Hiçbir etkisi olmadı canım.emzirdim bol bolCnm doğumdan sonra nasıl kullandın yan etkileri oldumu bebeğe sütünü sağıyormuydun
Benim bir oğlum var şükür. Suanki kiz canım.Hamilelik stressi ayri dogum.ayri dogunca agrii Allahim yarim et bize ins senin oglandi deme cmm
Benimde karnim göbek deligim agrio ya kizlar vede su dis eti sorunu korkuom ya az daha buyusun bebek ins temizletecem bende korkuom baska hastalik oursa diye yaaa bu oanik varya korkuyla yasanmio yaa kltu hastalikmi olcak falan filanla aman yaBak bu arada hala hersey sıkıntı stres olunca midem ağrır üstüne bulanır yemek yiyemem üstüne korkum başlar ya bundan sonra yemek yiyemezsem o hastalığa tutunursam diye kaygı korku başlıyor
y4zy4qmurum aferin sana ne iyi yaptin bakarak valla ben yaşadım mide ile ilgili herşeyi yaşadım hatta mide kanseri olabilirmiyim diye bile düşündüm Allah korusun, doğum yapana kadar da mide sıkıntıları vardı bende takma önemsiz bişey herseyin sebebi hamilelik bunu bil hersey etki ediyo ben mesela mide konusunda çok hassasim stres hemen mideme vuruyo daha beter hale geliyo seninde stres olunca ishali düşünürken ister istemez üstüne mide ağrısı daha da şiddetleniyo yani panik atak ile iyi geçin
Diyorum ya aptallıı ettim. İshalden önce dün yaşadığım stres etkiledi sanırım. Eşimle biraz tartıştık ve onun umursamazlığı kabuğuna çekilişi beni iyice değersiz hissettirdi. Hele ki fazlaca duygusal bir dönemdeyim. Alttan almasın onu geçtim zaten ama en azından beni frenlese sadece sakin ol dese yetecek. Sabahı sabah ettim resmen. Ben içime dert olunca yatıp uyuyamam. Şu ağrı yüzünden aklımdan geçmeyen kalmadı valla. Uzanmaya çalıştım belimin arka boşluğu resmen kaldırdı beni geri. Bu kezde böbrek mi sorunlu acaba düsünceleri... zaten taş problemim var. Allahın izniyle özeldeki dr.uma gidicem gelecek hafta. Şu sigorta işimiz hallolsunda. Devletteki umursamaz yüzünden güvensizlik duyuyorum bu da daha cok tetikliyor beni.Bak bu arada hala hersey sıkıntı stres olunca midem ağrır üstüne bulanır yemek yiyemem üstüne korkum başlar ya bundan sonra yemek yiyemezsem o hastalığa tutunursam diye kaygı korku başlıyor
Varya bu esler zaten bi acayip benimkide öle valla hic umursamio hic dinlemio ilgilenmio vede yardim hic etmioDiyorum ya aptallıı ettim. İshalden önce dün yaşadığım stres etkiledi sanırım. Eşimle biraz tartıştık ve onun umursamazlığı kabuğuna çekilişi beni iyice değersiz hissettirdi. Hele ki fazlaca duygusal bir dönemdeyim. Alttan almasın onu geçtim zaten ama en azından beni frenlese sadece sakin ol dese yetecek. Sabahı sabah ettim resmen. Ben içime dert olunca yatıp uyuyamam. Şu ağrı yüzünden aklımdan geçmeyen kalmadı valla. Uzanmaya çalıştım belimin arka boşluğu resmen kaldırdı beni geri. Bu kezde böbrek mi sorunlu acaba düsünceleri... zaten taş problemim var. Allahın izniyle özeldeki dr.uma gidicem gelecek hafta. Şu sigorta işimiz hallolsunda. Devletteki umursamaz yüzünden güvensizlik duyuyorum bu da daha cok tetikliyor beni.
Benimde dişlerim sorunlu. Liseden beri düzenli olarak gidiyorum dişçiye ve iyi olması gereken ağzım şuan haşat durumda. Artık gidesim gelmiyor. O kadarından felan korkma canım. Ben ilkinde antibiyotik bile kullanmak zorunda kalmıştım 3.ayda.Benimde karnim göbek deligim agrio ya kizlar vede su dis eti sorunu korkuom ya az daha buyusun bebek ins temizletecem bende korkuom baska hastalik oursa diye yaaa bu oanik varya korkuyla yasanmio yaa kltu hastalikmi olcak falan filanla aman ya
Yahu can taşıyoruz dimi. Ben hergün diyorum gerginim, hiçbişey tat vermiyor bana. Yemek bile yapamıyorum beğenmiyorum yemeklerimi inanır mısın? Olsun ben yerim diyo. Sorun yemen değil ben kendimi iyi hissedemiyorum diyorum üstüne basa basa ama inat gibi tartışır, olur olmaz şeyler söyler sorunumuzla alakasız şeyler. Ağlaya ağlaya sabahladım bana hissettirdiği seyler yüzünden. Bazen cok anlayıssız oluyorlar gercekten.Varya bu esler zaten bi acayip benimkide öle valla hic umursamio hic dinlemio ilgilenmio vede yardim hic etmio
Ama yapma.cnm.ya.bebeyini dusun en önemlisi.o degilmi bosver benim.icin en önemli evladim.geresi bos onlarda bizi dusunmuo degerli degiliz ama.annesi kolu agrio cayi bime esim koyar ben neler yaoiom bilion evde yerleri sil cöp at her is bana o dagitir ben topla daha oda yapilcak bebeye kucuk odamiz var bide buyuk ama buyuk camasir odasi hersey var onun esyalari orqya gidecek elektrik kablo hobby si var baya esyasi var daginik tabi dahada toplamio yapacaz yani birseyi yok bebeyimin dahaYahu can taşıyoruz dimi. Ben hergün diyorum gerginim, hiçbişey tat vermiyor bana. Yemek bile yapamıyorum beğenmiyorum yemeklerimi inanır mısın? Olsun ben yerim diyo. Sorun yemen değil ben kendimi iyi hissedemiyorum diyorum üstüne basa basa ama inat gibi tartışır, olur olmaz şeyler söyler sorunumuzla alakasız şeyler. Ağlaya ağlaya sabahladım bana hissettirdiği seyler yüzünden. Bazen cok anlayıssız oluyorlar gercekten.
Elde olmuyor ki canım, yatsam yatamıyorum otursam daralıyorum işte. Seninde durumun pek iç açıcı değil o zaman. Allah büyük canım bizide bebeklerimizide korusun insallah. Benim dişiminde dolgusu düşmüştü, hamile oldugumj öğrenince gidemedim dişçiye, yan tarafı kırıldı tabi iyice. Bizim genrtikte diş yapısı sağlam değil, diş rengi herkesin sarımtrak. O kadar uğraştım ki dişlerimle ama sonuç değişmedi. O tat ve koku bende de var o yüzden her daim dikkat ediyorum konusurken vsAma yapma.cnm.ya.bebeyini dusun en önemlisi.o degilmi bosver benim.icin en önemli evladim.geresi bos onlarda bizi dusunmuo degerli degiliz ama.annesi kolu agrio cayi bime esim koyar ben neler yaoiom bilion evde yerleri sil cöp at her is bana o dagitir ben topla daha oda yapilcak bebeye kucuk odamiz var bide buyuk ama buyuk camasir odasi hersey var onun esyalari orqya gidecek elektrik kablo hobby si var baya esyasi var daginik tabi dahada toplamio yapacaz yani birseyi yok bebeyimin daha
Ne sorunuydu disinde benim sade iste dis etlerim cnm korkuorumda yani degisik tat oluor agiz kokusu iste etler kirmizi biliorsundur
Bende cnm suan uzaniom.ama migdem bogazimda sanki agzimi acsam kuzacam bi tuhafim bayilcak gibiyim yaa anlamadimElde olmuyor ki canım, yatsam yatamıyorum otursam daralıyorum işte. Seninde durumun pek iç açıcı değil o zaman. Allah büyük canım bizide bebeklerimizide korusun insallah. Benim dişiminde dolgusu düşmüştü, hamile oldugumj öğrenince gidemedim dişçiye, yan tarafı kırıldı tabi iyice. Bizim genrtikte diş yapısı sağlam değil, diş rengi herkesin sarımtrak. O kadar uğraştım ki dişlerimle ama sonuç değişmedi. O tat ve koku bende de var o yüzden her daim dikkat ediyorum konusurken vs
Bende aynı kusma hissini yaşıyorum şuanBende cnm suan uzaniom.ama migdem bogazimda sanki agzimi acsam kuzacam bi tuhafim bayilcak gibiyim yaa anlamadim
Ins bizde basaracaz cnm bende simdikten ter korku abowww ama olur ya bnede korkuom.erken dogarsa bir kac hafta hazirliksiz diye aii meyse ins vaktinde gelir 1 saat aramizda simdilik ama yarin gerinalinio burasi 2 saat olcak cok sacma yamina retriever maşallah canım geçmiş olsun, gözünaydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah:) böyle hikayeler çok moral oluyor, zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler. Benim ikinci gebeliğim. İlk doğumda çok zor geçti normaldi. Suyum gelerek gittim ama nöbetçi dr sabah geldi 6,5 saat bekledim o halde. Kendi dr.um yurtdısındaydı. Hayırlısı buymuş demekki diyip geçiştiriyorum ama gözüm çok korktu. Bunda da erken olursa vs diye cok geriliyorum. Tecrübeli olmak kötü bu konuda bence tabi :) Allah bizleride sağ salim kurtarsın inşallah, tüm doğuranlarada güzel güzel büyütmek nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?