Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Tam kurtuldum sayılmaz ama eskisine göre daha iyiyim diyebilirim. Tşk ederim

Ne.ucin aldin cnm.kalpmi bak neguzel korkma benimde daha yok ya randavu bekliim hastaneden
Evet canım kardiyolojiden. Korkum illaki var ama napayım. Dua ediyorum inşallah bişey çıkmaz. Sizin orda hastane mi belirliyor randevu gününü? Buradaki gibi sistemden alamıyor musunuz?

Evet canım kardiyolojiden. Korkum illaki var ama napayım. Dua ediyorum inşallah bişey çıkmaz. Sizin orda hastane mi belirliyor randevu gününü? Buradaki gibi sistemden alamıyor musunuz?
Ya sey ev doktoru yolluor kayitlari sonra hastaneden randavu bekliom kalabalik falan isze sade ekg yapacaklar bana sana bakalim ne yapacaklar ekg den cogu belli olur dior doktorum
Eh isim bellimi cnm prensesin icin

Yalnız hissetmek, tek bendeymiş gibi hissetmek,Allahım yardım et..
Sadece sen de değil canım bak ben ilaç kullandığım halde oluyor bir de artık tansiyonum da çıkmaya başladı çok fazla stres yapma bak ben en ufak kafaya takayim bişeyi tansiyonum çıkıyor kolay değil bu hastalık da yaşayan bilir

Ya sey ev doktoru yolluor kayitlari sonra hastaneden randavu bekliom kalabalik falan isze sade ekg yapacaklar bana sana bakalim ne yapacaklar ekg den cogu belli olur dior doktorum
Eh isim bellimi cnm prensesin icin
Anladım cnm. Bilmiyorum eko ekg hamilelikte yapılabiliyor. Yarın gdeyimde yazarım.
Halen içimize sinen bir isim bulamadık. Oluruna bıraktım, nasılsa birini seçicez :)

Oyy tekleme içinmi ilaç kullanıyosun? Yoksa genel panik anksiyeteden dolayı mı. Hani çarpıntıyı takınca artıyor da hiç geçmiyor ya. Ben onu atlattım şimdi teklemeye taktım doğumda sıkıntı olur mu vs gibisinden düşünceler kemiriyor kafamı. Dün de baya taktım sonra sabaha kadar yatamadım. Yattıkça üst üste oluyor korkudan bayılcak hale geliyorum. Böyle üst üste olması normal mi nette bakıyorum kimse üst üste oşuyor vs demiyor. Bende otomatikmen bende sorun var moduna giriyorum. Tansiyonum düşüktür bnmde. İyice düşüyor

Ne varki aklinda mesela
Asya ismini çok seviyodum ama tanıdıkta varmış, arkadaşımda koymayı düşünüyo 33 haftalık hamile o da. Oğlu arda, kızı asya uyuyo. Nehir ismini çok istedim ama eltim niyetlenmiş 10 ay boyunca ama çocuk doğumda erkek gelince herkes şok. İsmi değiştirmişler. Nihan, sezin ve hilal var simdi öneri olarak :))

Sezin hos cnm
Bende yatak araba falan bakiom baya pahali biyerde ama kaliteli cin mali degil yani

Ne varki aklinda mesela
Asya ismini çok seviyodum ama tanıdıkta varmış, arkadaşımda koymayı düşünüyo 33 haftalık hamile o da. Oğlu arda, kızı asya uyuyo. Nehir ismini çok istedim ama eltim niyetlenmiş 10 ay boyunca ama çocuk doğumda erkek gelince herkes şok. İsmi değiştirmişler. Nihan, sezin ve hilal var simdi öneri olarak :))

Iste bende o yuzden kimsede olmasin istuom burda elizan yok erva dedim esim elizan dio kirmak istemedjm

Sezin hos cnm
Bende yatak araba falan bakiom baya pahali biyerde ama kaliteli cin mali degil yani
Ben parkyatak kullandım halende kullanıyorum. Oda yapmıcağım için bunu bebişe kullanırım abişede karyola alırım diye düşünüyorum. Oda yapacağım zaman da, hazır almak yerine sağlam bir marangozumuz var ona sipariş vericem istediğim modeli. Ben gardrobumu siparişle yaptırdım, harika ötesi oldu. Ölçülerine kadar yazdım şeklini çizdim verdim. Milimi milimine yapmış sağolsun. Bir sıkıntı olsa garantisi adamın kendisi.

Neguzel burda öle yok iste pahali almak istemiom simdi bebek yaa ilerde tasinirsam yada ikerde paramiz daha cok olunca guzel kaliteli alirim simdilik acele esilin odasi buro odasi elektrik falan dolu yani simdilik acele birsey edecez

Bak böke konular insani unutturuo ya dayitalim dedim yoksa varya suan kalbim hizli atio halsizim takiyorum

Ben yarın taktım kafayı nasıl geçsin :)
En güzeli suan işini görcek bişeyler alman, zaten küçücükler oda felan kullanılmıyo doğru düzgün. 4 5 yasına geldiklerinde kendileride beğenir hem.

Ben yarın taktım kafayı nasıl geçsin :)
En güzeli suan işini görcek bişeyler alman, zaten küçücükler oda felan kullanılmıyo doğru düzgün. 4 5 yasına geldiklerinde kendileride beğenir hem.
Ölede kiyafetlerini koymam icin uc cekmeceli kommode alcam iste yoksa ortslikta kiyafetler ama daha yok birsey ins Rabbim meleklerimizi uzzn ömur verir ben onada taktim kafaya ya yaa birsey olursa offf

Kizlaaarrr kardiyolijiye gittim hiçbişey çıkmadı maşallah çok şükür hersey iyi ve kalp doktorum açıkça bu hastalığın kalbi yorduğunu söyledi ve böyle olunca sonucu hiç iç açıcı değil dedi ve tedavini olmanı öneririm dedi bakalım ona göre Binyıl izlicem artik

Ölede kiyafetlerini koymam icin uc cekmeceli kommode alcam iste yoksa ortslikta kiyafetler ama daha yok birsey ins Rabbim meleklerimizi uzzn ömur verir ben onada taktim kafaya ya yaa birsey olursa offf
Allah korusun.. bize sadece dua etmek düşer. Allah hayırlı kaderler yazsın inş.
Oh cok sevindim yaa. Yarında ben gidicem içim içimi yiyor. Ezan vakti Allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah. Nefes için ne yapıcaksın göğüse felan gidicek misin?

Bazen doğurana kadar eşimden uzakta mı kalsam kv.de felan diye düşünüyorum. Saçma sapan yere strese giriyo adam aynı babası gibi ya. Peynirin tadı bozuktu değiştir gel dedim, marketçi arkadaşı diye utanıyomuş. Deli mi ne.. sanki marketçi cebinden veriyo iade malların parasını. Sofraya oturunca da sol kasığım yırtılcak gibi ağrımaya başladı. Kramp sanırım bu. Hareket edemedim. Durdu durdu homurdanmaya başladı, sen bi özele git böyle olmıcak felan. Sanki keyfimden yapıyorum ya. İlk hamileliğimde şikayetim yoktu öyle. Bunda sürekli bişeyler çıkıyor ama çeken benim stres yaratan o. Hiç mutlu olmayı beceremiyo ya. Bana telkin vericeği yerde benden önce iştahı kaçıyo, benden çok bunalıyo. Daraldım iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…