Vende ayninsen gibiyim ama önlem almaj sorundayiz dogum yapacan yani heycanli olcaz heycan olunca daha cok atior bilion tansion dusuor bayilcak gibi oluomYa bişey çıkarsa korkusu.. ödüm kopuyor ya.
Vende ayninsen gibiyim ama önlem almaj sorundayiz dogum yapacan yani heycanli olcaz heycan olunca daha cok atior bilion tansion dusuor bayilcak gibi oluom
Bende aymi sen dusari cik.iordum.dua eksik etmiordum heran ölcem givi batma kalp daralam falan gittim.nerelere gittim.jergun gidiordum.acileBen çarpıntı için batma için vs gittim daha önce. Temiz çıktığı için psikiyatriye yolladı. Bende serra gibi 9 ay çarpıntıyla geçirdim ve doğum yaptım 2013te.Mesela bir dönem iç sıkıntısı, bir dönem çarpıntı, bir dönem korkular yüzünden eve kapanma gibi şeyler yaşadım. Üzerine gittikçe azaldı.
Şuan çarpıntı olsa da sallamıyorum. Tekleme sonradan başladı ve kafayı takarsam artıyor. Ama inatla tamam olsun teklesin dersem sakin kalmaya çalışırsam daha çabuk geçiyor.
Taşın ağrısı berbat.. Doğum mucizevi birşey, ağrısı sancısı zor gelsede bebeğini kucağına aldığında dünyalar senin oluyor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..Bende aymi sen dusari cik.iordum.dua eksik etmiordum heran ölcem givi batma kalp daralam falan gittim.nerelere gittim.jergun gidiordum.acile
Ama meyse bak dogum.yapmisin yinede sen denemesin sen o seyleri ben daha ilk ins birsey olmaz tm tas dusurdum ben safra keseden oda fenaydi ordada birsey olmadi kalbime tam nefesim daraldi ama tas sikisti ondan tas dusurmede dogum kadarmis yani
Aynen öle vede elin bos hastalik cunku tikanma riskide var amaliyat olma kardesim annem.oldu vede neler cektiler evet dogum guzel evlat aliorsun yani dpntorlarin bize dedigi sey dogum ettiniz tas dusurdugum zaman ama eliniz bos demisti yaaaTaşın ağrısı berbat.. Doğum mucizevi birşey, ağrısı sancısı zor gelsede bebeğini kucağına aldığında dünyalar senin oluyor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Benim iki böbrektede taş var, devamlı tekrarlıyor. İnşallah doğurasıya sorun çıkarmaz. Oğlumdayken 9 mm.lik taşla 9 ay geçirdim doğum sonrası düştü.
Doğum sancıları belirli nir rutinde geliyor. Mesela en sık olduğu zaman dakika da 1 geliyor sancı ve 50 saniye sancı çekiyosa 10 saniye azalıyo ve nefes alabiliyosun. O raddede zaten doğumhaneye alıyolar. Ama taşta nefes almak ne mümkün, devamlı sökülürcesine bir ağrı..
Öyle hissedilecek çarpıntı olmadı. Bazen içim.daraliyo ama unutmaya çalıyorum. Az daha durayım bi gidecem kontrole kalp için :). Ben hergece hissediyordum kalp atışlarımı.cpk şükür iyiyim şimdilik.Şimdi nasılsın canım? Azaldı mı çarpıntın kaygıların. Benim ilki baştan sonra hep çarpıntıyla geçmişti. Bir de normal doğumda yaşadığım zorluk yüzünden bir sür e daha devam etti, gece sadece kalbimin sesini duyuyodum yatamıyodum felan. İnşallah bu kez kolay olur doğumlarımız, sağlıcakla..
Sen nasil oldun bence varya su kalbine önce bi doktora glster dogrumu diye falan ben piskatrimden randavu aldim bakalim
psikiytri kalbine bakmazki. Sana sorar kalbinde bişey varmı yokmu. Önce kalpciye gidin. Sonra test felan yaptırın. Ordan psikiytriyeYa bişey çıkarsa korkusu.. ödüm kopuyor ya.
Çok geçmiş olsun canım. Aynen doktorun dediği gibi..Aynen öle vede elin bos hastalik cunku tikanma riskide var amaliyat olma kardesim annem.oldu vede neler cektiler evet dogum guzel evlat aliorsun yani dpntorlarin bize dedigi sey dogum ettiniz tas dusurdugum zaman ama eliniz bos demisti yaaa
Senin oda hazirlionmu bebeye isim bellimi peki
Kan alior ekg ye sokuo tm giderim yan yana zatende bakalim isn yokturpsikiytri kalbine bakmazki. Sana sorar kalbinde bişey varmı yokmu. Önce kalpciye gidin. Sonra test felan yaptırın. Ordan psikiytriye
Ben oda derek bi cekmeceli dolap uc kapakli yatacak yuvarlak yatak okadarÇok geçmiş olsun canım. Aynen doktorun dediği gibi..
Taşlar düşürülcek kadar olsunda ameliyat hiç düşümedim. Düşmeyecek olanı kırdırdım daha önce öyle düşürdüm. Allah korusun hepimizi.
Ben bebişe şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum. İlk zamanlar zor oluyor zaten aynı odada yatırıyosun genelde. Biz bu eve taşındığımızda oğluma da oda yapmamıştım öyle detaylı olarak. Bebişte biraz büyürse ikisine birden yaparız diye rahatça diye düşünüyoruz Allahın izniyle. İsim önerenler var ama halen net karar veremedik.
Sen cinsiyetini öğrenmedin daha değil mi? İsim vs var mı senin aklında?
Kuzum bende hissediyorum ama o doğum sonrasında yaşadığım çok fenaydı. Tarifini yapamıyorum inan. Sanki vücudumdaki tek organ kalbimdi. Normaldekiler çok farklıydı. Aynı cesaretten Allah bana da versin, tekleme hissi için ilk defa gidicem gidebilirsem ve korkum had safhada:)Öyle hissedilecek çarpıntı olmadı. Bazen içim.daraliyo ama unutmaya çalıyorum. Az daha durayım bi gidecem kontrole kalp için :). Ben hergece hissediyordum kalp atışlarımı.cpk şükür iyiyim şimdilik.
En iyisini yapıyosun bencede. İlerde yaparsın odasını, hem düzenide oturur inşallah uykusu felan.Ben oda derek bi cekmeceli dolap uc kapakli yatacak yuvarlak yatak okadar
Ya basaracaz cnm sen ben burdakiler dua edecek olcak haber verelim.birbirimizi girdiigmiz an ins tabikide 40 haftaliken dogum edelim erken olmasin
Yok ya iki kere gittik de göstermedi bi sirti dönuk birde ayaklarini kapatmisti cadi göstermio erkek olursa ins mecit mehmet babamin adi mehmet rahmetlunin mecit te Allahin ismi kizda esim elize istio bende efnan öle bakalim senin aklindaki sen kac haftalikken ogrendin gösterdimi hemen
Gel ya birasi iyi gelio nere gideriz yoksa bende kac zamandir bazen gidio bazen yine gelio soguklardanmi anlamadim sade sol kulagimda sanki su var akio gibi ama akmio elliyorum yok yuzumun kenarindan basima yani anlima agri vuruo bas agrisi cekiom sonra böle acayip ya nasil desem sicak hem hemde agri iate ainutusmudur denir korku basti yasayan varmi öle kullagim agrimio ama pi pit ses gelio sanki kalbim orda atio kullagimEn iyisini yapıyosun bencede. İlerde yaparsın odasını, hem düzenide oturur inşallah uykusu felan.
Doğuma kadar zaten burdayım Allahın izniyle, doğum sonrası da özlerim zaten gelirim Allah izin versinde :)
Bir sonraki kontrolünde öğrenirsin büyük ihtimalle cinsiyetini, isimlerii de çok güzel adıyla yaşasın inşallah.
Benim 14.haftada dr tahminen kız dedi. 17.de netleşti.
Şu kulağından su akması ya da yüzünden su akması gibi şeyleri ben daha önce çok yaşadım, sinirsel birşey psikolojin tetikliyor. Korktuğunda hergün tekrarlıyor. Benimde başımın önünde saçımın ayrım kısmında oluyordu sanki bişeyler akıyor gibi geliyordu. Korlunca yutkunamıyodum felan. Şimdi de sakız çiğneyince sanki boğazım şişiyor gibi geliyor yutkunamıcak gibi oluyorum. Yüzünden başına vuran ağrı da sinüzit tarzı birşeyde olabilir. Ya da o tarafta hassaslaşan bir dişin varsa o da yapar, dişten dolayı bende oluyor.Gel ya birasi iyi gelio nere gideriz yoksa bende kac zamandir bazen gidio bazen yine gelio soguklardanmi anlamadim sade sol kulagimda sanki su var akio gibi ama akmio elliyorum yok yuzumun kenarindan basima yani anlima agri vuruo bas agrisi cekiom sonra böle acayip ya nasil desem sicak hem hemde agri iate ainutusmudur denir korku basti yasayan varmi öle kullagim agrimio ama pi pit ses gelio sanki kalbim orda atio kullagim
Evet diste olabilir bakacam daha gecmedi agri ya basim agrio basima vuruo sanki yuzumde su dolu basima vuruo agrisi yani ju bas kulak agrisi varya inan dogumdan beter bence gecmiorda kafami vurasin gelio o sekil yaniŞu kulağından su akması ya da yüzünden su akması gibi şeyleri ben daha önce çok yaşadım, sinirsel birşey psikolojin tetikliyor. Korktuğunda hergün tekrarlıyor. Benimde başımın önünde saçımın ayrım kısmında oluyordu sanki bişeyler akıyor gibi geliyordu. Korlunca yutkunamıyodum felan. Şimdi de sakız çiğneyince sanki boğazım şişiyor gibi geliyor yutkunamıcak gibi oluyorum. Yüzünden başına vuran ağrı da sinüzit tarzı birşeyde olabilir. Ya da o tarafta hassaslaşan bir dişin varsa o da yapar, dişten dolayı bende oluyor.
Allah razı olsun canım, amin inşallah. Sanada kolaylıklar diliyorum. Biz zatenhep burafayız, sen iyi ol, kendine ve kuzulara bak o yeterli :)y4zy4qmurum canım sürekli size dua ediyorum inanın boşuna kaygı yaşıyoruz herşey saat gibi işliyor zaten size uzun uzun yazacam yanlız bebişten ziyade oğlum çok kıskanıyor onunla uğraşıyorum zaman nasıl geçiyor bilmiyorum hepinize kokulu öpüçük gönderiyorum Allah'ım sizi de hayırlı bir şekilde kurtarsın bebeğinizi sağ salim hepiniz kucağınıza alın
Yüzüm su dolu diyince sinüzit olma olasılığı daha fazla, önceden sinüzit oldun mu hiç? Bende 2 senedir fena oluyor, inş bu sene olmaz hamile halimle ilaçta vermezler. Bende bas dönmesi kulak ve burun agrısıda yapıyor. Belki senin dönmeyi tetikleyen bişeyde budur.Evet diste olabilir bakacam daha gecmedi agri ya basim agrio basima vuruo sanki yuzumde su dolu basima vuruo agrisi yani ju bas kulak agrisi varya inan dogumdan beter bence gecmiorda kafami vurasin gelio o sekil yani
Kulab bas ilaclada agri kesiciylede kecmio cnm ya bi göstercem bakalim suan paninte var ins kötu sey degildir korkuom baska hastalik diye basss olunca fena vurasim gelio yaYüzüm su dolu diyince sinüzit olma olasılığı daha fazla, önceden sinüzit oldun mu hiç? Bende 2 senedir fena oluyor, inş bu sene olmaz hamile halimle ilaçta vermezler. Bende bas dönmesi kulak ve burun agrısıda yapıyor. Belki senin dönmeyi tetikleyen bişeyde budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?