Evet iste o acilma varmi yok mu diyorlarya o korkutuo ama bend eiste belden ugne yaoilcakya agrisiz dogum olur dediler ki öleymis sezaryan yapanda öle yaoioruz dediler yani korkum az gitti tabikide bazilarinda ise yaramiormus niyese yerlestirmesimi ne normal dogunda yine agri hizetmisler ins bende öle olmazda ama olursada mudahale ederler ben konusuorum cunku iate oanik atak var ben yoksa izin veremem cikmasina falanBelden igne, koldan kan vermekten daha az aci hissettiriyo. Sdce ignenin girdigini hissediyosun sonrasi yok. Acisiz yani. Yasim 25. Bende alttan hic muayene olmamistim ama suyum gelince ebe alttan muayene etti ben muayene olmamak icin devletteki dr umu birakmistim ama bu ebe etti valla. Eline acayip kaygan bsy suruyo girdigini anlamiyosun ama komple parmaklari soktuktan sonra daha ittiriyo elini ben orda kasildim elini tuttum ittirdim tmm cek dedim 1parmak mi 1cm mi ne dedi bana. Ben ztn nrmal dogurmicm dedim. Bebek kanala yerlesmemis ztn cok yukarda dedi.
Tencere dibin karaa :) bende aynı teklemeyle mücadele ediyorum:)) kaygılarımdan hiç bahsetmicem çığır açtım.. :)) seni uykusuzluk ve yorgunluk tetikliyordur kuzum büyük ihtimalle. Başka bir problem yoktur inşallah iyisinizdir.Kızlar nasılsınız ne durumdasınız ay beni panik atak anksiyete yoklayıp duruyor uyuz oluyorum sizler nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor genç anneler
Bende öleyim kalp krizi geciriomdiye bundan 4 sene evvel hergun inan hergun acildeydim kan aliorlar ekg falan suan az cok iyiyim ama hamileyim cok sukur vede dogum korkusu sardi nasil dogurcam kalbim dayanirmi falan filanmerabalar panikdaşlarım
ben panik panik yaşıyorum. daha doğrusu inişli çıkışlı duygularım. kimi zaman bakıyorum eski halime dönmüşüm kimi zaman acildeyim!
bu halimle çocuk istemek saçmamı acaba diye de düşünmeden edemiyorum. tabi ilaç tedavim de devam ediyor. 6 ay kesin kullanıcaz dedi dr. hangi doktora denk gelsem sakın ilacı kendi kendine bırakma 6 ay kesin kullanıyorsun diyorlar. acaba neden 6 ay?? 6 ay sonra sihirli değnek mi değecek??
ha bu arada sizlerinde bölgesel ağrınız oluyor mu?? kuluncum çok fena ağrıyor. sürekli kalp hastası sanıyorum kendimi. tabi ekgler kan değerleri temiz'
Gecmiş olsun arkadasım. İlaç konusunda cok bilgim yok ama ağrı sancı dersen alası var. Benim boyun düzleşmem var senelerdir. Buna bağlı ağru uyuşma tutulmalar yaşıyorum. Ama bana sorsan bu sadece boyunda olmalı. Göğsüme sırtıma vuran ağrılarda bıkmadan kalbimi dinliyorum, inatla da sol göğüs tarafında oluyor ağrı sancı. Sürekli kaygı modundayım, 2 dk rahat nefes alsam sonra kendini kandırıyosun diyorum kendime istemeden, belki başka bişey vardır düşüncesi kemiriyor. Daha neler nelerr:) Allah inşallah gönlüne göre verir seninde.merabalar panikdaşlarım
ben panik panik yaşıyorum. daha doğrusu inişli çıkışlı duygularım. kimi zaman bakıyorum eski halime dönmüşüm kimi zaman acildeyim!
bu halimle çocuk istemek saçmamı acaba diye de düşünmeden edemiyorum. tabi ilaç tedavim de devam ediyor. 6 ay kesin kullanıcaz dedi dr. hangi doktora denk gelsem sakın ilacı kendi kendine bırakma 6 ay kesin kullanıyorsun diyorlar. acaba neden 6 ay?? 6 ay sonra sihirli değnek mi değecek??
ha bu arada sizlerinde bölgesel ağrınız oluyor mu?? kuluncum çok fena ağrıyor. sürekli kalp hastası sanıyorum kendimi. tabi ekgler kan değerleri temiz'
Valla bilmiyorum ya 1aydir tek başıma herseye kosuyorum ev yemek is guc diğer oğlum istekleri vs.bebeğin zaten malum memesi altı gazı uykusu derken çok bunaliyorum aklım eski yaşadığım panik li günlere gidiyo içime korku vs.geliyo sanki nefesim kesiliyo aman valla sende kendini hazırla sen de benim gibi tek başına olucaksın çünkü ne kaynana ne anne olmucak zaten bu sitede bir tek tek çocuk bakan bakacak olan ikimiz varız anam herkesin yanında ne olursa olsun mutlaka ya annesi ya kaynanasi oluyo bizde o yok Allaha emanetiz hele benim bacim S serra1982 mübarek anayi gonderiyo diğer anayi getiriyo biz daha bor anayi bulup getiremedik bütün analari topluyo evde kadın günü keyfisi yapiyoTencere dibin karaa :) bende aynı teklemeyle mücadele ediyorum:)) kaygılarımdan hiç bahsetmicem çığır açtım.. :)) seni uykusuzluk ve yorgunluk tetikliyordur kuzum büyük ihtimalle. Başka bir problem yoktur inşallah iyisinizdir.
Daha çok beklersin o ilaç 6 ay sonra 1 yıla çıkarılacak sonra 1 yıl daha derken seni oyalayip durucaklar sinir oluyorum doktorlara insanı sadece kandiriyolar arkadaşım bizzat ben yaşadım dilerim Rabbim tez zamanda sana bi bebek nasip eder yoksa bu doktorlar ile çok beklersin dayanamayip gerçeği söyledim amamerabalar panikdaşlarım
Agrilarim baslaynca ameliyat sonrasi bidaha cocuk istemiyorum dedim ama eve gelip agrilarim hafifleyince bdha yapilir zor degilmis dedimEvet iste o acilma varmi yok mu diyorlarya o korkutuo ama bend eiste belden ugne yaoilcakya agrisiz dogum olur dediler ki öleymis sezaryan yapanda öle yaoioruz dediler yani korkum az gitti tabikide bazilarinda ise yaramiormus niyese yerlestirmesimi ne normal dogunda yine agri hizetmisler ins bende öle olmazda ama olursada mudahale ederler ben konusuorum cunku iate oanik atak var ben yoksa izin veremem cikmasina falan
Benden kucuksun ben 28 cok sukur seninde ilk galiba bidaha dusumurmusun bebek dusunur insan ya dunyanin en guzel seyi bence sukur Rabbim verdi hastalik degilki cektigimiz aci guzel sey bence
Herkes yoksa 3 4 etmezdi asiri korkunc olsaydi ki bazilari gercekten zor dogum yapanlar varAgrilarim baslaynca ameliyat sonrasi bidaha cocuk istemiyorum dedim ama eve gelip agrilarim hafifleyince bdha yapilir zor degilmis dedim
Valla şöyle bir bakıyorum da ikincide olsaydı şöyle yapardım böyle yapardım vs sürekli kendimle konusuyorum. Evin düzenini rahat olacağım sekilde değiştirdim azcık. Benim Allahın izniyke kendi annem gelir ama dedim ya o gelirse üç çocuk olur. Onla uğraşmak zor, hemde çok zor... zaten herşeyi ben söylersem yapar, ben de emrediyor gibi rahatsız olurum. Yine de hayırlısı ne diyim. Kv gelir kalır ama uzun süreli kalamaz iki üç gün kalsa geri döner çünkü kp ağlar evde yazık :) kadına nefes aldırmıyo adam. Ee senin hesap evde 4 yaşında bir oğluş daha var, en iyi arkadaşım o şükür ki o var :)Valla bilmiyorum ya 1aydir tek başıma herseye kosuyorum ev yemek is guc diğer oğlum istekleri vs.bebeğin zaten malum memesi altı gazı uykusu derken çok bunaliyorum aklım eski yaşadığım panik li günlere gidiyo içime korku vs.geliyo sanki nefesim kesiliyo aman valla sende kendini hazırla sen de benim gibi tek başına olucaksın çünkü ne kaynana ne anne olmucak zaten bu sitede bir tek tek çocuk bakan bakacak olan ikimiz varız anam herkesin yanında ne olursa olsun mutlaka ya annesi ya kaynanasi oluyo bizde o yok Allaha emanetiz hele benim bacim S serra1982 mübarek anayi gonderiyo diğer anayi getiriyo biz daha bor anayi bulup getiremedik bütün analari topluyo evde kadın günü keyfisi yapiyo
Rahimin genişlemesiyle alakalı ağrılardan olabilir. Üşütme olduğunda genelde akıntı çoğalıyor, alt tarafda oluyo ağrı, yanma felan. Dinlen biraz ve sonra Yavaş yavaş hareket et.Kizlar sol kasikmi yumurtalikmi bilmiom böle bukulunce agrio duz oturunca agri yok ne dir bu usutmemi korkuom bebeyim icin
Ne tarafa dönsek yine biz kaldık tek başımiza benim kaynanamda öyle oldu maalesef kp evde çocuklar evde olunca insan kal gel diyemiyorum ben 6 gün kaldı baktım 7.gün yalnizim:)) ya sorma benim bacim S serra1982 evde pastaneye çevirmiş topluyo analari gelinlik yapıyo valla kadınlar günü yapıyo demiyo omas buyur gelValla şöyle bir bakıyorum da ikincide olsaydı şöyle yapardım böyle yapardım vs sürekli kendimle konusuyorum. Evin düzenini rahat olacağım sekilde değiştirdim azcık. Benim Allahın izniyke kendi annem gelir ama dedim ya o gelirse üç çocuk olur. Onla uğraşmak zor, hemde çok zor... zaten herşeyi ben söylersem yapar, ben de emrediyor gibi rahatsız olurum. Yine de hayırlısı ne diyim. Kv gelir kalır ama uzun süreli kalamaz iki üç gün kalsa geri döner çünkü kp ağlar evde yazık :) kadına nefes aldırmıyo adam. Ee senin hesap evde 4 yaşında bir oğluş daha var, en iyi arkadaşım o şükür ki o var :)
Bunca düşünceyle bende buluttan nem kapıyorum, daralıyorum. Bol bol dua ediyorum, Allah güç kuvvet versin canım, yetebilme gücü versin inşallah. S serra1982 ohooo maşallah canım :)) darısı bize artık :))
Vende yanlizim kaynanam kolu agrio yok isi var yok böke söle gelmio daha evime hic gelmedi istenmedik gelinim ya eltim yeni aldi bak oraya gider eder neyse olsun ne dim kimse sormaz ne yapion istionmu birsey diye sade arkadaslar saolsun evde tek basima hersey bazen yapamiom daha oda yaoilacak cocuga siz kac aylikken baslamistiniz oda yapmayaNe tarafa dönsek yine biz kaldık tek başımiza benim kaynanamda öyle oldu maalesef kp evde çocuklar evde olunca insan kal gel diyemiyorum ben 6 gün kaldı baktım 7.gün yalnizim:)) ya sorma benim bacim S serra1982 evde pastaneye çevirmiş topluyo analari gelinlik yapıyo valla kadınlar günü yapıyo demiyo omas buyur gel
Geleceğimi şimdiden izliyorum sayende deseneNe tarafa dönsek yine biz kaldık tek başımiza benim kaynanamda öyle oldu maalesef kp evde çocuklar evde olunca insan kal gel diyemiyorum ben 6 gün kaldı baktım 7.gün yalnizim:)) ya sorma benim bacim S serra1982 evde pastaneye çevirmiş topluyo analari gelinlik yapıyo valla kadınlar günü yapıyo demiyo omas buyur gel
Merak etme yakındır o eltiden kaçıp bu sefer sana dadanir:)))) Allah kolaylık versin hepimize yapıcak bişey yok, ben çocuk odası yapmadım saha doğrusu oğlumun odası Iki kişilik alındı herseyi zaten 2 yıl oldu ona oda yaptım ben bebekken zaten kullanmicagi için gereksiz buluyorum 2 yaşına kadar, ben ilkindede bundada 6.ayında başladım kıyafet vs.almaya 7.ayında herseyimi hazır ettim kendi pijamalarima kadar bebeğe besik aldım herseyi hazır ettim kafam rahat olsun istedim çünkü bebek ne zaman gelir bilmiyodum bide erken olsa kimsede yok bana alsın yıkasin düzenlesin mesela ablamlar geldi herseyi yıkayıp ütüleyip çantama hazirladilar tam 25 gün sonrada doğum yaptım düşün iyiki herseyi hazirlamislarVende yanlizim kaynanam kolu agrio yok isi var yok böke söle gelmio daha evime hic gelmedi istenmedik gelinim ya eltim yeni aldi bak oraya gider eder neyse olsun ne dim kimse sormaz ne yapion istionmu birsey diye sade arkadaslar saolsun evde tek basima hersey bazen yapamiom daha oda yaoilacak cocuga siz kac aylikken baslamistiniz oda yapmaya
Bende bebek odasi yapmiyacam bi kommode alcam yani uc cekmiceli dolap onuda sonra yine kullanirim venimde var yatak odada öle sey alcam yatak ileridede kullanilandan bitti esyalar almiom bende bende iste 1.ayda baslasam yeter 6aylik olur ozaman yani bi odada camasor oda bir odada esimin elektrik vs odasi baya sayinik orayi topliyacaz camasir odasini alacaz esyalari o kucuk odayi yapacazda dur bakalim nezamab hahhaMerak etme yakındır o eltiden kaçıp bu sefer sana dadanir:)))) Allah kolaylık versin hepimize yapıcak bişey yok, ben çocuk odası yapmadım saha doğrusu oğlumun odası Iki kişilik alındı herseyi zaten 2 yıl oldu ona oda yaptım ben bebekken zaten kullanmicagi için gereksiz buluyorum 2 yaşına kadar, ben ilkindede bundada 6.ayında başladım kıyafet vs.almaya 7.ayında herseyimi hazır ettim kendi pijamalarima kadar bebeğe besik aldım herseyi hazır ettim kafam rahat olsun istedim çünkü bebek ne zaman gelir bilmiyodum bide erken olsa kimsede yok bana alsın yıkasin düzenlesin mesela ablamlar geldi herseyi yıkayıp ütüleyip çantama hazirladilar tam 25 gün sonrada doğum yaptım düşün iyiki herseyi hazirlamislar
Valla kız annem iyi yoruldu ama bil8yormusunValla bilmiyorum ya 1aydir tek başıma herseye kosuyorum ev yemek is guc diğer oğlum istekleri vs.bebeğin zaten malum memesi altı gazı uykusu derken çok bunaliyorum aklım eski yaşadığım panik li günlere gidiyo içime korku vs.geliyo sanki nefesim kesiliyo aman valla sende kendini hazırla sen de benim gibi tek başına olucaksın çünkü ne kaynana ne anne olmucak zaten bu sitede bir tek tek çocuk bakan bakacak olan ikimiz varız anam herkesin yanında ne olursa olsun mutlaka ya annesi ya kaynanasi oluyo bizde o yok Allaha emanetiz hele benim bacim S serra1982 mübarek anayi gonderiyo diğer anayi getiriyo biz daha bor anayi bulup getiremedik bütün analari topluyo evde kadın günü keyfisi yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?