Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sona gelmişsin dayan canım.

Doktora gidip tansiyon ilacı mı istesem acaba bize veriyolar mı onlardan ama bu sefer de nabzımı çok düşürür diye korkar içemem.. Çünkü kafama takmayınca normal atıyo.. Bu hızlı atımlar inş bebeğe zarar vermez ..

Kalp atimi tansiyondan kaynakliysa tansiyon bebek.icin zararli canim...biraz kafani bosaltmaya calis bukadar takilma kendini dinleme

Kalp atimi tansiyondan kaynakliysa tansiyon bebek.icin zararli canim...biraz kafani bosaltmaya calis bukadar takilma kendini dinleme

Yok canım tansiyonum 12-8 şuan ölçtüm nabzım da 78
Atak anında ölçmüyorum takıntı yapmıyım diye heralde anlık yükselmeler zarar vermiyodur öyle olsa doktorun yanında da yükseliyor heycanlısın biraz diyo o kadar
Kafamı başka şeye vermeye çalışcam işte ne kadar yapabilirsem keşke çalışsaydım evde durunca insan kendini dinliyo

Burdaki şuanki hamileler hiçbiriniz ilaç kullanmiyosunuz dimi kendiliginizden geçirmeye çalışıyorsunuz hamilelik sürecini

Merhaba ben de ankaradayım dediğiniz gibi hiç önerene rastlamadım burda ama yazınızı görünce Hikmet beyi aradım o da önermediğini söyledi

Ya bende kendimle mücadele ediyorum bişey sorucam sendede böyle ruhsal çöküntü oluyormu ara ara mesela ben çok ağlamak istiyorum hatta agliyorum böyle istem dışı ruhsal açıdan çökmüş gibi

Merhaba ben de ankaradayım dediğiniz gibi hiç önerene rastlamadım burda ama yazınızı görünce Hikmet beyi aradım o da önermediğini söyledi
Hani bu ilaç onermeyen psikiyatriler ne yapmanızı öneriyor benim de tam aksine kadın dogumcum ilaca karşı psikiyatri baslaticakti

Ya bende kendimle mücadele ediyorum bişey sorucam sendede böyle ruhsal çöküntü oluyormu ara ara mesela ben çok ağlamak istiyorum hatta agliyorum böyle istem dışı ruhsal açıdan çökmüş gibi
Bende oluyordu ağlamak istiyorum herşeye. Bu zamana kadar vermedi ama pasiflora rahatlatır iç demişti. Zararı yok demişti. Onu sevmiyorum.icmedim.bu sefer gittiğimde damla verdi. Rahatlatalim seni dedi. Ama ben üstüne gidiyorum yenecegim bunu:)

Inşallah atlatiriz ama benim pek umudum yok yalan soylemiyim çünkü beni çok yoruyor en azından şu hamileliği sağ saglim atlatmak için mücadele ediyorum ama sanırım dogurduktan sonra bu kadar yorgunluğu kafam beynim vücudum kaldirmaz

İnşallah atlaticaz

Kızlar ben Size birşey sormak istiyorum. Formlarda neler var bilmiyorum ama hamilelikte vulva varisi olan varmı acaba. Olanlar varsa nerde bulabilirim

kitabı nerden bulabiliriz

kitabı nerden bulabiliriz

çarpıntı çarpıntı :) benim kalbim 190 atı acile gidene kadar 1110 düştü acilde tekrar 124 çıktı ve kağıtta yazan anksyete canlarım ben çarpıntıdan iş yapamıyorum dışarı çıkamıyorum bu gün gitim kalp doktoru dedi kalbinde birşey yok stresten ama yinede çarpıtı için bir ilaç verdi ben panik atağı anksyeteyi zirvelrde yaşıyorum takıntılarda cabası ne yapacam bilmiyorum bu kaygılar beni çoktan kaygı yaptı bile

Hangi ilacı verdi acaba doktor. 190 ı daha önce de yazmıştın. Öncekimi yoksa arada 190 oluyormu hangi sıklıkta

Ben de ilaç almadan savaşıyorum doğumdan sonra da emzirmek istiyorum.. Benim taşikardi dışında bi de hastalık korkum var sürekli bozuk plak gibi olumsuz kötü düşünceler geliyor tam güzel bişey oluyor mutlu olucam kafam diyor nasılsa felç kalacaksın insanlara muhtaç kalcaksın hayatın berbat olcak vs vs belki hiç bir zaman olmayacak ama korkusuyla yaşıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…