Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Dogum anindami carpunti oldu iste diorumya bende oakik edince doktora gidince öle oluorum kalbim cokk atio bayilcakmisim gibi oluorum o korkutuor beni hani olacaklari bilmedigim icin
Yok hayır suyum geldiğinden itibaren ne panik vardı ne çarpıntı. Hastaneye gittik yatış yapıldı onca saat geçti doğum oldu bitti vs ondan sonra yine başladı çarpıntı. Dr normal bedenin yoruldu dedi. Ama zaten panik atak var, yorulmasakta çarpıntı bizle hep :) doğuma giderken felan aklına bile gelmiyor. Heleki artık doğumhaneye girdiğinde sadece olsun bitsin istiyosun onun için çabalıyosun.

Bakalim bend e neolcak bende gelir kesin ya

Hamileliği daha dün öğrendim sanki, zaman geçmiyor gibi gelsede su gibi akıyor.. bugün takvimime baktıkça hem seviniyorum hem tedirgin oluyorum. Yarın 22.hafta bitiyor Allahın izniyle. İnşallah sağ salim kurtarsın Rabbim bizleride.

Yarin bende 17 ins cnm evet bende bi an seviniom bi anda ne bileyim korkumu desem karisik duygu ya

Bakalim bend e neolcak bende gelir kesin ya
Aklının ucundan geçmicek :)) çünkü sen o sırada sancını suyunu bebeğini düşünüyor olacaksın. Doğuma ne zaman gireceğini bekliyor olacaksın. Sezaren olursa önceden tarih belli olduğu için biraz gerilirsin ister istemez ama ordayken dr.ların elinde kontrolde olduğundan rahatlıcaksın. Bunlar benim içinde geçerli ama şuan doğuma daha zaman olduğu için beklemek ve belirsizlik inanmamıza engel oluyor. Bu kadar şeyi yaşayıp bilip yine de tedirginim kaygılıyım baksana :)

Peki sen neyden korkuon sana birsey olcak diyemo bebeyemi diyemi korkularin niye mesela

Peki sen neyden korkuon sana birsey olcak diyemo bebeyemi diyemi korkularin niye mesela
Şu tekleme yüzünden korkuyorum bende, normal yapabilir miyim felan. Doğumda bişey olur mu vs.. bebeğime oğluşuma bana yönelik korkular senaryolar hep var

Bende didecem piskatrime kalvime bakin birsey varmi diye panikten hizli atior vede o aciyi dayanirmiyim ven korkum iste

Hahahah ayni seyleri diyodum bnde ama Allah guc veriyo o an. Yoksa bn cocuk dgurabilcek biri degildim yani. Hala diyorum bn dgurdum cok guzel dogurdum fln

Tekeleme ne oluor sen bi doktora sölebi belki öle sey yok panik atakiz ya ondan dir
Kalbin olduğu yerde titreme gibi, uzun kasılıyo gibi o an nefes alamıcak gibi bişey oluyor. Tekleme deniyormuş. Sonradan oldu bu da 1 senedir felan. Herşeyin üstüne gitmeye alışmıştım ama bu başladığından beri yeni bir kaygı sebebi buldum. Burda da yaşayan kızlar varmış, onlardan öğrendim.
Hahahah ayni seyleri diyodum bnde ama Allah guc veriyo o an. Yoksa bn cocuk dgurabilcek biri degildim yani. Hala diyorum bn dgurdum cok guzel dogurdum fln
Darısı bize inşallah sağ salim :) peki senin ne gibi sıkıntıların vardı panik ve anksiyeteyle ilgili? Ben teklemeye taktım bayadır. Doğumda ondan korkuyorum en cok

Ama sölede dusundum dogum acisiyla kalo cok alakalimiki bilmiom sorcam doktoruma heycandan hizli atar diorlar ama agri cok kisi cekior mesela hastaliktan öle olsa kalbe vurmazmiydi mesela tovbe Rabbim vermesin kanser hastalarimiz tedavide ne aci cekior kalpte sorun olsa hemen yani ne bileyim bizim oanik ya ondan öle dusunuom

KIZLar merhaba bende hamile kalmak istiyorum... antidepresan kullanırken hamile kalan oldu mu ? Çok korkuyorum o süreç nasıl geçiyor.. hamileyken ilaç kullandığınız da bebekleriniz de sorun oldu mu ?

Kilo alımını çok önermiyolar canım bununda sebebi hem annenin sağlığı açısından hemde doğumun zor geçmesi açısından. Fazla kilonun anneye ve bebeğe yararı yok, önemli olan sağlıklı şeyler tüketmek. Ama doğum sancısı olarak herhangi bir değişiklik yarattığını düşünmüyorum. Bu daha çok kişinin acı eşiğiyle alakalı gibi geliyor. İlkinde ben 17 kilo aldım toplamda ama gören sadece bebeği beslemişsin diyordu. Bir abla var burda 24 kiloyla girdi doğuma gayet rahat geçirmiş. Bünye meselesi diye düşünüyorum. İşte bende panikle alalalı diye düşünüyorum çünkü eğer o anda hissedip sonra devamının geleceğini düşünürsem kesinlikle geliyor. Ama işime gücüme bakarsam o kadar olmuyor.

KIZLar merhaba bende hamile kalmak istiyorum... antidepresan kullanırken hamile kalan oldu mu ? Çok korkuyorum o süreç nasıl geçiyor.. hamileyken ilaç kullandığınız da bebekleriniz de sorun oldu mu ?
Allah gönlünce nasip eder inşallah. İlaç kullanırken hamile kalma konusunda doktorunun bilgisi var mı? Önemli olan o bence. İlk aylarda ilaç kullananlar bile var burada.

Bencede yani aci esiyine bagli ama ins mudahale ederler yapamassak deriz uyustururlar keserler onlar bilir kalbimizi tansiyonumuzu falan

Tabiki canım, doktorlar onun için değil mi zaten :)
Sol kullaginda bi aci var hani icinde sivikce cikarya acirya öle ama yok sivilce vede disi böke yanmis gibi aci ai fena yaaa hepsi ust usteeee iste böke seyi ben panik ediom acaba kötumu diye istee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…