desteğin için teşekkür ederim cnm umarım bizde tamamlarız yüzümüzün akıyla. ben şuan ilaç kullanıyorum ne yazık ki(( en çok ta kafayı yemekten korkuyorum, tekrar atak geçirme korkusu hiç aklımdan çıkmıyor ( sağa sağlim bebeğimizi kucağımıza alsak hepimiz offf offfff......
Bende paxil kullanıyorum canım.. Hiç bırakamadım malesef.. Ve benim psikyatrımda bu ilacın artık hamilelikte kullanıldığına ikna etti beni.. O cesaretle hamile kaldım.. Rabb'im pişman etmesin.. Evet bencede destek çok önemli.. Sık sık uğra canım.. Ben hemen hergün kontrol ediyorum burayı...
Dayanamıyorum artık yasayamıyorum hayatınil ve duygu nerdeler acaba nasıl ulasabilirim onlara nicklerii neydi hatırlarsanız
Dayanamıyorum artık yasayamıyorum hayatınil ve duygu nerdeler acaba nasıl ulasabilirim onlara nicklerii neydi hatırlarsanız
Nefesimin daralması için yer zaman farketmiyor desem yeridiry4zy4qmurum nefes darlığı birden mi oluyo yoksa çok çalışınca hareket edince yemek yiyincemi oluyo sende
Bildiğin beni anlatmıssin artık bazen esnemekten gözlerimden yaşlar aka aka af bende aynı böyleyim işte aynı hemde herseyi,Nefesimin daralması için yer zaman farketmiyor desem yeridirbazen oturduğum yerde derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum hele ki alamazsam yandığımın resmidir, alasıya kadar arka arkaya uğraştırıyor en sonunda esneyerek almaya başlıyorum. Yemektede nefes alıp vermekten yutkunamadığım oluyor. Bi kaşık yemek alıyorum yutana kadar bile nefes açlığı çektiğim oluyor. Yürüdüğüm zamanlarda hemen oluyor zaten ve oturmak istiyorum sürekli... böyle başladı mı gidiyor bir süre, çok üsteliyor. Kendimi zorlarda almamak için tutabilirsem biraz geçiyor. Seninde böyle mi?
Bende seni anladım canım sorun yok:) Allahın izniyle doğum yapta:) ben aynı senin yolundan gidiyorum, ne enerji, ne kaygısızlık hiçbiri yok.. dışarda gezenleri felan görüyorum bakakalıyorum. Ben iki adım atsam nefes nefeseyim, tansiyonum düşüyor şekerim düşüyor eve geri gelene kadar fenalık geçiriyorum defalarca. O da paniği arttırıyor. Zaten bu hastalığın buluttan nem kapma özelliği yüzünden hepimiz burdayız :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.y4zy4qmurum Estağfurullah olurmu canım ben anladım ne demek istediğini ben diyorum sana öyle dicem aman korkma diye:) ben ne demek istediğini çok iyi anladım çok güzel iyi diyosunda hani herkes kendi yaşadığı çaresizliktedir ya bende öyleyim suan senin dediğini çok diyorum ama inan 10 sn sürüyor Rabbime sığındım başka çarem yok bunun bilincindeyim gerçekten ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki senide çok iyi anlıyorum baslardaki sıkıntıyı bende çok yaşadım şimdi sonlara yine yaşıyoruz halbuki insanlar öyle relax bugünkü hamileleri görünce dedim hepsi bir enerjik bir mutlu diyorum bende ancak nefes darligimla kala kalayım enerjisiz tükenmiş halde asla isyan etmiyorum buda bi hastalık inşallah Allah hepimize yenmeyi nasip etsin sende aynen dediğin gibi şimdiden doğum anını düşünüp sıkıntı na sıkıntı ekleme buda geçer inşallah şu nefes darlığı olayını bi silsem kafamdan normal nefesimi bi kontrol etsem tamamdır zaten işte benim beyin nasıl işliyorsa efkarlandim
Merhaba, ben seni epeydir görmüyordum. Umarım iyisindir. İlk hamileliğimde çok destek olmuştun, doğum konusunda da öyle. En azından başımıza neler geleceğini bilmediğimiz için rahat olmamız gerektiğini söylüyodun ya ne kadar da doğruymuş. Şimdi Allahın izniyle ikinciye hamileyim, kaygılar daha da artıyor illaki. Allah yardımcımız olsun.
Şu an o karar sinirliyimki gözümü açtım terlemisim. Klima açtım ama panik oldum bi kere. Eşime söyledim huzursuzum diye döndü öbür tarafını uyumaya devam. Allahım niye böyleler niye yardımcı olmuyorlarBende seni anladım canım sorun yok:) Allahın izniyle doğum yapta:) ben aynı senin yolundan gidiyorum, ne enerji, ne kaygısızlık hiçbiri yok.. dışarda gezenleri felan görüyorum bakakalıyorum. Ben iki adım atsam nefes nefeseyim, tansiyonum düşüyor şekerim düşüyor eve geri gelene kadar fenalık geçiriyorum defalarca. O da paniği arttırıyor. Zaten bu hastalığın buluttan nem kapma özelliği yüzünden hepimiz burdayız :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Doğru canım, paniğe ufacık bir prim verdim mi devamı geliyor malesef. Eşin uyanık görünüp aslında uyuyo olabilir mi? Ben mesela sabah 6dan sonra uyanıp uyudugumda eşimle konussam dahi hatırlamam. Eşimde de oluyor ama onun gecenin ortasında.Şu an o karar sinirliyimki gözümü açtım terlemisim. Klima açtım ama panik oldum bi kere. Eşime söyledim huzursuzum diye döndü öbür tarafını uyumaya devam. Allahım niye böyleler niye yardımcı olmuyorlar
Amiiinn, çok çokk teşekkür ederim, maşallah 4,5 yaşına gelmiş, biz de 4 olcaz ekimde Allahın izniyle:) Allah hayırlı evlat olmak nasip etsin inşallah :) ben hatırlıyorum yaşadıklarını, hatta bazen taş kesilip buzdan mesajlar yazdığını. Bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi bende aynı öyle oluyorum. O yüzden cok cok iyi anlıyorum. İnşallah Allah seninde gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip eder:) şuan nasılsın peki?Merhabaaaa :)
Yardım edebildiğime çok sevndim. ikinci bebeğin hayırlı olsun. Benim kızım da 4,5 yaşında şimdi. O kadar kötü bi dönemdi ki ikinciyi düşünemedim bile. Allah olanlara sağlık sıhhat nasip etsin. İnşallah ikinci bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın :)
Her daim sen dahil herkes dualarımda, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin, en başta sağlık sıhhat versin bizede çocuklarımızada. Sonrada yurdumuzu yuvamızı daim eylesin huzurla inşallah. Evlat sahibi olmak isteyenleride, doğum için dakika sayanlarıda sancı çekenleride kimseyi bu yolda eylemesin inşallah. Sağlıcakla kolayca kurtulup sağlıklıca büyütmek nasip etsin Allah. Evlatlarımızın acısını görmeyelim, analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah.Arkadaslar dualarinizda benide unutmayın lütfen sağ salim ataksiz paniksiz bir doğum için ismen bilmesemde hepinizi niyete alıp dua ediyorum
Ama uyusada uyumasada umursamaz oluşu beni kızdırıyor. Yüzüme bakıyo dönüp devam ediyo yatmaya.bak şimdi rüya gördüm uyandım. Gözümü açtım kalbim hızlı rüyamda korktum .. Ona seslensem uyuyor. Ben 10 kere uyaniyorumDoğru canım, paniğe ufacık bir prim verdim mi devamı geliyor malesef. Eşin uyanık görünüp aslında uyuyo olabilir mi? Ben mesela sabah 6dan sonra uyanıp uyudugumda eşimle konussam dahi hatırlamam. Eşimde de oluyor ama onun gecenin ortasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?