Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Anksoyete ne cnm

valla böyle iyi aslında yaa. Sabahtan akşama kadar keyif yap. Öğlene kadar 2 kahvaltı yapıyorum İnşallah bi yapayimda doğumu alısacagiz duruma

Çarpıntim olur tansiyonum yükselir diye 2sindede tam yaptırdım. Doktorumun eli çabuk. Bebeği çabuk alıyor. Çocuk çıktığında gözler açık :) hayırlısı bakalkmm
Öyle ise ne güzel :) ben mesela aslında herşeyi duyup gözümü açamamaktan korkuyorum hani oluyomuşya ne biliyim. Kalkmak isteyipte kalkamamak gibi bisey heralde. Aman Allah korusun hepimizi, çevreden duyduklarım böyle kuruntuya dönüşüyor beni. Ama senden dinleyince rahatlıyorum ya. Allah hepimizi kolayca sağlıklıca kurtarsın insallah.

2 doğum yaptım gözüm yarı açıkken tek söylediğim bebek sagliklimi oldu. Tek fark onlarda panik yoktu. Kaygı bozukluğu yoktu. Çok rahat girdim doğuma. Bunda Allahım yardımcım olsun insallah.

Anksoyete ne cnm
Sende psikolojik olarak ne rahatsızlığı var. Anksiyete yi bilmediğine göre farklı bişey olmalı :) anksiyete kaygı bozukluğu demek. Herşey den kaygı duyuyorsun. Hasta olması kaygısı ölme kaygısı. Her şeyin en kötüsü geliyor insanın aklına. Omas ve ben öyleyiz. Sizi Bilmeyiz

Bem ismini bilemedim sade yoksa aynisi vende hasta olunca ha ölcem ha kanserim hastaneye kosuom kan aldirmaya ha kalp krizi olcam dogunda olcem böle seyler böle yasanirmi cnm

Bem ismini bilemedim sade yoksa aynisi vende hasta olunca ha ölcem ha kanserim hastaneye kosuom kan aldirmaya ha kalp krizi olcam dogunda olcem böle seyler böle yasanirmi cnm
Valla yaşıyoruz işte. Geçmiyor hastalıkta zaten. Yapacak bişey yok. Kaygı benim.gobek adım oldu. :)))

2 doğum yaptım gözüm yarı açıkken tek söylediğim bebek sagliklimi oldu. Tek fark onlarda panik yoktu. Kaygı bozukluğu yoktu. Çok rahat girdim doğuma. Bunda Allahım yardımcım olsun insallah.
Amin canım inşallah. İnşallah çok güzel bir doğum olur. Şıp diye girer çıkarsın :) senle birlilte bende gün sayarım şimdi inan bak :)) @Omas doğurasıya sordum durdum durumunu, 1 gün sıktım dişimi sormadım o günde doğurmuştu ya ama en azından sende bi tarih var en fazla gün sayarım :))

çok geçmiş olsun gerçekten sevindim sizin adınıza.

Ins ins katlanir haber et sendemi panik atak hastasizin
İnş.canım.evet uzun yıllardır ilaç kullanıyorum.şimdi bırakmak zorunda kaldım.ben takıntılıyım.her şeyi kafama takıyorum.sanırım mükemmeliyetçi yetiştirilmeden kaynaklı.amaan boşverdim diyebilsem.

Bende öle korku kaygi hepsi var sanki dunya bize kalacak niye korkuorsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…