Sona gelmişsin dayan canım.Hooof her şeye alınıyorum her şeye kızıyorum uykudan çarpıntıyla uyanıyorum yetmez mi Allahım zaten karnım burnumda herkes sadece nefes darlığı bel ağrısı çekerken neden ben...... Durduk yere çocuğuma zarar veriyorum ben mi istedim böyle olsun neden herkes gbi huzurlu hamilelik geçiremiyorum bıktım artıkkk :/
Kalp atimi tansiyondan kaynakliysa tansiyon bebek.icin zararli canim...biraz kafani bosaltmaya calis bukadar takilma kendini dinlemeDoktora gidip tansiyon ilacı mı istesem acaba bize veriyolar mı onlardan ama bu sefer de nabzımı çok düşürür diye korkar içemem.. Çünkü kafama takmayınca normal atıyo.. Bu hızlı atımlar inş bebeğe zarar vermez ..
Kalp atimi tansiyondan kaynakliysa tansiyon bebek.icin zararli canim...biraz kafani bosaltmaya calis bukadar takilma kendini dinleme
Ben aynen öyle yapıyorum. Bi sakinleştirici damlam var ama kullanmadım hiç.Burdaki şuanki hamileler hiçbiriniz ilaç kullanmiyosunuz dimi kendiliginizden geçirmeye çalışıyorsunuz hamilelik sürecini
Merhaba ben de ankaradayım dediğiniz gibi hiç önerene rastlamadım burda ama yazınızı görünce Hikmet beyi aradım o da önermediğini söylediSen ne kullanıyorsun canım bu arada burda kullanan arkadaşlar war ama Ankarada ki pskiyatrların çoğu ağız birliği yapmış gibi kullanmaya izin wermiyorlar yada ben izin weren pskiyatra denk gelmedim bu arada benim doktorum da yüksek ihtisas hastanesinde ki hikmet beydi ama ben niye bilmiyorum kendisine en son gittim hikmet beye gidene kadar bütün hastaneleri gezdim nerdeyse
Hani bu ilaç onermeyen psikiyatriler ne yapmanızı öneriyor benim de tam aksine kadın dogumcum ilaca karşı psikiyatri baslaticaktiMerhaba ben de ankaradayım dediğiniz gibi hiç önerene rastlamadım burda ama yazınızı görünce Hikmet beyi aradım o da önermediğini söyledi
Bende oluyordu ağlamak istiyorum herşeye. Bu zamana kadar vermedi ama pasiflora rahatlatır iç demişti. Zararı yok demişti. Onu sevmiyorum.icmedim.bu sefer gittiğimde damla verdi. Rahatlatalim seni dedi. Ama ben üstüne gidiyorum yenecegim bunu:)Ya bende kendimle mücadele ediyorum bişey sorucam sendede böyle ruhsal çöküntü oluyormu ara ara mesela ben çok ağlamak istiyorum hatta agliyorum böyle istem dışı ruhsal açıdan çökmüş gibi
Inşallah atlatiriz ama benim pek umudum yok yalan soylemiyim çünkü beni çok yoruyor en azından şu hamileliği sağ saglim atlatmak için mücadele ediyorum ama sanırım dogurduktan sonra bu kadar yorgunluğu kafam beynim vücudum kaldirmazBende oluyordu ağlamak istiyorum herşeye. Bu zamana kadar vermedi ama pasiflora rahatlatır iç demişti. Zararı yok demişti. Onu sevmiyorum.icmedim.bu sefer gittiğimde damla verdi. Rahatlatalim seni dedi. Ama ben üstüne gidiyorum yenecegim bunu:)
İnşallah atlaticazInşallah atlatiriz ama benim pek umudum yok yalan soylemiyim çünkü beni çok yoruyor en azından şu hamileliği sağ saglim atlatmak için mücadele ediyorum ama sanırım dogurduktan sonra bu kadar yorgunluğu kafam beynim vücudum kaldirmaz
kitabı nerden bulabilirizbayanlar ben panikatağı kendi kendime atlatanlardanım. bir ara depreşti trafik kazası yaşadım şu anki gebeliğimin ilk haftalarında ancak kısa sürdürdüm şimdi daha iyiyim tekrarlamadı atak neyseki.kısa sürdürdüm diyorum çünkü yönetmeyi öğrendim.Prof. Dr Özcan köknel'in 99 sayfada panikatak adlı bir kitabı var onunla öğrendim panik atağın ne olduğunu, olmadığını ve nelerin tetiklediğini... tam 9 yıl önce başladı bendeki bulgular ciddi bir krizle acilde buldum kendimi bir kaç kez o dönemler öyle kötüydüm ki yemek yerken öleceğim korkusu yaşamaktan zayıflamıştım yiyemiyordum düşünün. Yaşayan bilir zaten ölüm korkusu hissettirmesini. Bu rahatsızlığım varken hiç ilaç kullanmadım öncelikle bunu belirteyim. Sanki ilaç kullanırsam kendimi aciz hissedip bununla baş edemeyecek güvensizlikte olacaktım. İlaca bağımlı hale gelecektim. Bu sebeple tercih etmedim bunun yerine mücadele ettim. Öncelikle atak halinde ölmeyeceğinizi bunun geçici olduğunu bilmeniz ve inanmanız gerek. sizi neyin sakinleştirdiğini bulmalısınız püf noktası bu. ben soft sakin müzik dinlerken sakinleşiyordum derin derin nefes alıp müziğe kendimi odaklıyor başka şeyler düşünmeye zorluyordum kendimi. etrafımdakileri de uyardım o dönem onların paniği sizi daha da panikletiyor çünkü. bu kriz atlatma konusunda bayağı ustalaştım diyebilirim. toprağa basma,(atak yazın geldiyse şayet) yüzüme buz sürme ve klima karşısına geçme de beni sakinleştiren durumlardı. ilk dönemler atak çok geç geçerken zamanla çok aza indi geçme süresi. bir süre sonrada hiç geçirmemeye başladım. şimdi iyiyim ve korkmuyorum bu illetten.size de tavsiyem sizi neyin sakinleştirdiğini bulmanızdır.
kitabı nerden bulabilirizbayanlar ben panikatağı kendi kendime atlatanlardanım. bir ara depreşti trafik kazası yaşadım şu anki gebeliğimin ilk haftalarında ancak kısa sürdürdüm şimdi daha iyiyim tekrarlamadı atak neyseki.kısa sürdürdüm diyorum çünkü yönetmeyi öğrendim.Prof. Dr Özcan köknel'in 99 sayfada panikatak adlı bir kitabı var onunla öğrendim panik atağın ne olduğunu, olmadığını ve nelerin tetiklediğini... tam 9 yıl önce başladı bendeki bulgular ciddi bir krizle acilde buldum kendimi bir kaç kez o dönemler öyle kötüydüm ki yemek yerken öleceğim korkusu yaşamaktan zayıflamıştım yiyemiyordum düşünün. Yaşayan bilir zaten ölüm korkusu hissettirmesini. Bu rahatsızlığım varken hiç ilaç kullanmadım öncelikle bunu belirteyim. Sanki ilaç kullanırsam kendimi aciz hissedip bununla baş edemeyecek güvensizlikte olacaktım. İlaca bağımlı hale gelecektim. Bu sebeple tercih etmedim bunun yerine mücadele ettim. Öncelikle atak halinde ölmeyeceğinizi bunun geçici olduğunu bilmeniz ve inanmanız gerek. sizi neyin sakinleştirdiğini bulmalısınız püf noktası bu. ben soft sakin müzik dinlerken sakinleşiyordum derin derin nefes alıp müziğe kendimi odaklıyor başka şeyler düşünmeye zorluyordum kendimi. etrafımdakileri de uyardım o dönem onların paniği sizi daha da panikletiyor çünkü. bu kriz atlatma konusunda bayağı ustalaştım diyebilirim. toprağa basma,(atak yazın geldiyse şayet) yüzüme buz sürme ve klima karşısına geçme de beni sakinleştiren durumlardı. ilk dönemler atak çok geç geçerken zamanla çok aza indi geçme süresi. bir süre sonrada hiç geçirmemeye başladım. şimdi iyiyim ve korkmuyorum bu illetten.size de tavsiyem sizi neyin sakinleştirdiğini bulmanızdır.
Hangi ilacı verdi acaba doktor. 190 ı daha önce de yazmıştın. Öncekimi yoksa arada 190 oluyormu hangi sıklıktaçarpıntı çarpıntı :) benim kalbim 190 atı acile gidene kadar 1110 düştü acilde tekrar 124 çıktı ve kağıtta yazan anksyete canlarım ben çarpıntıdan iş yapamıyorum dışarı çıkamıyorum bu gün gitim kalp doktoru dedi kalbinde birşey yok stresten ama yinede çarpıtı için bir ilaç verdi ben panik atağı anksyeteyi zirvelrde yaşıyorum takıntılarda cabası ne yapacam bilmiyorum bu kaygılar beni çoktan kaygı yaptı bile
kitabı nerden bulabiliriz
arda tekrarladı ama hafif geçti ilacı almadım alınca yazarım isminiHangi ilacı verdi acaba doktor. 190 ı daha önce de yazmıştın. Öncekimi yoksa arada 190 oluyormu hangi sıklıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?