Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Amin cnm.ins ben gecmedi daha 5 de basladi agri daha var yani ya batmalar oluor göysumde oramda buramda suan kasik agrio kalkamiom bile

Ogrendinmi kiz olcama erken ögrenmjsin masallah isimleri cok guzel bizimde kiz ins elizan olcak ansipse ins Rabbim
17HAFTALKM 14DE cinsiyet ogrendm Elizan ismi cok guzel uzaktan gelen ezan sesi bır arkadas kızına koymuştu cok fazla yaygın degildi o zaman ama anlamı falan cok hos

17HAFTALKM 14DE cinsiyet ogrendm Elizan ismi cok guzel uzaktan gelen ezan sesi bır arkadas kızına koymuştu cok fazla yaygın degildi o zaman ama anlamı falan cok hos
Evet burda yok mesela hic ilk baA erken ögrendin ben 16 da ögrencektim 40 yuro verdim ama glsternedi tahmin ettilerdi 17 de kesinlesti pazarteside gördu iste cok sukur bereket ilki kiz olan neguzel hersey guzel evlat guzel

Amin cnm.ins ben gecmedi daha 5 de basladi agri daha var yani ya batmalar oluor göysumde oramda buramda suan kasik agrio kalkamiom bile
Benimde göğsüm batıyor dün ve bugün. Sadece sol göğüs batıyor inat ya işte. Midem de huzur vermiyor o zaman daha çok batıyor. Yanıda sancıyor gibi değişik bişey oluyo geçiyor. Üfff herşeyi dinlemekten, pür dikkat olmaktan valla gına geldi ya. Ağrıyan ağrısın arkadaş bi bizde mi vsr yaaa. Ne çok takıldım kendime de gıcık oluyorum. Allahın izniyle şu süreç bitsin de destek bari alıyım. Gerçekten tahammülüm kalmıyor bazen.

Bende kesin yani suan da sol tarafim batio ya bi gecio bi agrio niye diorum vende dinliorum ve diorum acaba ne bu diye offff Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…