- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
Yok normal değil sezaryen ve genel anestezi aldımNormal dogummu ja bide belden uyusturuorlarya onuda istiom ama yinede su panik atak varya ja digumda ölursem ya birsey olursa korkusunu atamiom dua ediom hersey Allahtan diom
Mecburmu yoksa yaoamadin diyemi ja bana hani yok birsey olmaz bak cok kisi doguruo böle seyler denmesi lauimki atayim.aklimdan cpkk korkuom bebeye birsey olcak diye de bu korku yuzunden gelisimi falan iyi olmazsaYok normal değil sezaryen ve genel anestezi aldım
Korkma demek biraz saçma çünkü korkuyoruz ama burdaki arkadaşlar hep Doğum yaptı şükürler olsun darısı sizlere bence korkup stres yapma burda herkes birbirine destek olmaya çalışıyorMecburmu yoksa yaoamadin diyemi ja bana hani yok birsey olmaz bak cok kisi doguruo böle seyler denmesi lauimki atayim.aklimdan cpkk korkuom bebeye birsey olcak diye de bu korku yuzunden gelisimi falan iyi olmazsa
Evet benimde destege ihtiyacim var sizler neguzel yaptiniz ben okadar cesaretlimiyimki Allahim yardim etKorkma demek biraz saçma çünkü korkuyoruz ama burdaki arkadaşlar hep Doğum yaptı şükürler olsun darısı sizlere bence korkup stres yapma burda herkes birbirine destek olmaya çalışıyor
Ne zaman yapılıyor onun aşısı, sağlık ocağından çağırıyorlar genelde diye ben araştırmadım hiç. Sen ne okudun canım neyine takıldın? Ben ve oğlum bu hafta fenaydık ya..Kızlar isal demişken rota virüs aşısı yaptırmışmıydınız çocuklara dün bi yazı okudum aşı hakkında tedirgin oldum ya ilk dozunu yaptırdım şimdi de buna takarım artık
Oyyy kuzummm, ne güzeller ya. Ondan bi tanede bende var şükür:) sen anlatınca aklıma geldi. Benim oğluşumda minik yuvalara çok sayıda karınca girdiğini görünce gidip kovasıyla toprak getirmiş ortasınıda çukur yapmış. Orası daha geniş bir ev olcakmış onlar için :) Allahım acılarını göstermesin, hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.Dün gece mutfakta bulaşık yıkıyordum baktım oğlum elinde bisküvi yerlere ezerek döküyor oğlum ne yapıyorsun sen dedim anne karınca yesin dedi koptum gülmekten evdeki işler yetmiyor birde karınca bakacakmışız işte bu durum olunca panik kalmıyor her eve lazım benim oğlum
Geldim canim hastaneye dunden beri yatiyorumEvininhatunu canım dr.a gitmiştin, doğum yaptın mı? Ya da gün belirlendi mi?
Allah yardımcın olsun, kolay doğumlar nasip etsin, ikinizde sağlıcakla kurtulun inşallahGeldim canim hastaneye dunden beri yatiyorumqunum.qecti diye qozetim altndayim.yarin suni samci falan denicekler bakalim skldim.beklemekten olsada kurtulsam yani zaten hastane ortami qeriyo insani
Sakin ol iste buyuk gun geldi catti guzel haberlerini alacagiz senin de :)Geldim canim hastaneye dunden beri yatiyorumqunum.qecti diye qozetim altndayim.yarin suni samci falan denicekler bakalim skldim.beklemekten olsada kurtulsam yani zaten hastane ortami qeriyo insani
Çeviride en tehlikeli diyor.Ne zaman yapılıyor onun aşısı, sağlık ocağından çağırıyorlar genelde diye ben araştırmadım hiç. Sen ne okudun canım neyine takıldın? Ben ve oğlum bu hafta fenaydık ya..
Oyyy kuzummm, ne güzeller ya. Ondan bi tanede bende var şükür:) sen anlatınca aklıma geldi. Benim oğluşumda minik yuvalara çok sayıda karınca girdiğini görünce gidip kovasıyla toprak getirmiş ortasınıda çukur yapmış. Orası daha geniş bir ev olcakmış onlar için :) Allahım acılarını göstermesin, hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Sen nasıl oldun geçtimi isalin karın ağrısı falan varmıNe zaman yapılıyor onun aşısı, sağlık ocağından çağırıyorlar genelde diye ben araştırmadım hiç. Sen ne okudun canım neyine takıldın? Ben ve oğlum bu hafta fenaydık ya..
Oyyy kuzummm, ne güzeller ya. Ondan bi tanede bende var şükür:) sen anlatınca aklıma geldi. Benim oğluşumda minik yuvalara çok sayıda karınca girdiğini görünce gidip kovasıyla toprak getirmiş ortasınıda çukur yapmış. Orası daha geniş bir ev olcakmış onlar için :) Allahım acılarını göstermesin, hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Bendede öle cnm bulanti geldimi ter ama nasilKızlar çok miydem bulanıyor kusma hissi var ter dôküyorum resmen
merhaba bende bayramda ailemin yanındaydım ama ruhen onlarla olmak beni daha cok yordu bence benim böyle olmam da sebep onların yasadıkları sorunların bana yansıması bazen iyiki evlenip farklı bir şehire yerleşmişim diyorum. bilmiyorum dünyalarımız öyle farklıki annemle yakınlık kuramıoruz çünkü kadının ne derdi bitiyor ne işi gücü bence Allahtan başka kimsemiz yok herkes için bu böyle...Aile.. insanın içinde kocaman bir boşluk kalıyor sanki. Ben anlatmayım artık. İyilikleride var muhakkak Allah razı olsun ama insanın en cok ihtiyac duydugu dönemde aramak bile akıllarına gelmiyor. Allah muhtac etmesin baska diyecek birseyim kalmadı.
Senin lohusalığında neden öylr oldu canım, ne yaptılar? Anlatmak istersen dinlerim.
Bende 10 gündür normal bir ishal vardı canım 1 yada 2 kez cıkıyordum wc.ye. bugün arka arkaya olmaya başladı, bulantı başladı. Az öncede acile gittim, kapıdan çıktığım an yediğim 2 lokma patates ve 1 bardak su geri çıktı.
Aynen öke stress olunca baris falan benim kalbim sIkisior bazen sessizlik iyi geliomerhaba bende bayramda ailemin yanındaydım ama ruhen onlarla olmak beni daha cok yordu bence benim böyle olmam da sebep onların yasadıkları sorunların bana yansıması bazen iyiki evlenip farklı bir şehire yerleşmişim diyorum. bilmiyorum dünyalarımız öyle farklıki annemle yakınlık kuramıoruz çünkü kadının ne derdi bitiyor ne işi gücü bence Allahtan başka kimsemiz yok herkes için bu böyle...
Ne tuhaf bende tam aksine aileme yakın bi yerde olmak için dünyaları yakardim keşke eşim dese hadi taşınıyoruz Ailene yakın bi yerde işimi kurucam diye ama maalesef hep onlara uzak bi yerde yaşicam 1 hafta ailemin yanında kaldım cmrtsi evime dondum geldiğimden beri hep agliyorum eve bakıp agliyorum oğluma bakıp agliyorum neden uzaktayim aileme yakın değilim diye karnımdaki bebeğe bile 3 gündür odaklanamiyorum sürekli agliyorum kendimi güçsüz kimsesiz hissediyorum ...merhaba bende bayramda ailemin yanındaydım ama ruhen onlarla olmak beni daha cok yordu bence benim böyle olmam da sebep onların yasadıkları sorunların bana yansıması bazen iyiki evlenip farklı bir şehire yerleşmişim diyorum. bilmiyorum dünyalarımız öyle farklıki annemle yakınlık kuramıoruz çünkü kadının ne derdi bitiyor ne işi gücü bence Allahtan başka kimsemiz yok herkes için bu böyle...
Ben normal doğum yaptım panik atak anksiyete ne ararsan vardı o zaman şimdi yine var tabi kurban oldugum Allah o an yardım ediyor zaten o an öyle bi gelişiyor ki tam aksine panik atağın kayboluyorKizlar siz cogunuz annesiniz ilk bebeyiniz normal dogummu oldu oeki panik atak nasil oldu korku durumunuz yardim edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?