Hayırlı olsun canım, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah:) benimde ekim 2013 doğumlu bir oğlum var ve en cok o hevesleniyordu kardeşe, bizde tek kalmasını hiç istemiyorduk Allah acılarını göstermesin inşallah:) ilaç kullananda var kullanmayanda. Ben insanın kendine eziyet etmemesinden yanayım her zaman, eğer idare edemiyorsa ilaç destek oluyorsa kullanmalı insan. Allah hepimize yardım etsin inşallah canım. Hepimizde var korkular kaygılar, bir yerden sonra tahtalar eksiliyor halay çekerken buluyoruz kendimizi
Evet canım vardım, hamilelik ve doğum sonrası da gelebildiğim kadar geldim sonra diğer topiğe geçtim, gördüğün üzre panik nerde ben orda :))
Allah razı olsun canım amin insallah Rabbim hepimize çok güzel doğumlar nasip etsin hep birbirimize dua edelim Allahın izniyle Rabbim elbet kabul edecek dualarimiziRabbim çok güzel bir doğum nasip etsin omas. Kizlar namazlariniz ne durumda günlük belirli virdleriniz var mi ? Ben düşünüyorum ki bu durumlar bizim manevi eksikliklerinden meydana geliyor;(
Ben kendimi telkin edip düşünmeye çalıştım dün gece birden ter sıcaklık sıkıntı bunalım geldi kalktım gittim yüzümü yıkadım beynim kabullenmiyorAmin canım.. Ben ne zaman iyi bişey düşünsem beynim inatla o saniye kötü şeyleri de düşünüyo, zaten farkımız olsa burda işimiz ne dimi :)) aklından geçenlerden bir kısmını biliyorum, tahmn etmenin ötesindeyim yani hemde şimdiden:)) aksam esimle doğumdan konustuk o yüzden empati yaptım biraz senle :)) benim bebiş iyidir sanırım hareketleri henüz toplanma seklinde 1 haftadır, tekmeler felan başlayınca biraz daha kaygılarım azalır sanırım hareketle ilgili. Kız bebişler geç hissedilir diyolar ama bakalım, bunun şu toplanması vs bile oğluma göre 1 hafta erken baslamıs oldu. Devamıda gelir hyrlısıyla insallah:)
Ayyy sen böyle yazınca hamileliğim geldi herşeye rağmen özlüyorum o günleri...Ben kendimi telkin edip düşünmeye çalıştım dün gece birden ter sıcaklık sıkıntı bunalım geldi kalktım gittim yüzümü yıkadım beynim kabullenmiyorinşallah çok yakında sen de hissediceksin o minik ayakları elleri Rabbim sağ salim hepimize nasip etsin güzel doğumlar ve doğum sonrasında da güzel sağlık huzur dolu cocuklarimizla güzel ömür versin hepimize
Canım bi tane daha düşünmüyosun değil mi lütfen Hayır deAyyy sen böyle yazınca hamileliğim geldi herşeye rağmen özlüyorum o günleri...
Canım bi tane daha düşünmüyosun değil mi lütfen Hayır de
Canım bi tane daha düşünmüyosun değil mi lütfen Hayır de
Çok şükür diyelim canım. İdare ediyorum. İyileşen varmıki ben iyilesecem
Azcık moral verebiliyorsam ne mutlu bana canım, insan en ufak birşeyde bile alt üst oluyor bu hastalıkta ve malesef her defasında psikolojik oldugu düsüncesine inanamıyoruz. Ben burda okuduklarımdan sonra rahatlayabiliyorum. Rahatlamassam tekrar soruyorum deli gibi ayrıntılarını. O yüzden ne zaman sıkışırsan yaz sende. Ben bir kere ilaç kullandım bundan 6 sene önce ve kısa süreliydi. Sadece ilaçla bir yere varamadın çünkü cocukluktan gelen birşeymiş. İlgilenilmeyince katlanarak arttı tabi. Kendi kendime cebelleştim, geçen sene ilaç alma kararı aldım ama ilaçlar yan etki cok yapıyordu ve karaciğer rahatsızlığım vardı ilaç alamadım. Bir yerden onarırken diğer yerden yıkmak olmayacaktı. Halende ilaçsız kurtarmaya calısıyorum günümü. Amin canım Allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın inşallah, güzel haberler vermek nasip etsin :)
Sen panik atak anksiyeteyle mücadele etmeyi öğrenmissin belki belliÇok şükür diyelim canım. İdare ediyorum. İyileşen varmıki ben iyilesecemgün sayıyorum ya. Son 1 ay hayırlısı ile. Allahım. Yardım etsin hepimize. Başından beri saya saya bugüne geldik.cok.sukur
İnşallah canım. Aslında öğrenmedim ama idare ediyorum diyelim. Sıkıntı geliyo ama kiseliyorumSen panik atak anksiyeteyle mücadele etmeyi öğrenmissin belki belliamin insallah hepimize yardim etsin Rabbim ayy haftalarimiz aynı durumumuz aynı hadi bakalım Allahın izniyle bide sağ salim kurtulduk mu tamamdır canım
Ben ona engel olmaya çalışırken o beni engelliyor lanet hastalikİnşallah canım. Aslında öğrenmedim ama idare ediyorum diyelim. Sıkıntı geliyo ama kiseliyorum
Bu panik atak olmasa bi on tane düşünebilirim :))Canım bi tane daha düşünmüyosun değil mi lütfen Hayır de
Aynıyız seninle hayırlı haberle inşallahÇok şükür diyelim canım. İdare ediyorum. İyileşen varmıki ben iyilesecemgün sayıyorum ya. Son 1 ay hayırlısı ile. Allahım. Yardım etsin hepimize. Başından beri saya saya bugüne geldik.cok.sukur
Aynıyız seninle hayırlı haberle inşallahÇok şükür diyelim canım. İdare ediyorum. İyileşen varmıki ben iyilesecemgün sayıyorum ya. Son 1 ay hayırlısı ile. Allahım. Yardım etsin hepimize. Başından beri saya saya bugüne geldik.cok.sukur
Ooooo ona baksan ben rekora giderdim her 1.5 senede bi taneBu panik atak olmasa bi on tane düşünebilirim :))
Dünyanın en güzel duygusu anne olmak değilmi Allah ömür versin yavrularımızaOoooo ona baksan ben rekora giderdim her 1.5 senede bi tane
Aminnn inşallah bu benim ikinci inşallah sağ salim kucağıma alırım Allah hepimizin evladini korusun çok güzel bir duygu evet bide bizdeki bu doğum korkusu olmasa tadını çıkarabilsek dahada güzel olucak 2cm açılmayla iki gündür diken ustundeyim korkudanDünyanın en güzel duygusu anne olmak değilmi Allah ömür versin yavrularımıza
Aminnn inşallah bu benim ikinci inşallah sağ salim kucağıma alırım Allah hepimizin evladini korusun çok güzel bir duygu evet bide bizdeki bu doğum korkusu olmasa tadını çıkarabilsek dahada güzel olucak 2cm açılmayla iki gündür diken ustundeyim korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?