Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar size bişey sorucam siz de hani böyle hastaneler doktorlar problemlerle savasiyoken eşiniz destek oluyomu size ne bilim soyleniyomu psikolojik bişeyin yok vs.yoksa hemen size kriz atak kaygı vs.gelince destek olup sizle ugrasiyomu soylenmeden

Valla ben gündüz işte olunca çok görmüyor. Ama bi ara oldu gece 2 saat konuştuk. Muhabbet ettik. Bi şeyin yok iyisin. Vs. Geçen günde psikiyatriye beraber gittik. Bazen onada geliyo söyleniyor. Ama benden sıkıldığı zaman çok oluyor muhakkak

Sen calisiyomusun avantajlisin ben evde bir elim bazen telefonda oluyor o derece bunaltiyorum onu ama aslında iyi yapmiyorum kesin oda sıkılıyor belli etmiyor hamileyim diye

Kızlar bide bişey dicem mesela ben dışarı cikicagim zamanda çarpıntı kaygı farklı şeyler yaşamaya başladım mesela 20 gün sonra kuzenimin düğünü var şehir dışında ona gidicem şimdiden başladı içim bi tuhaf yani hep yeni yeni değişik kaygılar başlıyor yine

Sen calisiyomusun avantajlisin ben evde bir elim bazen telefonda oluyor o derece bunaltiyorum onu ama aslında iyi yapmiyorum kesin oda sıkılıyor belli etmiyor hamileyim diye
Çalışınca da zor yaa. İşyerinde canım sıkılıyor. İçime sıkıntı giriyor. Carpintim oluyor. 100 atsa kafaya takiyorum. Senin kaça cikiyo böyle otururken

Benimde aynı. Bazen 2 kat merdiven cikıyorum çarpıntim. Oluyor. Ama bazen 4 kat çıkıyorum. Sorun yok. Zaten otobüse yada arabaya binmek fobim oldu. Bişey olursa diye korkuyorum.

Kızlar merdiven cikinca kalp atışı 110 a geliyo sıcak basıyor. Normalmi yaa. Valla iyice sinirlerim bozuluyor (

Bende 1saattir yutkunamiyorum tükürük böyle bu sefer korku geliyo bana sicaklik basıyor ya Allahım sen yardım et tükürük yutamiyorum diye insan korkarmi kızlar napim bişey diyin yâ sıcaklık basıyor korkudan sanki bayilicam gibi

O bendede oluyor bazen. Rahat ol. Bişey olmaz. Biraz temiz hava ve derin nefes al. Bu korkuları nasıl atlatacağız yaa. Kalple ilgili dediğim oluyormu sende

Bilmiyorum ya yemin ederim oturup ağlamak bile rahatlatmiyor artık bak bendede çarpıntı oluyo ama hiç olcmuyorum en son tansiyon aletini yokettim ortadan ama sanırım bitane yine alicam çünkü bende artık nabzı olcmekten gına geldi ya nasıl duzelicez sence napıcaz böyle takıntılar korkular çarpıntı nefes darlığı

Aynı şeyler emin ol.az önce eşim beni eve bıraktı. Bi yere gitti. Yanliz kalacam diye düşünmeye başladım. 4 kat çıktım. Merdiven kalbim.carpti. terledim.komsumu cagirdim yanımda şimdi. Elimde telefon nabiz olcuyorum. Bi yandan vücudumu dinliyorum. Valla bende bilmiyorum. Bazen sakinleşiyorum ama kalp.atisim hizlaninca tüm huzurum bozuluyor

Sence ilaçsız duzelicekmiyiz bende aynen eşim cikicakti görümcemi aldım yanıma 18yasinda evde benimle suan bende tek kalamiyorum bak dün carpintidan huzrsuzdum nefes alamıyodum bugün tükürük yutamiyorum diye huzursuzum ne bilim napicaz biz böyle daha önümüzde 4aya yakın süre var

İlacı aldim da ne oldu. Onuda kullanmaya korkuyorum.yattigim yerden kalbim 95 100. Ne stresi anlamadim ki. Kadın dogumcum kullan dedi ama ben kullanmak istemiyorum. Valla bilemedim. İlaçsız zor ama doğuma kadar idare etsek.

Bisey dusunuyosunuzda mi carpintiniz oluyo canim yoksa durduk yerdemi anlamadim ?

Bende bişey düşününce de oluyo çalışınca da oluyo oturduğum yerdede oluyo yemekten sonrada oluyo ya varya Rabbim dusmanima vermesin bu rahatsizligi

Valla bende hep düşünce var :) yardımcı olabileceğiniz bişey varmı
Walla canim ben aptal qibi hamileliqimi belkide hayatimin en quzel donemini kendime zehir zikkim ettim cok pismanim daha simdiden bebeqimi bukadar uzdum diye 20.haftama kadar aptal aptal seyleri kafamda kurdum durdum ama ondan sonra pisman oldum baktimki dusundukce daha cok dusunuyorum napiyosun sen dedimya manyakmisin kendine qel deidm yani kendimi tokatladiqim dahi olmustur :):) suan 29.haftamdayim artik aklima bi dusunce qelse dahi ustinde durmuyorum takmiyorum diyorumki qel qel banane cokta tinnn diyorum iyiyim cok sukur :):) bebeqimle konusuyorum onu hissettikce icimde bi kucucuk.kalbin attiqini dusundukce mutlu oluyorum o benim hersyeim olacak cunku inaniyorum daha simdiden onu uzup.qelisimini etkilemeye ne hakkim var boyle sacmaliklarla ::) tek tavsiyem dusuncede qelse carpintida qelse ne qelirse qelsin ustune duameyin sallayin qitsin o zamanla sizi terkedecek zaten bebeqinize odaklanin sadece baska yolu yok doquma.kadar boyke idare edecez..

Ben ilk çocuğum da senin gibiydim bu ikincide üstesinden gelemiyorum ilkinde bu kadar kendimi takmiyodum dusunmuyodum kaygı vs.bu kdar yoktu ama bunda ne ararsan var

Bende bişey düşününce de oluyo çalışınca da oluyo oturduğum yerdede oluyo yemekten sonrada oluyo ya varya Rabbim dusmanima vermesin bu rahatsizligi
Olsun carpsin bosver nolacakki carpar carpar durur yani takma bak boyle seylere odaklanirsaniz bebekleri dusunemezsiniz canim beslenmenize falan dikkat edemezsiniz bak.bide senin baska cocuqun var onal ilqilen vakit qecir ne bilim.cik qez dolastir hem saana hem ina deisiklik olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…