Doguncami yaoilior bunlar xnmy4zy4qmurum canım sevinç çığlıkları ile selamlar olsun bebeğimin sağlığı yerinde çok şükür sadece bir tahlil kaldı onbeş gün sonra oda iyi çıkarsa sorun yok Allah'ın izniyle
WHosgeldin cnm.ah ah su bas agrim butun gunumu alio bi is göremiomm fena yaaa Allahim sana siginiom
Masallah cogu gıtmıs senin22+2 deyim bugün. İlk hamileliğimde psikolojik yönden rahatsızdım evet ama hamilelikle ilgili şikayetlerim fazla yoktu. rahat geçmişti o yönden. Bu kez kız bebek bekliyorum ve başından beri hem psikolojim alt üst hem de şikayetlerim fazla hamilelikle ilgili olanlar. İlaç kullanmıyorum.
Sen bu kadar stresliyken kalbinin hızlı atması normal değil mi sencede..Benim icin bu agri bas agrisi tas dusurdumya ondan beter kafami vurasim var hapla uyusmaylada gecmio bu kafa bilionmu
Sen nasilsin cnm ya yattigim yerden bile su kalbim hizli atioo niye yaa
Oyy maşallah canım çok sevindim. Onlarda iyi çıkıcak Allahın izniyle. Darısı bize vaktiyle inşallah..y4zy4qmurum canım sevinç çığlıkları ile selamlar olsun bebeğimin sağlığı yerinde çok şükür sadece bir tahlil kaldı onbeş gün sonra oda iyi çıkarsa sorun yok Allah'ın izniyle
Yarıyı geçtik şükür ama dışı seni yakar içi beni :)W
Masallah cogu gıtmıs senin
Amin inşallah hiç sıkıntı yapmayın Allah'a sığının o Darda bırakmıyor birde taha süresini mutlaka okuyun doğum yaklaşınca ve yaşafi ismini zikredin evvel AllahOyy maşallah canım çok sevindim. Onlarda iyi çıkıcak Allahın izniyle. Darısı bize vaktiyle inşallah..
Amin inşallah hiç sıkıntı yapmayın Allah'a sığının o Darda bırakmıyor birde taha süresini mutlaka okuyun doğum yaklaşınca ve yaşafi ismini zikredin evvel AllahOyy maşallah canım çok sevindim. Onlarda iyi çıkıcak Allahın izniyle. Darısı bize vaktiyle inşallah..
Şüphesiz öyle canım. Ama işte elde olmuyor bazen. Allaha şükürler olsun bugünlere geldik, bundan sonrasıda sağlıcakla gelir inşallah.Amin inşallah hiç sıkıntı yapmayın Allah'a sığının o Darda bırakmıyor birde taha süresini mutlaka okuyun doğum yaklaşınca ve yaşafi ismini zikredin evvel Allah
Evet haklisin ama daha bas agri cekiom kafaimin arkasi onu sonkluo Rabbim diorum bide grip olmusun hersey ust uste ilac alinmioya o beni rahataoz edio dua ediom kuran okuorum ins hepimize jayirli vakitte burda bebek aglio gunlerde gelecekŞüphesiz öyle canım. Ama işte elde olmuyor bazen. Allaha şükürler olsun bugünlere geldik, bundan sonrasıda sağlıcakla gelir inşallah.
Allah kabul etsin canım. O ağrı kendiliğinden geçmediği sürece ne yapsnan boş. Sadece hafifletiyor bazen o kadar. Bu haftalara gelincede başın biter miden başlar. Ben kavruluyorum suan.Evet haklisin ama daha bas agri cekiom kafaimin arkasi onu sonkluo Rabbim diorum bide grip olmusun hersey ust uste ilac alinmioya o beni rahataoz edio dua ediom kuran okuorum ins hepimize jayirli vakitte burda bebek aglio gunlerde gelecek
Senindemi bas yada migdenmi dua edin yarin cinsiyetini göstersin kizlar yaa saklioo vede ins sorun cikmaz dus edin yavrum.iyidir Allahimin mucizesiAllah kabul etsin canım. O ağrı kendiliğinden geçmediği sürece ne yapsnan boş. Sadece hafifletiyor bazen o kadar. Bu haftalara gelincede başın biter miden başlar. Ben kavruluyorum suan.
Benim midem sorun bu aralar. Boğazıma kadar yanıyorum. Şurup aldım zorda kalırsam içicem. Çünkü onun kokusu bile midemi kaldırıyor.Senindemi bas yada migdenmi dua edin yarin cinsiyetini göstersin kizlar yaa saklioo vede ins sorun cikmaz dus edin yavrum.iyidir Allahimin mucizesi
Ayy çok güzel olur ya, ben kopmak istemiyorum hiçbirinizden
Oyy gözünüzaydın, sağlıcakla olsun inşallah çok sevindim öğrenmene. İnşallah sağ salim kucağımıza da alırız, güzelce huzurluca büyütürüz.Bende ayrilmak istemiorum iyi gelio burasi ya aile gibi olduk valla bak kimse bilmediklerimizi paylasioruz
Cnm kontrolden yeni geldim yemek su bu kafa agrim sukur bir sorun gözukmedi veeee kizimiz oluorrrr gösterdi cadiii bereket
En önemlisi o cnm ama Allaha guveniorum alcaz elbette bu mucizemizi verdiya cok sukurOyy gözünüzaydın, sağlıcakla olsun inşallah çok sevindim öğrenmene. İnşallah sağ salim kucağımıza da alırız, güzelce huzurluca büyütürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?