- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Canım sakin ol hamilelikte dişetleri şişer zaten ve kanamaya daha yatkındır. Benimde aynı ama doğumdan sonra gitmek istiyorum.Kizlar ben suan atak geciriom ter basti nefesim darilioo basim dlnuooo sor yaziom ama yazmak iyi gelio sizden duymak benim korku geldi erken dogum edersem diye cunku su dis eti probleminden doloyi tam kanamio artik ama dis etim bazilari sis korkuon yaa kan aldilar herhamgi yerde enfeksion yok bu iyi seymi yoksa cikardi öle degilmi yardin neolur yoksa suan dogurcam
Canım aynı ilk lohusaligimi anlatmışsın. Benim 25 gün sürdü kanama. O şekilde sarı geldi birkaç gün sonra azalarak geçti. Bende dediğin gibi halsiz uyuşuk sanki tansiyonum düşmüş gibiydim.Ay kızlar bu kanama acaba ne zaman geçer bugün sanki daha yoğun sarı su akinti hafif kanamali belim çok ağrıyo bütün vücudum dökülüyor ya sanki soğuk almışım gibi heryerim agriyo gibi ya belim zaten uff resmen unutmuşum adet ağrısı kanaması ay hamilelikten sonra bu kanamalar tansiyinumu düşürüyo sanki psikolojikmen
Bence Allahın izniyle inşallah doğurdu
Benim alttan bi alet ile bakiyodu ölçüm yapıyoduYani hamileliginde seninde dis problem.vardi yani eh rahimine nasil bakiordu usg de belli oluormuydu yokaa elliyle vajidenmi bakiordu bana öle balmadi hep usg yani bebeye bakiorlar
Ayy hayirlisiyla keşke öyle olsa. Doğurmuş kurtulmuş olsa.Bence Allahın izniyle inşallah doğurdu
Bir allahın kuluda cevap yazmadı.çok sağolun.atak geldiğinde beni herkesten iyi anlarlar diye düşünmüştüm.neyse sizlere kolay gele geçmiş olsun.Öf panikli ve sinirli haldeyim yine yaa bunaldım iice.bu durum ilk 3 aydan sonra düzeliyor biraz diyorlar arkadaşlar.sizler nsldınız bu aylarda.ben 5 haftalıkım daha.
Cnm ben görmedim.pardon bildiride gelmio bana gecmior cnm ya ben nelee cekiorum ama sakin ol cnm sen kac aylik haftaliksin bendede suan korku atak var erken dogum diyeBir allahın kuluda cevap yazmadı.çok sağolun.atak geldiğinde beni herkesten iyi anlarlar diye düşünmüştüm.neyse sizlere kolay gele geçmiş olsun.
Allah razı olsun canım yaa.benim daha çok yeni 5.haftadayım.ben ilacımı birden bıraktım.yavaş yavaş azaltmam gerekti ama yapamadım.tüp bebek süreci beni iice gerdi.transferden sonra ilacı içmedim.bu yüzden mi bu kadar kısa sürede böyle oldum anlamadım.bi de gebeliğin ilk 3 ayında hormonlardan dolayı tüm kadınlarda bu gibi rahatsızlıklar doğaldır 3 ay sonra azalıyor diyorlar.bi umut diyorum işte.Cnm ben görmedim.pardon bildiride gelmio bana gecmior cnm ya ben nelee cekiorum ama sakin ol cnm sen kac aylik haftaliksin bendede suan korku atak var erken dogum diye
Cnm ben 15 jaftaliigm vastan beri neler neler cekiom bilsen suanda erken dogum enfeksiondan dolayi diye korkuom dis eti sorunu oluirya varya ondan sende sakinles dua et yasin kac bu gunleri sehir edioruz ama asil cookn guzel sey aslindada hastalik degil hamilelik amaAllah razı olsun canım yaa.benim daha çok yeni 5.haftadayım.ben ilacımı birden bıraktım.yavaş yavaş azaltmam gerekti ama yapamadım.tüp bebek süreci beni iice gerdi.transferden sonra ilacı içmedim.bu yüzden mi bu kadar kısa sürede böyle oldum anlamadım.bi de gebeliğin ilk 3 ayında hormonlardan dolayı tüm kadınlarda bu gibi rahatsızlıklar doğaldır 3 ay sonra azalıyor diyorlar.bi umut diyorum işte.
43 yaşındayım canım.3 yıllık evliyim.1 aşılama 3 tüpten sonra hamile kalabildim.ben hala bişey anlamış değilim.öööyle şaşkın şaşkınız eşimle.şu her şeyi kafaya takma durumum olmasa rabbim.sanada çok geçmiş olsun.diş eti enfeksiyonuna sodalı suyla gargara iyi gelir dşyorlar malum biz ilaç içemediğimiz için.bide adaçayını bi dene.Cnm ben 15 jaftaliigm vastan beri neler neler cekiom bilsen suanda erken dogum enfeksiondan dolayi diye korkuom dis eti sorunu oluirya varya ondan sende sakinles dua et yasin kac bu gunleri sehir edioruz ama asil cookn guzel sey aslindada hastalik degil hamilelik ama
Ins cnm bak Rabbim sana mucizeni verdi takma kafana guzelseyler dusun hep cnm sen her hafta kontrolle gudionmj evet herseyi takioz cnm saol deniyecem43 yaşındayım canım.3 yıllık evliyim.1 aşılama 3 tüpten sonra hamile kalabildim.ben hala bişey anlamış değilim.öööyle şaşkın şaşkınız eşimle.şu her şeyi kafaya takma durumum olmasa rabbim.sanada çok geçmiş olsun.diş eti enfeksiyonuna sodalı suyla gargara iyi gelir dşyorlar malum biz ilaç içemediğimiz için.bide adaçayını bi dene.
Dr un çağırdığı zaman canım.sen her hafta mı gidiyorsun.Ins cnm bak Rabbim sana mucizeni verdi takma kafana guzelseyler dusun hep cnm sen her hafta kontrolle gudionmj evet herseyi takioz cnm saol deniyecem
Yok cnm suan 20 haftalikken gudecem sonra 35 dedi bakalim ya hollanda öle herzaman bakmioDr un çağırdığı zaman canım.sen her hafta mı gidiyorsun.
Kızlar hastaneden geldim şarkım bitmişti fırsat bulup yakaladım aklımdaydı kız sonra nemi oldu benim günüm dolmuş pazartesiyi bekiyeceğiz pazartesiyi kadar doğmasa suni sancıların doğurtacağız dedi doktorum kısmet artık birde arada sancım oluyor dedimya acaba korkudan sancıların gidiyormu çok gerginim ara ara tan SF yönm yükseliyor bu gün ilk defa atak geçirdim ya ben böyle değildim baya baş dönmesi çarpıntı terleme ağız kuruluğu yaşadım birde üstüne oğlum tekrar isal di ve endeksin varmış barajlarında annem geldi oda isal biraz mutfağı toplayın dedim çok zor yaptım işleri hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olunBence Allahın izniyle inşallah doğurdu
Aii pazartesiye baya var cnm ya ins kendiliginden gelirKızlar hastaneden geldim şarkım bitmişti fırsat bulup yakaladım aklımdaydı kız sonra nemi oldu benim günüm dolmuş pazartesiyi bekiyeceğiz pazartesiyi kadar doğmasa suni sancıların doğurtacağız dedi doktorum kısmet artık birde arada sancım oluyor dedimya acaba korkudan sancıların gidiyormu çok gerginim ara ara tan SF yönm yükseliyor bu gün ilk defa atak geçirdim ya ben böyle değildim baya baş dönmesi çarpıntı terleme ağız kuruluğu yaşadım birde üstüne oğlum tekrar isal di ve endeksin varmış barajlarında annem geldi oda isal biraz mutfağı toplayın dedim çok zor yaptım işleri hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
İnşallah hayırlısı canım Allah dizide bu sitede olan bütün arkadaşlarıma hayırlı bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin hepiniz Allah'a emanet olun çok uzun hepinize yazışmak istiyorum malum nefes zor alıyorum haftası yeni olan arkadaşlar biraz sakin olun bizde o günlerden geçtik bir gününüz bile güzel geçse karAii pazartesiye baya var cnm ya ins kendiliginden gelir
Aa sen yurt dışında mısın.Yok cnm suan 20 haftalikken gudecem sonra 35 dedi bakalim ya hollanda öle herzaman bakmio
Amin ins cnm sakin ol dua et hepİnşallah hayırlısı canım Allah dizide bu sitede olan bütün arkadaşlarıma hayırlı bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin hepiniz Allah'a emanet olun çok uzun hepinize yazışmak istiyorum malum nefes zor alıyorum haftası yeni olan arkadaşlar biraz sakin olun bizde o günlerden geçtik bir gününüz bile güzel geçse kar
Evet cnm.Aa sen yurt dışında mısın.
Bir allahın kuluda cevap yazmadı.çok sağolun.atak geldiğinde beni herkesten iyi anlarlar diye düşünmüştüm.neyse sizlere kolay gele geçmiş olsun.
Bu kadar zaman sonra Allah nasip etmiş ne güzel bence atakların üstesinden gelebilirsin bende birden kestim ilacı Allah yardım ediyo kendini ilaç kullanamicam diye odaklarsan daha rahat geçirirsin ama dersen ilaç kullanicam sanki daha atak li kötü geçiyo hamilelik bence sartlandir de ki ilacsiz hamilelik dönemini geciricem inşallah sen ve diğer tüm hamileler sağ salim alır bebekleriniIns cnm bak Rabbim sana mucizeni verdi takma kafana guzelseyler dusun hep cnm sen her hafta kontrolle gudionmj evet herseyi takioz cnm saol deniyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?