- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Canim cinsiyti belli oldumu ? Genelde kiz bebeklere hamileyken boyle daha cok hormonlar tavan yaparmis :)Ben ilk çocuğum da senin gibiydim bu ikincide üstesinden gelemiyorum ilkinde bu kadar kendimi takmiyodum dusunmuyodum kaygı vs.bu kdar yoktu ama bunda ne ararsan var
Ya aslinda pasiflora zararsiz bi ilac onu kullan az sakinles dixemde esin ilaca karsi demi..yazil ama sanada karnindakinede keske kulllansanYapıyorum ama inan onunla oynarken aglamamak için zor tutuyorum bazen kendimi ya çok değişik bişey bu hani şuanda mesela yazıyorum yutkunucam korkuyorum böyle kalbim pirpir bi yandan bebeğim tekmeliyo af Allahım af bazen sanki panik atak anksiyetem yok çok iyiyim bazende böyle beni mahvediyo
Aynen keske disardaki insanlar qibi vurdumduymaz olabilsek ama yapi meselesi boswer ..Yok erkek benimki, sorun bakma cinsiyettede hormondada değil benim beynimde bazen beynim neden bu kadar herşeye duyarlı diye uyuz oluyorum
O tükürük yutamama bendede var dilim büyüyo sanki boğazım daralıyor çok kötü bir durumSence ilaçsız duzelicekmiyiz bende aynen eşim cikicakti görümcemi aldım yanıma 18yasinda evde benimle suan bende tek kalamiyorum bak dün carpintidan huzrsuzdum nefes alamıyodum bugün tükürük yutamiyorum diye huzursuzum ne bilim napicaz biz böyle daha önümüzde 4aya yakın süre var
Hmm ozaman bilmiyorumki canim.ne desem.hani hersey beyinde insanin kendisinde bitiyo...internetten hastalik arastirma bence kimsenin dedieriyle kendini kiyaslama :) ac bi muzik ewde rahat biseyler qiy dusa qir kitap oku ohhh bebeqime deftrr tutuyorum ben mesela nebiliyim kiyafetlerini katliyorum duzenliyorum :):) kendimi ona odaklayinca unuttum qitti hepsini simdi okadar kiziyorumki ne diye kendimi uzmusum salak qibi buqune kadar o bize Allah'in emaneti iyi bakmamiz lazim :)Pasiflora daha ilk ilaca baslamadan iciyodum hiç etki etmemisti bana bundan 1yil önce falan
Hayır bide işin komik ve aptalca yanı yutamiyorum birden sıcaklık fenalık panik oluyorum böyle oturduğum yerde panik atak geçiriyorumO tükürük yutamama bendede var dilim büyüyo sanki boğazım daralıyor çok kötü bir durum
Ilk canim ilk dusunsene ilk olmasina raqmen kendimi okadar sacma takintilarla dusuncelerle yiprattimki :) suan baska korkularim var ama dusunmek istemiyorum artik...surekli iste annem.babam kardeslerim olecek hatta ölmüsler qibi bunu hissediyorum acisini yasiyorum qibi oluyodu cok korkuyorum bu bebeqi zihinsel olarak etkiledimi diye ama artik dusunmek istemiyorum tek.skntim bu kaldi...yani ozaman benimkinsadece dusunceyse hamileyken yakinini.kaybeden kimse yokmuozaman heosininki.promli bebek olurdu demi ?Ilk bebeğinmi canım bende ilk bebeğim de öyleydi günlüğü hâlâ duruyor
Kesinlikle oyle canim Kuran'da bir ayette diyoya Rahimlerde olani yalnozca Allah bilir...biz ne yasarsak yasayalim bu bebeqin ilerisi icin hayatini zaten Rabbim cizmis oluyo :) bilmiyorum ya dediqin qibi hormonlar insani cileden cikariyo bide benim.hormon hastaliqim var bukadar hormonun ustune 175 lik ilac aliyorum disaridan ek hormon ilaci benim halimi dusun bide ilaci ictikce beynim yaniyo uyusuyo.ama mecburum :) seninkide benim qibisupriz bebek oyuzden ne fiziksel ne psikolojik olarak hazir deildik demekki oyuzden biraz yoqun atlatiyoruz bu donemi Rabbimin izniyle insaAllah bi bebeklerimiz doqsun unutup qidecez bu qunleri :)Tabiki öyle Allahın izniyle bebek zihni böyle saçma şeylerden etkilenmiyo hamilelikte insanlar neler yaşıyor ama maşallah bi çoğuna şahit oldum çocukları zihinsel bedensel çok sağlıklı doğup büyüdü ona takılma Allahın izniyle bebeğinin gayet yerindedir sağlığı benim ilk oglumdada biraz anksiyetem vardı ama toparliyodum kendimi bunda bilmiyorum hiç hamilelik beklemiyordum hem şok hem hastalık hem diğer oğlum daha küçük diye bide tekim ailemden kimse yok yakınımda ve öyle gelip gitme şansları da yok ancak ben gidebilirsem hepsi beni yordu üstüne bide bu aptalca kaygı korku ruhsal bunalti Rabbim hepimize şifa versin hepimizi iyi etsin hersey önce Allah'tan
Onu qenelde kanama icin veriyolar demi dusuk tehlikesi yada kasilma erken doqum olmasin diye :) benim.cok suphelerim.oldu hatta 20.haftamda nstye bile baqlandim.erken doqum suphesi yuzudnen vermedi yinede o ilaci bende kullanmadim :)Aynen canım benim Rabbime emanet bütün çocuklar hepsi Rabbim onları korusun bizlere bağışlasın banada progestrn ilaç vermişti doktor icmiyorum oda ek hormon bide korkumun hangisini sayayim bilemedim o kadar değişik o kadar cok:)))
yanliz değilsin :) bizlerde aynıyız. İç sıkıntısı dışarı çıkma korkusu çarpıntı.Merhaba kızlar araniza yeni katıldım bende 5 aylık hamileyim panik atak var bendede zorlanıyorum bu ara dışarı çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?