktor doktor geziyorum hastalık hastası oldum bugün kadın Doğum ve dahiliye gittim sadece çıkan midede bakteri ilaç verdi ama ben diyorum ki kesin bişey var görmüyo doktorlar bana söylemiyorlar kafayı yemek üzereyim
Bende öyle kendimi dinleyip oturuyorum biyerim ağrısa aha ölüyorum diye feryat Edesim geliyor halbuki ölecek olsak bi anda gideriz yani bu kadar tantana yapamayız sanırımBen de bıktım artık doktora gitmekten şimdi migren başladı gittim salak gibi nette araştırdım bi ton kötü şey yazıyo gün boyu felç kalıcam diye korka korka geçiriyorum.. Bi hafta sonra bu geçer başka hastalığa takarım..
Bende 10 sene kadar önce anksiyete vardı. Çarpıntı falan işte klasik . 6 ay ilaç kullandım. Geçirdim ama kafamda bitirdim. Neyse Kızımda sorun olmadı.oglum olduktan sonra 6. Ayda ilaca başladım. Ama.gebelikte sorun yoktu. Doğum zamanıda rahattım. Ama tansiyonum çıkar kalbim.hizlanir korkusu ile tam uyudum narkoz aldım yani. Çok rahattım ikisindede. Doğumdan yana korkum yok. Bi şekilde çıkacak. Senin sakın olmadigini görünce zaten onlar sana sakinleştirici verir diye düşünüyorum. Doğumdan korkma Allahın izni ile atlaticaz
Bende öyle kendimi dinleyip oturuyorum biyerim ağrısa aha ölüyorum diye feryat Edesim geliyor halbuki ölecek olsak bi anda gideriz yani bu kadar tantana yapamayız sanırım
Ölmekten korkmuyorum şimdide şeye taktım ölmem sürünürsem offfÖlüm ,ölüm korkusundan iyidir.. Tabi ki bebeğim için ölümü istemem ama her gün bu korkuyu yaşamak.. İnsanlar geziyo eğleniyo beyninde ur olan adam bile bu kadar sıkıntı etmeden hayatını yaşıyo bize bak :/ bazen diyorum gelsin gelen ne olacaksa olsun kalp krizi mi gelsin hadi gelmiyo :)
Ama o 10 sene önceydi. Oğlundan sonra başladı işte tekrar. Şimdi hamileyim yine aynı şekilde devam ediyoruz. İlk zamanlar gibi degilim ama var huzursuzlugum. Gecmiyorİnşallah canım ne güzel sen atlatmışsın tecrübelisin hastanede tabiki müdahale ederler hemen.. Ama beni bazen tanımayan doktorlar korkutuyo mesela kendi drum biliyo heycandan oldugunu tansiyonumu söylemiyo bana iyi iyi diyo başka doktora gidiyorum aa çok yüksek hamilelikte şöyle olcak böyle olcak başlıyo..
Ay bendeki gibi ya bendede başladı bide bugün sanki yine nefes alamama hissi bide yutkunma fobisi başladı yine böyle derin nefes almaya çalışıyorum sicaklik basıyor af Allahım yardım etsin bizeÖlmekten korkmuyorum şimdide şeye taktım ölmem sürünürsem offf
Süte çok çok az geçen sertralin grubu antidepresan kullanıyorum ama dozu hamilelikte 50 mg.dı 25 mg.a indi doğumdan sonra.antipsikotik olan ilacımı da tamamen kestik.hamilelik boyunca tedavi gördüğüm için ya da bebeğime aşırı sevincimden yok oldu gitti hepsi tabii hormonlar da yoluna girdi.Doğumla sıkıntılarınız gitti mi gerçekten benim şuan doğum korkusu tetikledi iyice dellendim :) heralde dogumdan sonra bebekle kafam dağılır diye düşünüyorum öyle mi olur? Bir de emzirirken ilaç kullanılıyormuymuş
Ben bu topiği keşfettiğimde sayfalarca okuyup okuyup inanamamıştım.rahatlatmıştı beni de:)Ama biliyormusun burda kendimiz gibi olanları görünce sanki biraz daha rahatız ne dersin
O yutkunma fobisi kaç yıldır var boğulup ölecem diye bişey yiyemez oldumBebek e
Ay bendeki gibi ya bendede başladı bide bugün sanki yine nefes alamama hissi bide yutkunma fobisi başladı yine böyle derin nefes almaya çalışıyorum sicaklik basıyor af Allahım yardım etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?