Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

şimdi kızın oluyor sanırım, Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi insallah
Bende daha 19. haftadayım yemek yiyince hemen çarpıntım oluyor nefesim yetmiyor gibi
Psikolojik mi bilmiyorum şimdiden böyle olursa karnım büyüdüğünde napcam ondan korkuyorum biraz

Rabbim çok güzel bir doğum nasip etsin omas. Kizlar namazlariniz ne durumda günlük belirli virdleriniz var mi ? Ben düşünüyorum ki bu durumlar bizim manevi eksikliklerinden meydana geliyor ;(
Allah razı olsun canım amin insallah Rabbim hepimize çok güzel doğumlar nasip etsin hep birbirimize dua edelim Allahın izniyle Rabbim elbet kabul edecek dualarimizi

Ben kendimi telkin edip düşünmeye çalıştım dün gece birden ter sıcaklık sıkıntı bunalım geldi kalktım gittim yüzümü yıkadım beynim kabullenmiyor inşallah çok yakında sen de hissediceksin o minik ayakları elleri Rabbim sağ salim hepimize nasip etsin güzel doğumlar ve doğum sonrasında da güzel sağlık huzur dolu cocuklarimizla güzel ömür versin hepimize

Ayyy sen böyle yazınca hamileliğim geldi herşeye rağmen özlüyorum o günleri...

S serra1982 Nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yoksa iyilestinde bizi unuttun mu canım kesin iyileştin bıraktın bu sayfayı yoksa aramızda olurdun

S serra1982 Nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yoksa iyilestinde bizi unuttun mu canım kesin iyileştin bıraktın bu sayfayı yoksa aramızda olurdun
Çok şükür diyelim canım. İdare ediyorum. İyileşen varmıki ben iyilesecem gün sayıyorum ya. Son 1 ay hayırlısı ile. Allahım. Yardım etsin hepimize. Başından beri saya saya bugüne geldik.cok.sukur

ahh ne sevindim Rabbim ilaçlara muhtaç etmesin inş. çok teşekkür ederim amin

Sen panik atak anksiyeteyle mücadele etmeyi öğrenmissin belki belliamin insallah hepimize yardim etsin Rabbim ayy haftalarimiz aynı durumumuz aynı hadi bakalım Allahın izniyle bide sağ salim kurtulduk mu tamamdır canım

Sen panik atak anksiyeteyle mücadele etmeyi öğrenmissin belki belliamin insallah hepimize yardim etsin Rabbim ayy haftalarimiz aynı durumumuz aynı hadi bakalım Allahın izniyle bide sağ salim kurtulduk mu tamamdır canım
İnşallah canım. Aslında öğrenmedim ama idare ediyorum diyelim. Sıkıntı geliyo ama kiseliyorum

kızlar merhaba
kısaca kendinizden bahseder misiniz?
ne kadarlık hamilesiniz?
ilaç kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi ilacı ne zamandır kullanıyorsunuz?

Aynıyız seninle hayırlı haberle inşallah

Dünyanın en güzel duygusu anne olmak değilmi Allah ömür versin yavrularımıza
Aminnn inşallah bu benim ikinci inşallah sağ salim kucağıma alırım Allah hepimizin evladini korusun çok güzel bir duygu evet bide bizdeki bu doğum korkusu olmasa tadını çıkarabilsek dahada güzel olucak 2cm açılmayla iki gündür diken ustundeyim korkudan

ne kadar şanslısın biliyorsun di mi
2 cm açılmayla böyle gezmek herkese nasip olmaz bak. ben 3 cm açılma olması için 14 saat ağır sancı çekmiştim. o yüzden inanıyorum ki su gibi doğumun olacak sen de inan lütfen at korkuları.
bir de bayansorunluya bir daha düşünmüyorsun di mi derken neden dedin ya ben bu illete yeni yakalananlardanım ikinci çocuğu da deli gibi istiyorum da korktum bir an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…