Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yarin bakalim 13 oluoz ins bakacak bakalim neler beklio bizi o dedigin seyde ne belli oluor tr de baktirdim ben benim.kanim aldiar 3 sise iste annede sorun xok dedi bebeye öldurecek sey yok dedi doktoruda sor adim heycandan ne olabilirki
Allah korusun bebekte meydana gelebilecek anomalileri tespit amaçlı bir test ama garantisi yok tabi. Allaha emanet kuzucuklar.. Rabbim korusun..

Allah'ım seni evlatlarına bağışlasın hayırlı bir şekilde büyütürsün iňşallah benim doğum yaklaştıkça paniğin artmaya başladı diyorum doğum anında bayılırsam korkusu olujyor

Allah'ım seni evlatlarına bağışlasın hayırlı bir şekilde büyütürsün iňşallah benim doğum yaklaştıkça paniğin artmaya başladı diyorum doğum anında bayılırsam korkusu olujyor
Nezaman senin cnm evet bende korkuom kalbim falan durarsa falan diye yaa bayilirsak mudahale ederler galiba deme

Oyy sen kadar güçlü birini bile yeniden yakalamaya çalışıyor. Teslim olma canım, sen aramızda en güçlülerden birisin. Doğum anında bayılmıcağını çok çok iyi biliyosun ama bunu beynin de hatırlasın ona göre davransın. Hep bunu hatırlat kendine. Şuan bende atak geçirdim bu kezde kaygılarım geçmedi geçmezde biliyorum. İnadına kendime hatırlatıyorum olduğu kadar.

Neoldu cnm ne ataki ne dusunuon

Amin inşallah cümlemize yardım etsin Allah'ım ben doğum dan ziyade bebeğin sağlığını çok merak ediyorum korku kaygı panik merak hepsi bir arada bu aralar baş dönmelerini başladı ve çok yorgunum birde şimdi ara ara kasılmaların oluyor karnım çok sertleşiyor bu geceyi bir ağlarsam Allah'ın izniyle

Bebeyin iyidir cnm ya dua et sen yaptirdinmi testleri

Aslında benimm. Benden m okadar yorgun ki anlatamam bu ev işi yemek telaşe birde benden hizmet bekleyenler Allah içlerine merhamet koysun bugün resmen yorgluktan nefes alamadım

Tam olarak kaçıncı haftandasın canım? Birkaç gün kaldı demiştin, Doğuma çok yaklaştığın için normal kasılmalardır, doğuma hazırlık.. Allahın izniyle bebeğinde iyidir hiç kötü bişey getirme aklına. Şimdiye kadar daha kötüsünü yaşayan anneleri ve sağlıklı doğan bebekleri biliyoruz. Bunu düşün. Senin kaçıncı gebeliğindi canım kusura bakma unutkanlık tavan yaptı artık bu hafta..

Aslında benimm. Benden m okadar yorgun ki anlatamam bu ev işi yemek telaşe birde benden hizmet bekleyenler Allah içlerine merhamet koysun bugün resmen yorgluktan nefes alamadım
Ah ah diyecek cok sey var da yapamiom bende etraf dayinik sinir oluom ama yardim eden yok herkes benden daha hasta

Bebeyin iyidir cnm ya dua et sen yaptirdinmi testleri
Yaptırdım
Nasıl oldun canım atak geldiğinde nefes al biraz cama çık en güzel sakinleştirici dur nefes

Amin insallah canım benim Allah senide sağ salim bir avaz da kurtarsin hiç korkma bende diyodum hemsireye bayilirsam o anda bebek ya kalırsa haznede hemşire güldü dediki doktor ve ebeler boşuna mi var o anda müdahale ediyorlar ne hastalar var dedi ve inanirmisin bayilicak gibiydim Allahım bir güç verdiki o yüzden Allahın izniyle inşallah sende benim gibi sağ salim bi sekilde alicak sin bebeğini ah ah ben ayrıntılı anlatsam neler neler :)))

y4zy4qmurum Aynen öyle canım zaman geçiyo bak ama sorsan panik atak kaygı olduğu yerde gitmedi Allahim senide tamamına erdirsin sağ salim bebeğini kucağına almayi nasip etsin maşallah seninde baksana baya oldu az kaldı artık 20 haftadan sonra hızlı geçiyo 34 de yine yavasliyo:)) sende dikkat et artık kaygılar daha da cogaliyo dimi

Ah bu yorgunluk.. herkese yetme çabaları.. Allah kolaylıklar versin. Sanada banada hepimizede..
Nasıl oldun canım atak geldiğinde nefes al biraz cama çık en güzel sakinleştirici dur nefes
Balkona çıktım biraz, nefesim normale döndü şükür. Ama kaygı tabi ne zaman geçer bilinmez.

Doğrudur canım, bizimde olacağımız o :) amin inşallah, allah razı olsun güzel duaların için.kaygılar evet dediğin gibi çoğalıyor. Mesela hiç yaşamadığım yeni bir belirti yaşayıp korkarsam bundan sonrasında hep öyle olur diye korku gelmeye başladı. Geçenki göğüs ağrısı yüzünden taktım şimdi, sebebi midedense şunu yemeyim bunu yemeyim diye ayırıyorum yemekleri. Ama yine olursa mideden değilse vs vs o kdr cok üretiyoki beynim anlatamam. Allahın izniyle hepimiz kurtulalım bu hastalıktan insallah

O teklemey
Kalp takıntısı malesef. Çarpıntıyı felan geçtim bu tekleme hissi beni her moral bozukluğumda yokluyo. Düşünmeyim etmeyim diyorum ama bi bakmışım panik atak geçiriyorum.
inşallah Allah'ım hepimizi bu ilet hastalıktan kurtarır kaygı yaşamak iyidir dedi psikoloğun yanlız ölçüsü önrmliymiş kaygı anında başka bir şeylerle meşgul olunca geçiyormuş ayrıca bu İbrahim Bilgen i sürekli kaygı için izeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…