- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Bende dinliyorum. Çocuğun hareketini hissetmek.icin sola ve sağa yat. Sırt üstü muhtemelen sende kalp atışını dinliyorsundur. İyiyim çok şükür diyelim. Bazen gece rüya gördüğümde korkudan kalbim çarpıyo. Onun dışında çok rahatsız edecek bişey olmadı. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Mesela iki gün evde temizlik yapıldı. Bende yardım ettim. Önce olsa yerimden kalkmamla kalbim carpmaya baslardi. Sorun olmadı. En güzeli kendini dinlememek. Ama biliyorum yapılmıyor. Artık doğumu bekleyeceğim sayılır. 1 ay var işte. İnşallah erken gelmezde biraz kilo alır. Sıkıntılı süreç biliyorum ama zaman geçiyor.Kendi adıma sevincem yalnız değilim diye ama sevinemiyorum bile :)) şimdide sırt üstü döndüm bebeğin hareketini hiisediyim diye bu kezde sanki yatak altımdan kayarmışcasına bir his başladı. Gel de sinir olma kısıtlandım kaldım iyice :) sen nasılsın neler yapıyorsun?
Bende uyuyamadım. Komşum geldi akşam. Gelin aldı. Kız korkmuş uykusunda. Al basması mi acaba dedim. Odasında kırmızı biseyler tutsun dedim. Gece bana basti galiba. Uykumda nasıl bağırdım iki.kere eşimin adını. Adam zıpladı noluyo diye. Sonrada çarpıntı. Sabaha kadar iki kere oldu. Çok korktumJa bugun sabaha kadar uyumadim.kizlar korku titreme.kalp atisim hizli yavaslamadi bi glzumu kapatiorum carpinti korku uyaniom tuhaf seyler dusunuorum korku film.anlatti kardesim.acaba etkilendimmi diye dusunuom 3 harflilerle ilgili aii bernat bi gundi bugunde doktora gidiorum bakalim
Benimde ya vende carpinti sicradim korktum birsey var yanimda sandim cok kötuydu okuya okuya uyumusum ama 6 dan sonraBende uyuyamadım. Komşum geldi akşam. Gelin aldı. Kız korkmuş uykusunda. Al basması mi acaba dedim. Odasında kırmızı biseyler tutsun dedim. Gece bana basti galiba. Uykumda nasıl bağırdım iki.kere eşimin adını. Adam zıpladı noluyo diye. Sonrada çarpıntı. Sabaha kadar iki kere oldu. Çok korktum
Amin ins cnm senin ilk bebekmiBu ara her ruyamdan sonra çarpıntı oluyo korkudan. Geçen gün doğum yapıyordum . Okadar gercektiki. Uyandım hala nefes alıp verisim rüyamdaki gibiydi. Allahım korkutmasın yarabbim.
Bende dinliyorum. Çocuğun hareketini hissetmek.icin sola ve sağa yat. Sırt üstü muhtemelen sende kalp atışını dinliyorsundur. İyiyim çok şükür diyelim. Bazen gece rüya gördüğümde korkudan kalbim çarpıyo. Onun dışında çok rahatsız edecek bişey olmadı. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Mesela iki gün evde temizlik yapıldı. Bende yardım ettim. Önce olsa yerimden kalkmamla kalbim carpmaya baslardi. Sorun olmadı. En güzeli kendini dinlememek. Ama biliyorum yapılmıyor. Artık doğumu bekleyeceğim sayılır. 1 ay var işte. İnşallah erken gelmezde biraz kilo alır. Sıkıntılı süreç biliyorum ama zaman geçiyor.
Bende uyuyamadım. Komşum geldi akşam. Gelin aldı. Kız korkmuş uykusunda. Al basması mi acaba dedim. Odasında kırmızı biseyler tutsun dedim. Gece bana basti galiba. Uykumda nasıl bağırdım iki.kere eşimin adını. Adam zıpladı noluyo diye. Sonrada çarpıntı. Sabaha kadar iki kere oldu. Çok korktum
Amin canım, etkilenmiş olabilirsin. Farketmesende bilinçaltına olumsuz yerleşmiş olsa gerek. Allah korusun. Bazen bende yasıyordum gece uyanıyodum eşime bakıp korkuyla kalkıyodum felan. Ya da kimseyi görmüyodu gözüm tekmişim gibi felan oluyodu. Çok berbattı. Allahın izniyle bu günlerde geçer inşallah. Bebişinde vaktiyle sağlıkla gelir inşallah. Sonlara geldiniz ne güzel, Allah bizede nasip etsin inş. Hepimizin hayırlı sağlıklı kolay doğumları olur inş.Bu ara her ruyamdan sonra çarpıntı oluyo korkudan. Geçen gün doğum yapıyordum . Okadar gercektiki. Uyandım hala nefes alıp verisim rüyamdaki gibiydi. Alla
Allahım korkutmasın yarabbim.
Merhaba, ben seni epeydir görmüyordum. Umarım iyisindir. İlk hamileliğimde çok destek olmuştun, doğum konusunda da öyle. En azından başımıza neler geleceğini bilmediğimiz için rahat olmamız gerektiğini söylüyodun ya ne kadar da doğruymuş. Şimdi Allahın izniyle ikinciye hamileyim, kaygılar daha da artıyor illaki. Allah yardımcımız olsun.Merhaba.
22. Haftadan sonra doktoruma danışarak kullandım. Lütfen siz de doktorunuza danışın. Doktor önermediyse kullanmayın. Daha çok teni hamilesiniz.
İnşallah daha da iyi olursun.herşeyin başı bu düşünceler değil mi zaten.. inşallah üstesinden gelirsin arkadaşım.günaydın arkadaşlar.
bugün ilaca aşlayalım tam bir hafta olsun. hiç geçmeyecek dediğim acılarım geçti hamdolsun. inş zihnimi de temizlerim bütün kötü düşüncelerden arınırım. en korktuğum şeyde istemeden benim yüzümden biri zarar görür diye.
Korktukça daha da kötüsü geliyor ama korkmamakta mümkün değil. Filmdende etkilenmiş olabilirsin hele ki korlu filmi. Ben dün evsahibiyle sohbet ederken anlattıgı birkaç hastane anısından etkilendim avuçlarım terden su oldu. Kolum uyuşmaya başladı. Göğsüm daraldı. Eğer o olmasaydı çoktan volta atmaya başlardım evde. Ama kalkamadım da ayıp olcak sonucta. Yarım saat kıvrandım öyle.Ja bugun sabaha kadar uyumadim.kizlar korku titreme.kalp atisim hizli yavaslamadi bi glzumu kapatiorum carpinti korku uyaniom tuhaf seyler dusunuorum korku film.anlatti kardesim.acaba etkilendimmi diye dusunuom 3 harflilerle ilgili aii bernat bi gundi bugunde doktora gidiorum bakalim
Böle nasil yasanacak ya bilmiorum dogum guzel sey kimse korkmaz biz bide baska sey gelse basimiza Allah korusunİnşallah daha da iyi olursun.herşeyin başı bu düşünceler değil mi zaten.. inşallah üstesinden gelirsin arkadaşım.
Korktukça daha da kötüsü geliyor ama korkmamakta mümkün değil. Filmdende etkilenmiş olabilirsin hele ki korlu filmi. Ben dün evsahibiyle sohbet ederken anlattıgı birkaç hastane anısından etkilendim avuçlarım terden su oldu. Kolum uyuşmaya başladı. Göğsüm daraldı. Eğer o olmasaydı çoktan volta atmaya başlardım evde. Ama kalkamadım da ayıp olcak sonucta. Yarım saat kıvrandım öyle.
Hayır 3. Benim. Sezeryan ikisi.buda aynı olacak.1 ayım kaldiAmin ins cnm senin ilk bebekmi
Masallah ya iyi cesaret yaaa ben yapabilirmiyim bilmiorum bu panikten sen iyisin yinedeHayır 3. Benim. Sezeryan ikisi.buda aynı olacak.1 ayım kaldi
günaydın arkadaşlar.
bugün ilaca aşlayalım tam bir hafta olsun. hiç geçmeyecek dediğim acılarım geçti hamdolsun. inş zihnimi de temizlerim bütün kötü düşüncelerden arınırım. en korktuğum şeyde istemeden benim yüzümden biri zarar görür diye.
merhaba kaç haftalık hamilesiniz ve hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba?
merabalar. hamile değilim henüz çocuk istediğim için bu topikten dertleşiyorum. ilacımın adını unuttum iyi mi?? sabahları 1 tane içiyorum 20 miligram. hatırlarsam ya da eve gidince bakar söylerim ama bence hamilelere uygun değildir.
anladım çok geçmiş olsun hamile değilseniz önemli değil adı, boşuna zahmet etmeyin
ben hamileyim ve ilaç kullanıyorum maalesef oyuzden sordum
benden başka hamile olup ilaç kullanan yok galiba
bence var. ben ilk sayfalardan başladım okumaya halen devam ediyorum okuyorum. doktor uygun gördü mü olay bitmiştir. asla kendinizi kıyaslamayın. kemoterapi alanlar var gebelikte düşünün yani. diyaliz hastaları var. ben de doktorumla konuşacağım bu konuyu ama henüz 1 hafta oldu tedaviye başlayalı daha iyileşmem gerek.
eskiden vardı 2013 te kızım doğduğunda ben yine burdaydım gebelikte yakalandım ilk ozaman
tedavi oldum bitti ilacı bıraktık iyileştim baya 2. gebeliğimin 14. haftasında nüksetti
şimdiy4zy4qmurum hariç kimseyi bilmiyorum o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?