Benimde nefes darlığı sıkıntım her anima eşlik ediyo defolup gidemedi biHer sabahima çarpıntı eşlik ediyor. Ne mutlu bana :)) pazara gidicez ama önce bu çarpıntıyı ugurlamam gerek. Kendi kendime ne güzel de polyannacilik yapıyorum:) ama işe yarıyor ısrarla inatla böyle devam edersem, en azından kısa süreli oluyor:)
Bazen beni de fena zorluyor. Arka arkaya nefes almaya çalışıyorum sonra da yanıyor zorlamaktan. İlk doğumda lohusayken o terle birlikte yasiyordum. Nefesimi tam alamazsam uzanamiyodum bile.Benimde nefes darlığı sıkıntım her anima eşlik ediyo defolup gidemedi biartık takıntı oldu bende
Kendini korkutma canım. Diyorum sana aynı seyleri yasıyoruz. Allah büyüktür. Çok takmamak lazım bu bir gerçek. Herkes farklı yasıyor. Her gebelik bile farklı. Benim ilki buna göre cok cok rahattı. Son bir iki ayda olurdu bunlar. Ama şimdi başından beri var ya. O yüzden diken üstündeyim. Sen bana bak kendini gör :))Kizlar ne edionuz dun dayanamayip gittik ebeye esim.göturdu korktu odaa ben nasil agliom ama hickira hickira panik geldi korkuu emdise aklimdan neler neler gittik 7bucukta alltan bakti tabiki baltiramadim kendimi korkuom acir diye panik iste cok sukur birsey degil niye bölesin dedi iste özel endisem gitsin diye kontrol altinda olcam galiba yarin söliyecez ins
Sizler bugun nasilsiniz
Ayniyiz cnm yaaa ama bizde basaracazz cnm guc verecek Rabbim guzel dogum edecez guke eglene vede tam vaktinde insKendini korkutma canım. Diyorum sana aynı seyleri yasıyoruz. Allah büyüktür. Çok takmamak lazım bu bir gerçek. Herkes farklı yasıyor. Her gebelik bile farklı. Benim ilki buna göre cok cok rahattı. Son bir iki ayda olurdu bunlar. Ama şimdi başından beri var ya. O yüzden diken üstündeyim. Sen bana bak kendini gör :))
İnşallah canım. Hayırlı sağlıklı kolay doğumlarımız olsun hepimizin inşallahAyniyiz cnm yaaa ama bizde basaracazz cnm guc verecek Rabbim guzel dogum edecez guke eglene vede tam vaktinde ins
İdare ediyoruz kuzum, sen nasılsın :) gece kuşu gibiyim bugün :)Kızlar nasılsınız.. uyudunuzmu
Bende ayniyim canım. Napayim uzaniyorum. Uykum gelmedi. Oglus da uyuyo. Kendimi dinliyorum nerede bişey var diye :))İdare ediyoruz kuzum, sen nasılsın :) gece kuşu gibiyim bugün :)
Hahaha ay allahım güldürdün beni:)) hadi ben neysede sen doğum yapmış bir kadın olarak uykuya hasret kalıp ilk fırsatta sızmış olman gerekmiyor muydu:) şaka bir yana umarım bir sıkıntın yoktur gercektenBende ayniyim canım. Napayim uzaniyorum. Uykum gelmedi. Oglus da uyuyo. Kendimi dinliyorum nerede bişey var diye :))
İyiyim çok şükür. Bildirim gelmiyo bana bazen.. koşturmaca. Kızın ödevi, öbür oğlusun yaramazlıgi, ufaklığın karnını doyur altını al derken vakit geciyo zaten :))Hahaha ay allahım güldürdün beni:)) hadi ben neysede sen doğum yapmış bir kadın olarak uykuya hasret kalıp ilk fırsatta sızmış olman gerekmiyor muydu:) şaka bir yana umarım bir sıkıntın yoktur gercekten
Hayirlisi nezamansa olsun cnm ya@y4z şimdi çıktım hastaneye gidiyoruz bakalım ne diyecekler kasılmalar hep aynı düzensiz birde sabah sabah çok güldüm komşunun küçük kızı teyze sen hala doğurmadınmı dedi
Cnm benimde 45 günlük bebrğim brnde lustral 50 başkadım ilk 8 saat ki sütü sağıp döküyorum sende döküyormuydun , dökmesem daha iyi olacak sanki
Selectra idi dimi ilaciniz bi soru daha sormuştum sanırım kaçırdınız ilaç biraz uyuşukluk yapıyor mu ben de kullanıyorum ama sabahları aşırı halsizlik bitkinlik oluyor bende
Özelmi hastane neden suni sancı vermediler acabaBebeğinin günü doldu ondan doktorlar kedileri karar verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?