- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Amin inşallah.. çok iyi anlıyorum. Bende aynı içime attıkça sadece kendimi yıpratıyorum. Duygusallığın çok normal, bir de ailenin yanına gidip gelmen kaygılarını artırdığı için üstüne eklenmiş oldu. Kasılmaların ne durumda? Ne kadarlık oldun şuan?Hepimizin bi derdi bi hikayesi var Allah hepimize yardım etsin insallah bende agliyorum agliyorum ama yok hersey yine aynı kendimi yiprattigimla kalıyorum bununda farkındayım ama basedemiyorum 3 4 gündür kendimi çok kasiyorum çok duygusalim sanki depresyon havasindayim
Hayırlı olsun cnm ne güzel :) bende de panik atak + anksiyete. O korkuları kaygıları cocuklugumdan beri yasıyorum, sadece şekil değişiyor. Önceden ölüm korkusu tavan yapıyodu. Şimdi mesela hem bebeğe bişey olur korkusu, hem ufak oğlumla ilgili kaygılar.. üstüne gittiğim durumlarla bazen başa çıkabiliyorum. Mesela çarpıntıya bi dönem takıyorum sonra olsun diyebilmeyi öğreniyorum hafifliyo. İç sıkıntısı, bunalım vs hepsi aynı sekilde. Şuan kalbime taktım mesela yine, tekleme başladı bu kezde. Bunu da atlatmam lazım Allahın izniyle. Püff kaygının sonu yok masallah :)Evet cnm 8+3 haftalik cnm bebek icin korkuorum
Hersey icin sizde ne var panik atak deme
Bendede ölum korkusu dogumda agridan ökursem diye bir gör gece uykularim kacio kalbim carpinti edio terliom dusununce ritim bozukmugu cikti bu yuzden zaten ailede kalp sorunu var Dua etmekten baska care yok he bide hamielyim cocuk iyi gelisecekmi acaba macaba offf hasta olcaz yaa herkes nasil yasio ben sevk alamiomAmin inşallah.. çok iyi anlıyorum. Bende aynı içime attıkça sadece kendimi yıpratıyorum. Duygusallığın çok normal, bir de ailenin yanına gidip gelmen kaygılarını artırdığı için üstüne eklenmiş oldu. Kasılmaların ne durumda? Ne kadarlık oldun şuan?
Hayırlı olsun cnm ne güzel :) bende de panik atak + anksiyete. O korkuları kaygıları cocuklugumdan beri yasıyorum, sadece şekil değişiyor. Önceden ölüm korkusu tavan yapıyodu. Şimdi mesela hem bebeğe bişey olur korkusu, hem ufak oğlumla ilgili kaygılar.. üstüne gittiğim durumlarla bazen başa çıkabiliyorum. Mesela çarpıntıya bi dönem takıyorum sonra olsun diyebilmeyi öğreniyorum hafifliyo. İç sıkıntısı, bunalım vs hepsi aynı sekilde. Şuan kalbime taktım mesela yine, tekleme başladı bu kezde. Bunu da atlatmam lazım Allahın izniyle. Püff kaygının sonu yok masallah :)
Aynen benim durumumda öyle canım. O ritim bozukluğu işte bu ara yakamı bırakmıyor. Gece yatamayıp kalkıyorum duruyo hissi yüzünden. E tabi dinlenemiyorum. Amaaann gerçekten biri bitmeden biri başlıyor ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Bendede ölum korkusu dogumda agridan ökursem diye bir gör gece uykularim kacio kalbim carpinti edio terliom dusununce ritim bozukmugu cikti bu yuzden zaten ailede kalp sorunu var Dua etmekten baska care yok he bide hamielyim cocuk iyi gelisecekmi acaba macaba offf hasta olcaz yaa herkes nasil yasio ben sevk alamiom
Aynı tahmin ettiğim gibi, çünkü bu durumu ben her eve tasındıgımızda yasıyorum. Keskeler bitmiyor tabi. Benim oğulmda benimle yalnız malesef. Hiç cocuk yok cevrede onun yaşıtında. İnşallah canım Rabbim dualarını kabul etsin. Zaman duruyo gibi geliyo bize ama su gibii akıyo valla. O ağrılarının sebebi kasılmalar mı yoksa farklı bir durum mu? Geçmesi için herhangi birşey yapılmıyor mu canım?y4zy4qmurum aynen öyle belki gidip böyle kalmasaydim özlemim bu denli artmazdi çünkü daha çok aklım kalbim ruhum orda kaldı hamilelikten bu yana gidip böyle zaman gecirmemistim ortamı böyle özlemişim, bide oglumu çok takiyorum aslında oda mesela durup durup anneanneme gidelim diyo orda yigenlerim vardı hep oynayıp zaman geciriyodu şimdi yine benimle tek kaldı o da biraz uzuyor beni af af Allah yardım etsin hepimize canım benim inşallah artık dertsiz en azından içimize dert yapmadan yaşarız. Kasılmalarım devam ediyo 2 gündür adet sancısı gibi karnım agriyo felaket derecede bakalım salı yada çarşamba doktora gidicem 33+6 oldum tabi nasıl oldum onuda bilmiyorum
Aynen bizimde öyle yasit çocuk yok okula vermekte istemiyorum daha çok küçük 3.5 yaşında kiyamiyorum ona Allah hepimizin dualarini kabul etsin canım ya doktor dedi erken doğum riskin var kasilmalar hep bu yüzden bunu elimizden geldiğince ertelemeye çalışıcaz dedi işte bana tansiyon ilacı verdi dediki magnezyum senin ağrın ve kasilmani Kesmez biraz fazla dedi o yüzden adalat crono 30mg bi ilaç verdi ama kullanmıyorum korkuyorum çünkü tansiyon ilacı diye bakalım ciğer gelişimi igneside yapıldı artık doktor dedi senin heran olabilir sana bisey diyemem dedi birden suyunda gelebilir sancı nda tutabilir durdurma gibi şansımız yok dediAynı tahmin ettiğim gibi, çünkü bu durumu ben her eve tasındıgımızda yasıyorum. Keskeler bitmiyor tabi. Benim oğulmda benimle yalnız malesef. Hiç cocuk yok cevrede onun yaşıtında. İnşallah canım Rabbim dualarını kabul etsin. Zaman duruyo gibi geliyo bize ama su gibii akıyo valla. O ağrılarının sebebi kasılmalar mı yoksa farklı bir durum mu? Geçmesi için herhangi birşey yapılmıyor mu canım?
Benim oğlumda Ekimde 4 yasına giricek inşallah. Evet hatırlıyorum o ilaclarını ama kullansan biraz rahatlatmaz mı acaba? Ya da en azından erken dogum riskini azaltmaz mı? Olcaksa da Allahtan zaten canım, sağlıcakla olsun yeter ki.Aynen bizimde öyle yasit çocuk yok okula vermekte istemiyorum daha çok küçük 3.5 yaşında kiyamiyorum ona Allah hepimizin dualarini kabul etsin canım ya doktor dedi erken doğum riskin var kasilmalar hep bu yüzden bunu elimizden geldiğince ertelemeye çalışıcaz dedi işte bana tansiyon ilacı verdi dediki magnezyum senin ağrın ve kasilmani Kesmez biraz fazla dedi o yüzden adalat crono 30mg bi ilaç verdi ama kullanmıyorum korkuyorum çünkü tansiyon ilacı diye bakalım ciğer gelişimi igneside yapıldı artık doktor dedi senin heran olabilir sana bisey diyemem dedi birden suyunda gelebilir sancı nda tutabilir durdurma gibi şansımız yok dedi
Allah bagislasin evlatlarimizi bizide onlara bagislasin ya benim daha 3.ayimda doktor progestan verdi düşük için ve dediki doğum yapana kadar kullanicaksin ve ben ilk 4 5 gün içtim dedim artık ölüyorum ve doktorumda eşimde hala kullaniyorum diye biliyo lar o 4 5 tane içtikten sonra bıraktım içmeyi Allaha sığındım Şuanda da bu tansiyon ilacını içiyorum diye biliyo lar ama içmiyorum doktora dedim benim anksiyetem panik atagim var icmeye korkuyorum dediki pazarlık yapma asıl bu yüzden korkup icmelisin dediBenim oğlumda Ekimde 4 yasına giricek inşallah. Evet hatırlıyorum o ilaclarını ama kullansan biraz rahatlatmaz mı acaba? Ya da en azından erken dogum riskini azaltmaz mı? Olcaksa da Allahtan zaten canım, sağlıcakla olsun yeter ki.
Amin amin amin insallahHepimize Rabbim bu illetten kurtarsin cok zor bide anne olunca cok evhamli olursam yandik suan bile aklimda bin bir soru korku kalbim suan offf
Aminnn aminnnnn canım. Progestanı fitil olarakta kullanabiliyosun kızlardan bildiğim kadarıyla, öyle denesen geç mi oldu? Erken doğumu engelleyecekse tansiyon ilacını kullanmanda fayda var gibi canım ya, biliyorum o kuruntularla içmek pek mümkün değil ama işte..ben şuan 14+2yim. Bugün gittim dr.a şu ishal vs yüzünden yapılan tahlillerle ikili testleri gösterdim. Cinsiyetimiz netleşti kızımız geliyormuş Allahın izniyle :) panik ve anksiyete kısmına girmiyorum çünkü her dakika yazıyorum zaten :)) senin bebişin cinsiyeti ne canım?Allah bagislasin evlatlarimizi bizide onlara bagislasin ya benim daha 3.ayimda doktor progestan verdi düşük için ve dediki doğum yapana kadar kullanicaksin ve ben ilk 4 5 gün içtim dedim artık ölüyorum ve doktorumda eşimde hala kullaniyorum diye biliyo lar o 4 5 tane içtikten sonra bıraktım içmeyi Allaha sığındım Şuanda da bu tansiyon ilacını içiyorum diye biliyo lar ama içmiyorum doktora dedim benim anksiyetem panik atagim var icmeye korkuyorum dediki pazarlık yapma asıl bu yüzden korkup icmelisin dedierken doğum riskini göz önüne al dedi ama ben yine kafamın dikine gidiyorum bakalım Allah hicbirimizi bu yolda bırakmasın emeğini boşa çıkarmasin senin kaç haftalik oldu nasıl gidiyo durumun
Annelik baştan sona vicdan azabı yazıyordu bir yerde, aynı öyle işte :) bişey oluyo kendini suçluyosun. Sürekli temkinlisin sürekli endişelisin felan. En basiti aşı yapılıyo yaptırdım diye kendini yiyosun, yaptırmasan hasta olunca keske yaptırsaydım diyosun. Birsürü sey..Hepimize Rabbim bu illetten kurtarsin cok zor bide anne olunca cok evhamli olursam yandik suan bile aklimda bin bir soru korku kalbim suan offf
Progestan ben kullanmıştımAminnn aminnnnn canım. Progestanı fitil olarakta kullanabiliyosun kızlardan bildiğim kadarıyla, öyle denesen geç mi oldu? Erken doğumu engelleyecekse tansiyon ilacını kullanmanda fayda var gibi canım ya, biliyorum o kuruntularla içmek pek mümkün değil ama işte..ben şuan 14+2yim. Bugün gittim dr.a şu ishal vs yüzünden yapılan tahlillerle ikili testleri gösterdim. Cinsiyetimiz netleşti kızımız geliyormuş Allahın izniyle :) panik ve anksiyete kısmına girmiyorum çünkü her dakika yazıyorum zaten :)) senin bebişin cinsiyeti ne canım?
Progestan ben kullanmıştımAminnn aminnnnn canım. Progestanı fitil olarakta kullanabiliyosun kızlardan bildiğim kadarıyla, öyle denesen geç mi oldu? Erken doğumu engelleyecekse tansiyon ilacını kullanmanda fayda var gibi canım ya, biliyorum o kuruntularla içmek pek mümkün değil ama işte..ben şuan 14+2yim. Bugün gittim dr.a şu ishal vs yüzünden yapılan tahlillerle ikili testleri gösterdim. Cinsiyetimiz netleşti kızımız geliyormuş Allahın izniyle :) panik ve anksiyete kısmına girmiyorum çünkü her dakika yazıyorum zaten :)) senin bebişin cinsiyeti ne canım?
Fitil olarakta aynı yan etkisi 1 kez içdaha tövbe edersin ya inanır mısın bu hastalıktan dolayi herseyi umursamaz olmuşum düşündüğüm şey yok nefesim kesiliyo daraliyo sıkıntı basiyo yok midem bulaniyo halsizlik istahsizlik sonra bu sefer ağlama aile özlemi yemin ederim karnımdaki bebeği unutmuşum o derece saçma bi anksiyete panik atak almış gidiyo ben de girip okuyup duygusala bağlayıp çıkıyorum sitedenAminnn aminnnnn canım. Progestanı fitil olarakta kullanabiliyosun kızlardan bildiğim kadarıyla, öyle denesen geç mi oldu? Erken doğumu engelleyecekse tansiyon ilacını kullanmanda fayda var gibi canım ya, biliyorum o kuruntularla içmek pek mümkün değil ama işte..ben şuan 14+2yim. Bugün gittim dr.a şu ishal vs yüzünden yapılan tahlillerle ikili testleri gösterdim. Cinsiyetimiz netleşti kızımız geliyormuş Allahın izniyle :) panik ve anksiyete kısmına girmiyorum çünkü her dakika yazıyorum zaten :)) senin bebişin cinsiyeti ne canım?
Aynen ben simdikten acab iyimi sagliklimi kafayi yircem iste panikten buAmin amin amin insallahannelik başlı başına evham zaten asıl evlat yapmayan anneye anne demem takılma bu kadar al kaç yaşına geldi evladımiz hala aman bişey olmasın atesimi bogazimi ayagimi diyoruz biz yapamadık tadını çıkarmayı sen yap bari hamileliğin tadını çıkar basindasin ilk gebeliğin
Ahhh siz yinede birtane olmus benim ilk daha neler beklio bilmiom benim gibi korkan biriniAnnelik baştan sona vicdan azabı yazıyordu bir yerde, aynı öyle işte :) bişey oluyo kendini suçluyosun. Sürekli temkinlisin sürekli endişelisin felan. En basiti aşı yapılıyo yaptırdım diye kendini yiyosun, yaptırmasan hasta olunca keske yaptırsaydım diyosun. Birsürü sey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?