Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayatımda hep riskler vardır 9ayıda sag salim gorecegmzde Allaha kalmıs. Bız kul olarak ancak elimizden dua etmek gelir ve Allaha guvenmek Rabbım saglık la evlatlarımızı kucagmza almayı nasip etsin ve hepimize kolay bır dogum nasıp etsın

Aymem öle vaktimiz dolduysa uykudada oluor jersey ozaman uyumiyacaz buda imkansiz ya imtuhan dunyasi hep derim bu dunya fani bir gun gidecez Rabbim genc ölum vermrsin ins yaslanalim ins ben hep derim 60 70 se bi görim ins

Aynen öle ins hep intihan dayiz iste guvencez ben Rabbime siginiom guveniom inaniom ona
Ya su böbregin agrio cok degil ama böke karincalanio gibi sanki gucik birsey

Aymem öle vaktimiz dolduysa uykudada oluor jersey ozaman uyumiyacaz buda imkansiz ya imtuhan dunyasi hep derim bu dunya fani bir gun gidecez Rabbim genc ölum vermrsin ins yaslanalim ins ben hep derim 60 70 se bi görim ins
Insallah uzun omur degil de hayırlı bır omur ıstemsım genc olımlerde var ama bunları dusunup karamsar olmamalıyız ınsan aklına kotuyu getirse kotuyu basına ceker.Dunyada o kadar hamıle var vakti tamamsa kimin karnında bebek kalmış bir şekilde dünyaya gelecek allah öyle bir yardım edıyorkı o yüzden ıcını rahat tut.

Malesef öyle canım, tat almamız gereken zamanları zehir ediyoruz kendimize. Bunu da bilinçli yapıyoruz. Farkındayız ama engel olamıyoruz.
Emdr yöntemi hakkında fazla bilgim yok ama verdiğin para denemeye değer bir imkan sunuyorsa yine iyi. Ama iki çocuktan sonra havaya para vermek daha da etkiler o da var.
Valla bende sıkıldım artık sürekli bişeylere takmaktan. Kafamdaki düşüncelerin hiç silinmemesinden. Panik sürekli kılık değştiriyor. 1,5 2 senedir ayda 1 belki olan tekleme hissim git gide hergün olmaya başladı. Biraz önce yatağa grerken endişeyle girdim istemeden. Dülünmemeye çalıştım ama kafamın bi yerinde çakılı işte, ben burdayım diyo. Aradan 10 dk geçti başladı yine. Şuan kaçıncı bilmiyorum ama yerimden fırlamamak için tutuyorum kendimi. Başa çıkamadıkça sinir oluyorum ya, bi görsen halimi..

Aynen ölee Rabbim var inancimiz var bizim cok sukurr hersey Rabbimden iyi yada kötu yani

Offf ne kötü bir psikoloji dimi, bende yaşadım buna benzer bişey 2 kere çok şiddetliydi. Aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorum. Allah korusun hepimizi bebişlerimizle, ailemizle evlatlarımızla... hamilelikte hormonlar yüzünden görülen kabusun rüyanın haddi hesabı yok. O yüzden yormamak gerek. Ben yormuyorum genelde.

Aynen öle ins hep intihan dayiz iste guvencez ben Rabbime siginiom guveniom inaniom ona
Ya su böbregin agrio cok degil ama böke karincalanio gibi sanki gucik birsey
Bende o ağrı geçmiyor işte böbrek sorunum da olduğundan. Geçenlerde 3 4 gün akşamüstü başladı yatana kadar devam etti. Bazen zonkluyo gibi bazen uyuşuyo gibi batıyo gibi değişik bişey. İlkinde de olmuştu bir iki kez. Bunda hep oluyo ya. Aynı sekilde midemede vuruyo, bulanıyomu ağrıyomu ayırt edemiyorum

Aminn ben bazen diyorum Allah benı boyle imtihan ediyorki kendine daha ıyı kulluk edeyim dıye bu vesveseler ıcıme girdi gireli daha cok sarıldım ibadetler e
Aymen bende öle babamdan sonra kapandimm iste öle evet bi bildigi var Rabbimim belki korkmassak gunah isliyecez daha coi falan bi yandan iyide bi yandanda herseyden korkar olunca kötu dogundan meaela en guzek sey

Arka taraf deme paylastim ya resim orasi deme evet benidme suan migdwm batio o böbrek uyusuo gibi karincalanio gibi bilmio ara sira kasik agrim baya agrio sert rahim falan

Aymen bende öle babamdan sonra kapandimm iste öle evet bi bildigi var Rabbimim belki korkmassak gunah isliyecez daha coi falan bi yandan iyide bi yandanda herseyden korkar olunca kötu dogundan meaela en guzek sey
Insallah her anımızda da Allahi anarız bız kotuykende ıyıykende

Arka taraf deme paylastim ya resim orasi deme evet benidme suan migdwm batio o böbrek uyusuo gibi karincalanio gibi bilmio ara sira kasik agrim baya agrio sert rahim falan
Benim de 14 15 haftalarda başladı o kasık ağrısı, kopcak gibi ağrıyodu. Sonradan da o resimdeki bçlge ağrımaya başladı. Belim sırtım boynum da eklendi üstüne. Kaburgamda batmalarda başladı. Allah yardımcımız olsun valla o kadar çok söylendim ki.. inşallah kokayca doğurur huzurluca büyütürüz, eşimizle çocuklarımızla mutlulukla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…