Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

evet canım bitti geçti derken yeni gebelikle yeniden geldi, sen de hamilemisin?
ilaç kullanıyormusun ben kullanıyorum şu anda maalesef

amin cnm amin. sen daha öncede bana çok yardımcı olmuştun mesajlarınla çok sağolasın. sen daha önce ilaç kullandın mı?? kullandıysan ne kadar sürdü tedavin?? ilaçtan ne zaman sonra hamile kaldın?? inş sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim. burdan sevincine ortak oluruz bizlerde

çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin sana da miniğine de inş. sağlıkla kavuşun.
benim de 2013 aralık doğumlu bir oğluşum var Allah bağışlar inş. ben de ona kardeş isterken kendimi panik atağın ellerinde buldum. şimdi ilaçlı tedavi görüyorum. şükür ki çaresi var. ama bir yanımda çok üzgün. hayalimdeki 2. çocuğa uzaklaşıyorum diye. tabi eşim ve oğlum da dahil bu ikinci çocuk fikrimi kimse bilmiyor
kaldı ki hayatımdaki tüm olumsuzluklar 2. çocuğa engelken bendeki bu istek nedendir bilemiyorum.

evet canım bitti geçti derken yeni gebelikle yeniden geldi, sen de hamilemisin?
ilaç kullanıyormusun ben kullanıyorum şu anda maalesef
Benim ikinci gebeliğim hamileliklerim de ilaç bırakıp sonradan kullananlardanim kendi kendime mucadele etmeye calisiyorum zar zor iste gidiyoruz, sen ne kullanıyosun bide yenimi başladın yoksa hiç kesmedinizmi ilacı

Allah bağışlasın, benim kızımda 2013 haziran doğumlu
valla kızımın kardeş ısrarı yüzünden bu konu rüyama giriyordu artık kabusum olmuştu
kendimi iyi hissediyordum ama gebelikte nüksetti hayırlısı olsun
çok istiyorsanız ilaç tedavisi bittiğinde düşünürsünüz

Benim ikinci gebeliğim hamileliklerim de ilaç bırakıp sonradan kullananlardanim kendi kendime mucadele etmeye calisiyorum zar zor iste gidiyoruz, sen ne kullanıyosun bide yenimi başladın yoksa hiç kesmedinizmi ilacı

Ben ilaçları bırakalı 9 ay olmuştu
Gebeliğin 14. haftasında nüksetti tekrar başladık ilaca
3 psikiyatra gittim 3 üde aynı ilacı önerdi
en son gittiğim bi profdu cok erken korkuyorum ilaç kullanmaya dedim çok ağladım başaramadım diye
oda ilk 3 aydan sonra farketmez anne sağlığı tehlikedeyse mecbur kullancaz dedi, öyle başladık
Allaha emanet yavrum

Aynen öyle Allahın izniyle o kadar çok ilaç kullanip sağlıklı bebek doğuran varki bu hastalık engel değil çocuğa ilaçla yaa ilacsiz Allah yardım ediyor hep ederde inşallah hepimize bakma bende 35 haftalik olana kadar çok mücadele ettim şimdi mesela dünden beri korku içindeyim sende canını sıkma Allahın izniyle Rabbim yanımızda olsun inşallah hep

hangi ilacı kullanıyorsunuz sakıncası yoksa?? sayfada ilaç isimleri telafuz edilmiş diye rahat soruyorum

hangi ilacı kullanıyorsunuz sakıncası yoksa?? sayfada ilaç isimleri telafuz edilmiş diye rahat soruyorum

ilk günler 5 gün süren yoğun atak anksiyete yaşadım selectra yanında da rivotril damla kullandım 1 hafta,
Sonra rivotrili bıraktık ben hiç uyuyamadığım için selectra yanında zestat başladık
zestatta bende aşırı yan etki gösterdi onu da kestik 4 gün kullanıp, şimdi sadece selectra kullanıyorum tam iyileşme sağlamıyor ama idare etmeye çalışıyorum, sürekli nefesim daralıyor, çarpıntı oluyor ve uykusuzluk yaşıyorum
hayırlısı Allah sağlık versin inşallah

Hayırlı olsun canım, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah:) benimde ekim 2013 doğumlu bir oğlum var ve en cok o hevesleniyordu kardeşe, bizde tek kalmasını hiç istemiyorduk Allah acılarını göstermesin inşallah:) ilaç kullananda var kullanmayanda. Ben insanın kendine eziyet etmemesinden yanayım her zaman, eğer idare edemiyorsa ilaç destek oluyorsa kullanmalı insan. Allah hepimize yardım etsin inşallah canım. Hepimizde var korkular kaygılar, bir yerden sonra tahtalar eksiliyor halay çekerken buluyoruz kendimizi
y4zy4qmurum merhaba sen o zamanlarda da vardın sanki dimi cnm? 2013 te
Evet canım vardım, hamilelik ve doğum sonrası da gelebildiğim kadar geldim sonra diğer topiğe geçtim, gördüğün üzre panik nerde ben orda :))

Kızlar nasılsınız ne alemdesiniz nasıl gidiyor
Ben bir türlü hamileliğin balayına giremedim, enerji halen uğramadı öyle idare ediyorum :))
Senin sancıların şiddetlendi mi iyice, dayanabiliyor musun evde? Gerçi hastanede olup gerilmekten daha iyidir, şimdi fazlaca kaygılısın zor geliyordur mutlaka. Tam kaç haftalık oldunuz bugün? Kilosunu tamamlasa diyordun baktı mı dr? Ay ne çok sordum , susuyorum hemen

Azcık moral verebiliyorsam ne mutlu bana canım, insan en ufak birşeyde bile alt üst oluyor bu hastalıkta ve malesef her defasında psikolojik oldugu düsüncesine inanamıyoruz. Ben burda okuduklarımdan sonra rahatlayabiliyorum. Rahatlamassam tekrar soruyorum deli gibi ayrıntılarını. O yüzden ne zaman sıkışırsan yaz sende. Ben bir kere ilaç kullandım bundan 6 sene önce ve kısa süreliydi. Sadece ilaçla bir yere varamadın çünkü cocukluktan gelen birşeymiş. İlgilenilmeyince katlanarak arttı tabi. Kendi kendime cebelleştim, geçen sene ilaç alma kararı aldım ama ilaçlar yan etki cok yapıyordu ve karaciğer rahatsızlığım vardı ilaç alamadım. Bir yerden onarırken diğer yerden yıkmak olmayacaktı. Halende ilaçsız kurtarmaya calısıyorum günümü. Amin canım Allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın inşallah, güzel haberler vermek nasip etsin :)

35 haftadır bana uğramadı o enerji vallahi isteksizce mecburi yaptım herseyi hep ve halada enerjim yok Allahım yardim etsin hepimize canım hastane de dahada korku kaygı oluyo bide aklım oglumda oluyo daha da psikolojik zorlanıyorum ağrım sancım var ama şiddetli dayanilmicak gibi değil bide sıklığı çok değil ondan bekliyorum evde 35 hafta oldum kilosu çok şükür ilk oğlum ile ayni oda 2.50 doğmuştu şimdi işte bakalim korkuyla bekliyorum ama inan belli uzun süre sonra çok tedirgin oldum o catal hele

Oyy maşallah kiloda gayet iyi. Sen doğum zamanına geldin yine iyisin. Ben gebelikten önce smear kontrolüne gittiğimde o çatala çıkınca ilk doğumum geldi aklıma tüylerim diken diken oldu. Bunda kontrole girersem nasıl hissederim bilmiyorum. İnsan ister istemez irkiliyor. Ama şöyle düşün o çatala çıktığında kısa bir süre sonra sancıların bitecek ve bebeğine kavuşacaksın. O mutluluğa tekrar erişeceksin. Belki böyle düşünsen bir nebze rahatlarsın.

Darısı senin başına bakalım valla dediğin gibi düsünüyorum 10 sn sürüyor ben dünden beri ne senaryolar dayım bilsen uyuyamadim dünden beri şuanda bile diken ustundeyim Allah hepimizi sağ salim kavuştursun çocuklarımıza sen ne alemdesin halsizlik dışında bebek durumun nasil gidiyo hersey yolundadır insallah

Rabbim çok güzel bir doğum nasip etsin omas. Kizlar namazlariniz ne durumda günlük belirli virdleriniz var mi ? Ben düşünüyorum ki bu durumlar bizim manevi eksikliklerinden meydana geliyor ;(

Amin canım.. Ben ne zaman iyi bişey düşünsem beynim inatla o saniye kötü şeyleri de düşünüyo, zaten farkımız olsa burda işimiz ne dimi :)) aklından geçenlerden bir kısmını biliyorum, tahmn etmenin ötesindeyim yani hemde şimdiden:)) aksam esimle doğumdan konustuk o yüzden empati yaptım biraz senle :)) benim bebiş iyidir sanırım hareketleri henüz toplanma seklinde 1 haftadır, tekmeler felan başlayınca biraz daha kaygılarım azalır sanırım hareketle ilgili. Kız bebişler geç hissedilir diyolar ama bakalım, bunun şu toplanması vs bile oğluma göre 1 hafta erken baslamıs oldu. Devamıda gelir hyrlısıyla insallah:)

hayat insanı bezen öyle bir yete getiriyor ki panik atak depresyon annksete hepsi sinek vızıltısı bunlar hep geçici şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…