Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

hahah ne güzel konuştun yeni başladık tedaviye daha 10 gün oluyor. aklımda kalmasın şu süreci biraz atlatayım. ondan sonra inş ben de hayırlısıyla yeniden anne olurum

hahah ne güzel konuştun yeni başladık tedaviye daha 10 gün oluyor. aklımda kalmasın şu süreci biraz atlatayım. ondan sonra inş ben de hayırlısıyla yeniden anne olurum
Yeni başladıysan tabi devam et ama ne bilim hep zaman kaybı bu hastalık çünkü öyle lanet bişey , inşallah sende tedavi biter bitmez hayırlısı oile anne olursun normal dogumdu seninkide dimi

Yeni başladıysan tabi devam et ama ne bilim hep zaman kaybı bu hastalık çünkü öyle lanet bişey , inşallah sende tedavi biter bitmez hayırlısı oile anne olursun normal dogumdu seninkide dimi

Amin amin.. evet ilki normaldi. kısmet olurda hamile kalırsam gene normal isterim elbet. sonrası güzel

Hiç nefes darlığı sorunu korkusu yaşadinmi peki mesela benim gibi hamilelikte yaşayıp acaba doğum anında kesilirse korkusu vs.

panik atak olduktan sonra evet. ama doğumda aklıma bile gelmedi. yani benim hastalıklar doğumdan sonra geldiler. zaten doktorum falan çok yardımcı olmuştu. ben yapamam bırak beni sezaryene al dedim de o ikna olmamıştı.

arkadaşım nasıl bir tedaviye başladın, bende hamileği planlıyorum ama sıkıntılarım var tedaviye başlasam bir iki sene ertelemem gerekiyor. sen ilaç tedavisine mi başladın ve hangi doktora gidiyorsun??

birde arkadaşlar istanbul avrupa yakasında iyi bir kadındoğum doktoru arıyorum önerileriniz varmı??

arkadaşım nasıl bir tedaviye başladın, bende hamileği planlıyorum ama sıkıntılarım var tedaviye başlasam bir iki sene ertelemem gerekiyor. sen ilaç tedavisine mi başladın ve hangi doktora gidiyorsun??

merabalar. psikiyatra gidiyorum ben. bana bir antidepresan yazdı bir de iştah açıcı verdi. (yemek yiyemiyordum) dedi ki sen hasta değilsin sadece kafanda kuruyorsun. yeneceğim diyeceksin ve yeneceksin dedi.
ilcaları da bırakacaksın. ama ben demeden bırakmak yok dedi. 2 hafta sonra değişime sen de şahit olacaksın dedi. ve ben gerçekten ilk halimde harap düşmüştüm. bu hafta gayet iyiyim. hayata adapte oldum. günlük rutinlerimi yapmaya başladım. bugün ilacı içmesem mi diye düşünürken eşim dedi ki hayır kullan doktoru dinle. doktorum da devlet hastanesinde bir dr. yalnız iştah açan ilacı kestim. kardeşim de yeni dr. ona danıştım dedi ki o ilacı kesebilirsin. ileride pişman olmamak adına doktorumu dinlemeyi düşünüyorum. çünkü geçen haftalardaki atağımı hamileyken yaşadığımı düşünemiyorum bile.

birde arkadaşlar istanbul avrupa yakasında iyi bir kadındoğum doktoru arıyorum önerileriniz varmı??
Ben avrupa yakası beylikduzunde yaşıyorum medlife selda örnek hanimoglunu şiddetle tavsiye edebilirim yani şahsen ben ilk ayimdan beri gidiyorum kadının zaten hasta sayısını arastirsan sasirirsin

Ben avrupa yakası beylikduzunde yaşıyorum medlife selda örnek hanimoglunu şiddetle tavsiye edebilirim yani şahsen ben ilk ayimdan beri gidiyorum kadının zaten hasta sayısını arastirsan sasirirsin
teşekkür ederim canım, ilgili bir doktor yani... psikolojik olarak rahatlatsın istiyorum

Ama Şansın işte öncesinde yokmuş öncesinde panik atağı olup acaba yaşayan oldumu

teşekkür ederim canım, ilgili bir doktor yani... psikolojik olarak rahatlatsın istiyorum
Kadincagiz benim elimde kalmissöyle diyim gözüm seyirse mesaj atıyodum hamileliğin ilk zamanları çok sıkıntı yaşadım ama sağolsun doktorum hastaligimida biliyo hep rahatlatmaya çalıştı 35 haftadır ne olsa yazıyorum bana ne yapmam gerektiğini diyo ilaç ismi veriyo öyle ıkidebir yanına çağıran doktorlardan değil ne sıkıntı olsa mesajlasiyoruz yada telefonda konuşuyoruz o yüzden tavsiye ederim tabi beykikduzune yakinsan

Ah keske dediğin gibi 9 cm olsa, temennim kendi sancınla doğurman ama suni sancı taksalar bile fazla çekmeden doguma baslarlar hemen.Çekmek zorunda kalmazsın. Öyle hikayeleri cok okumustum ilk hamileliğimde. İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırız sendende.
Ama Şansın işte öncesinde yokmuş öncesinde panik atağı olup acaba yaşayan oldumu
Benim cocukluğumdan beri var panik atağım. İlk hamileliğimde napıcam ben diye kara kara düşünüp doğuma girdiğimde sadece o sancıya, o bacaklarımın tutmamasına odaklanınca dünya umrumdışı olmuştu:)

beylikdüzüne uzağım bağcılardayım ama olsun rahat bir hamilelik geçirmek için gidebilirim psikolojik sıkıntılarada ilaç verebiliyormu yoksa yönlendirmemi yapıyor?

gittiğin doktor istanbulda mı? eğer öyleyse bende gitmeyi düşünürüm

y4zy4qmurum zaten o bacakların tutmayisi ayyy hatırlayınca tuhaf oluyorum Rabbim hepimize yardım etsin öyle güzel sağlık sıhhat ile hiç alamadan doğum yapmış olalım ya şu gibi geçsin amin valla doktor dese ki perşembe 4 cm 5 cm açılma var yatış vericem ben dicem eve gidip eşyami alayım gelip eve 2 3 saat oyalanicam

Beni yönlendirdi sagolsun gittim ama esim ilaca asla deyince devami gelmedi zaten kadin dogumcum dedi mesela çok sıkıntı yaşadığın da pasiflora içebilirsin zaten konuşup rahatlatiyo her konuda sagolsun

Beni yönlendirdi sagolsun gittim ama esim ilaca asla deyince devami gelmedi zaten kadin dogumcum dedi mesela çok sıkıntı yaşadığın da pasiflora içebilirsin zaten konuşup rahatlatiyo her konuda sagolsun
evet pasiflora bitkiselmiş sanırım hamilelikte zararı yokmuş, bir yakınımda hamilelikte kullanmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…