Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar nerdesiniz? Çok sessizleşti burası
Valla oturup ağlıcam hırsımdam ya, başım sersem gibi, iki adım atsam nefes nefeseyim. Pazara nasıl gidicem onu düşünüyorum, yine fena olursam diye korkuyorum uff..

y4zy4qmurum bi sen bi ben kalmışız ben hala sancıların 5dk ya düşmesini bekliyorum sabır lahana, bu arada bunu düşündün ya fenalasirsam diye tek gitme çünkü beyine girdim mi fenalasiyo insan kendimden biliyorum en son senin gibi kurdum fenalastim Allahtan eşim arabayla giristeydi kostur kostur arabaya bindim o günden sonra da pazara gidemiyorum düşün artık gerisini

Oyy Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah. Ne kadar sıklıkla geliyor sancılar? Bir gün bir gün daha derken epey bekledi maşallah senin paşa. Bende eşimsiz çıkmamak için bekliyorum gelmesini, 1 2 saate gelir kuzenine gitti yardıma. Zaten sabahtan beri bayılcak gibiyim. Bi de bu korkuyla tek gidersem kesin senin gibi olurum eminim kendimden. İnanır mısın wc.ye bile giderken korkarak gidiyorum ya. Hamileliğin tadını alamadan böyle cebelleşerek geçecek galiba. Hayırlısı olsun ne diyim sağlık olsun

Amiinnnn inşallah Allah hepimize yardım etsin valla dakikası dakikasini tutmuyo mübarek bi bakıyorum 10 dk bi bakıyorum 15 dk saçma sapan bir aralıkta gidip geliyor ter boşala boşala benden afff bende öyle geçirdim 35 hafta boyunca başim donucek bayılcak gibi ola ola yemin ederim eşimle doğru düzgün alışverişe gidemedim hep diken üstünde acele acele halledip kendimi eve atmaya çalışıyodum ne yazın tadını çıkarabildim ne başka bişey evde bile korku kaygı sıkıntı yasiyo ken dışarıdaki halimizi demeye gerek yok ama dediğin gibi Rabbim büyük bize yardım etsin insallah daha beter hallerden hepimizi Korusun sağlık sıhhat ile tamamına erdirsin hamileliklerimizi dogumlarimizi inşallah ne diyelim

Amiiin inşallahhhhh.. ah bi düzene girse sancıların o zaman doğum moduna girersin kuzum. tıpa tıp dediğin gibiyim bende. İlkinde böyle değildim, panikten dolayı yaşadığım şikayetler vardı ama bundan farklıydı. Bunda hiç toparlanamıyorum resmen. Beynimde boş durmayıp senaryolar üretiyor tabi:) eşim çarşıya doğru yürüyelim diyo mesela 10 gündür, 10 15 dk anca vardır mesafe. Canım gitmek istiyor ama kıpırdayasım yok. İki adımlık bakkal bile gözümde büyüyor o dereceyim. Hamilelik böyle geçince de hemen zaman geçsin istiyor insan. İlkinde bişey anlamadım ikincide bari tadını alıyım demiştim ama nerde.. ilkinde kv kp ile oturuyoduk, kp yüzünden çıldırıyodum. Şimdi ayrı evdeyiz ama bu kezde bu halim yüzünden melankolideyim :))

Öyle oluyo zaten bende ilk hamileliğimde bu kadar sıkıntı yaşamadım o zamanlar kendimi değilde biraz daha dediğin gibi başka sıkıntılarida düşünüyodum öyle böyle panik atak anksiyete diğer sıkıntılar derken geçti ama bunda suan tek derdim kendim yani bunu düşünmekten zaten kafayı yiyo insan sanki ikinci gebelik de panik atak anksiyete daha mı şiddetli oluyo ya ben nedense öyle hissediyorum sanki ikincisi insanı ruhen bedenen daha çok yoruyor yada benmi öyle oldum anlamadim

Sanırım öyle oluyor. Çünkü bende ilkinde gebelik şikayetlerinden ziyade panik ve anksiyeteye takıntılıydım ve yaşadığım stresli durumlarında etkisiyle atak yaşıyodum. Ama en çok çarpıntı hissediyodum ve kaygılarımla boğuşuyodum. Bunda azcık kaygı duysam peşinden panik geliyor ve tavan yapıyor. Duygusal yönden gergin sinirli ve huzursuzum. Bu da bedenime yansıyor ve şikayetlerimi artırıyor. Sanki hamile değili gibi. Şimdi hareketlerde olmayınca bişey anlamıyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. Geçende konustugumuz bişey daha vardı oğluma bakıp ağlıyorum ya. Anksiyetem had safhada. Allah evlat acısı göstermesin biz dahil kimseye. Evlatlarda analı babalı büyüsün inşallah

Ja kizlar Omas benden cesaretisin benimki dahami beter bu krku ya suan tr deyim denizlide hastaneden randavu aldim özel kontrol edilcwk o bile korkutuo acab cocuk nasil Allahima dua ediorum hep hele senin cektigun sanci ben aiii diyemiorum ven sancudan ölurum korkusu off yaa böle kaca kadar yasiyacaz

F Fatmae20 canım sancıların doğum seviyesine vardığında zaten bişey düşünemiyosun. O zamanda mesela dakikada 1 geliyor sancı ama o bir dakikanın 10 15 saniyesi sana nefes alma fırsatı veriyor. Şimdiden strese girmeki bebeğinde etkilenmesin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kontrolden de iyi haberlerle gelirsin inşallah. Şuan bebeği hissetmediğin için kaygılanman çok normal. Ben de öyleyim. Sadece ufak ufak toplanıp kayboluyo onu hissediyorum daha yeni.

Hamiş arkadaşlarım duanıza ihtiyacımız var. Hamilelerin duası kabul olur derler, eşim yarın Antalyaya gidecek iş amaçlı. Hayırlısıyla olur inşallah. Sıkıntımız hafifleyecek maddi yönden. İkinci bebeğimin de şansına inşallah Allah hayırlısıyla nasip eder bu işi. Yeni bir şehir yeni bir düzen yeni çevre vs hepsi korkutuyor beni ama bu işe de ihtiyacımız var. İnşallah hayırlısı ile olur ve herşey daha iyi olur.

Saol cnm ya herles basardi basaririm diorum Allah var diorum vede epediual istedim simdikten yazdilar bakalim ya evet hamilelerin duasi kabul olur diorlar ins hepimiz icin hayirlisi olcak

Dışı seni içi beni yakar valla olmuşa ölmüşe care yok eninde sonunda öyle yada böyle hepimiz dogurucaz sanma ki korkmuyorum 3 4 gündür neler yaşıyorum Allah biliyo diyorum Allahım ya nefes alamazsam ikinamazsam diye bin bir turlü senaryolar üretiyorum suan ki korkumu anlatamam ama elimden bişeyde gelmiyor dua etmekten başka o yüzden bakma al birimizi vur otekineyiz sende korkma demicem kork ama şimdi değil hele bi 8 ay ol sonra başla canım ben senin haftalarinda sadece kusmaktan ne zaman kurtulucam diyodum 5 aya kadar kusarak geçirdim o yüzden sende şimdiden doğumu Sancıyı düşünme bu arada Allahın izniyle bebeğin de inşallah hiçbişey çıkmaz

y4zy4qmurum inşallah eşinin işi olur hayirlisiyla eğer hayırlı degilsede Rabbim hayırlara çevirip nasip etsin kız çocuğu müjde rizk getirir derler inşallah seninde bebeğin gelmeden müjdelerini gönderir hayırlısı ile güzel bir gelecek ile

Amiiiinnn amiiin canım, Allah razı olsun inşallah olur hayırlısıyla. Allah seninde gönlünr göre versin inşallah, hiç ummadığın kadar kolay bir doğumun olsun.

Amiiiinnn amiiin canım, Allah razı olsun inşallah olur hayırlısıyla. Allah seninde gönlünr göre versin inşallah, hiç ummadığın kadar kolay bir doğumun olsun.
Amin amin amin insallah Rabbim kabul etsin dualarimizi inşallah aminnnn

Kendimi görüyorum senin yazdıklarını okuyunca :))

Evet cnm haklisin saoalsin burasi iyi gelio ama herkes basario diorum bi yandanda bizden kucukleri ama iste bizde su panik atak varya berbat ölum korkusu berbat Rabbim.korusun

Kendimi görüyorum senin yazdıklarını okuyunca :))
Kendi adıma sevincem yalnız değilim diye ama sevinemiyorum bile :)) şimdide sırt üstü döndüm bebeğin hareketini hiisediyim diye bu kezde sanki yatak altımdan kayarmışcasına bir his başladı. Gel de sinir olma kısıtlandım kaldım iyice :) sen nasılsın neler yapıyorsun?

Merhaba hamileliğinizde dideral mi kullanmıştınız? Bende hamileyim 6 haftalık her gün çeyrek dideral iciyorum siz ne zamanlar ictiniz?

Merhaba.
22. Haftadan sonra doktoruma danışarak kullandım. Lütfen siz de doktorunuza danışın. Doktor önermediyse kullanmayın. Daha çok teni hamilesiniz.

yok yok gitmez o kadar zamanında sağlıkla gelsin kuzucuk inş evrene pozitif enerji yolluyoruz di mi ama..
hımm anladım neden dediğini o zaman gayet yerinde olmuş
2 çocuk ideal ya. ama Allah nasip ettiyse fazlasını sağlıkla gelip sağlıkla büyüsünler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…