Bu isim işinde cok zorEslem Zehra. Yusuf Bera. Bu ucuncu kız ama ısımdusunmedm
Amin cnm.ins ben gecmedi daha 5 de basladi agri daha var yani ya batmalar oluor göysumde oramda buramda suan kasik agrio kalkamiom bileBenim de 14 15 haftalarda başladı o kasık ağrısı, kopcak gibi ağrıyodu. Sonradan da o resimdeki bçlge ağrımaya başladı. Belim sırtım boynum da eklendi üstüne. Kaburgamda batmalarda başladı. Allah yardımcımız olsun valla o kadar çok söylendim ki.. inşallah kokayca doğurur huzurluca büyütürüz, eşimizle çocuklarımızla mutlulukla..
Ogrendinmi kiz olcama erken ögrenmjsin masallah isimleri cok guzel bizimde kiz ins elizan olcak ansipse ins RabbimBu isim işinde cok zor
17HAFTALKM 14DE cinsiyet ogrendm Elizan ismi cok guzel uzaktan gelen ezan sesi bır arkadas kızına koymuştu cok fazla yaygın degildi o zaman ama anlamı falan cok hosOgrendinmi kiz olcama erken ögrenmjsin masallah isimleri cok guzel bizimde kiz ins elizan olcak ansipse ins Rabbim
Evet burda yok mesela hic ilk baA erken ögrendin ben 16 da ögrencektim 40 yuro verdim ama glsternedi tahmin ettilerdi 17 de kesinlesti pazarteside gördu iste cok sukur bereket ilki kiz olan neguzel hersey guzel evlat guzel17HAFTALKM 14DE cinsiyet ogrendm Elizan ismi cok guzel uzaktan gelen ezan sesi bır arkadas kızına koymuştu cok fazla yaygın degildi o zaman ama anlamı falan cok hos
Kız cocugu bereket derler ya ismiyle yasasınEvet burda yok mesela hic ilk baA erken ögrendin ben 16 da ögrencektim 40 yuro verdim ama glsternedi tahmin ettilerdi 17 de kesinlesti pazarteside gördu iste cok sukur bereket ilki kiz olan neguzel hersey guzel evlat guzel
Amin ins cnm yaa suanda sol kasigim ayagimi karnima dogru yapinca bi agrio birsey var sankiKız cocugu bereket derler ya ismiyle yasasın
Benimde göğsüm batıyor dün ve bugün. Sadece sol göğüs batıyor inat ya işte. Midem de huzur vermiyor o zaman daha çok batıyor. Yanıda sancıyor gibi değişik bişey oluyo geçiyor. Üfff herşeyi dinlemekten, pür dikkat olmaktan valla gına geldi ya. Ağrıyan ağrısın arkadaş bi bizde mi vsr yaaa. Ne çok takıldım kendime de gıcık oluyorum. Allahın izniyle şu süreç bitsin de destek bari alıyım. Gerçekten tahammülüm kalmıyor bazen.Amin cnm.ins ben gecmedi daha 5 de basladi agri daha var yani ya batmalar oluor göysumde oramda buramda suan kasik agrio kalkamiom bile
Bende kesin yani suan da sol tarafim batio ya bi gecio bi agrio niye diorum vende dinliorum ve diorum acaba ne bu diye offff AllahimBenimde göğsüm batıyor dün ve bugün. Sadece sol göğüs batıyor inat ya işte. Midem de huzur vermiyor o zaman daha çok batıyor. Yanıda sancıyor gibi değişik bişey oluyo geçiyor. Üfff herşeyi dinlemekten, pür dikkat olmaktan valla gına geldi ya. Ağrıyan ağrısın arkadaş bi bizde mi vsr yaaa. Ne çok takıldım kendime de gıcık oluyorum. Allahın izniyle şu süreç bitsin de destek bari alıyım. Gerçekten tahammülüm kalmıyor bazen.
Ben yatsiyi kilcam daha uyku muyku yok ama sizde 12 bucuk demeHerkesler uyudumu
Evet 12bucuk orada saat farkı varmı ben de bıraz gecktrmsdm namazı kıldm Allah kabul etsinBen yatsiyi kilcam daha uyku muyku yok ama sizde 12 bucuk deme
Uyumak istiyorum ama kaygılı halim engel olıyor.Herkesler uyudumu
Iki saat var arada cnmEvet 12bucuk orada saat farkı varmı ben de bıraz gecktrmsdm namazı kıldm Allah kabul etsin
Ne kygilar cnm uyunca unutmuonmu ruyalarmi benim agrilarim var daha gecmekte bilemzUyumak istiyorum ama kaygılı halim engel olıyor.
Benmde uykum yok tv izliyorum gecen geceki gıbı deglm o zaman yyeermde bile duramıyordmUyumak istiyorum ama kaygılı halim engel olıyor.
İnsan kaygılı olunca uykudada rahat bırakmıyor ben uyannca korkarak sankı aklım cıkmıscasna uyanıyorm o yuzden de uyuyamyrmNe kygilar cnm uyunca unutmuonmu ruyalarmi benim agrilarim var daha gecmekte bilemz
Esin uyudumi benimku evezİnsan kaygılı olunca uykudada rahat bırakmıyor ben uyannca korkarak sankı aklım cıkmıscasna uyanıyorm o yuzden de uyuyamyrm
Canm benm esım tv izliyor iki odada tv var genelde gec uyur sabah gec uyanırEsin uyudumi benimku evez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?