Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen hıc uyumadnmı
Bende Bırden sonra belkide iki gıbı uyumsm Bı beste uyandm bıde sımdı 7deoglum kalktı tuvalete. Ama cok sukur uykum azdı iki kezde uyandm ama ırkılerek korkarak degil. Benmde geceleri midem bulanıyor gece uyumadan bır parca ekmeğe peynir falan koyuyorum gece midemi bassın dıye. Daha sonra ise yemıyordm sımdı namazımı bir kıldım kan ilacı ıstım ac karnına ıcmeyı gerekiyor ya

Ne kygilar cnm uyunca unutmuonmu ruyalarmi benim agrilarim var daha gecmekte bilemz
Bizde kaygı biter mi :) kalp takıntıları.. iç sıkıntıları.. elimi kalbime koyup Allah büyük diyorum. O "ol" demeden hiçbirşey olmaz. Bizleri en iyi bilen O. Hepimizi korusun gözetsin inşallah..
Benmde uykum yok tv izliyorum gecen geceki gıbı deglm o zaman yyeermde bile duramıyordm
Bende kv ile birlikte aynı odadayım. Rahatsız olmuyorum diyor ama ben yinede tv.yi kapatıyorum bi saatten sonra. Telefonlada çok uğraşamıyorum. Kendi kendimle boğuşuyorum artık.

Kizlar dün akşam ne çok konusmussunuz oku oku bitmedi .Bende geç yattım ama o saatte internette değildim. Yazisma olduğunda telefon sesli bildirim yapsa keşke. Cünkü internet her an açık olmuyor.Birde altta yazan mesaj saatleri yanlış galiba

Bende de saatler bazen yanlış görünüyor, bulamadım neden öyle olduğunu. Takip ettiğin konuya cevap yazıldığında e-posta yollanıyor galiba. Bildirim olsa iyi olacak gerçekten.

Bugün psikiatri de kontrolum vardı .ilaç dozunu yarıya dusürdü 1 hafta sonrada biraktiracak.doğum korkumdan bahsettim iyi şeyler düşün diyor aynanın karşısına geç hersey iyi olacak başaracam diye kendi kendine konuş diyor.pozitif konuşmaları biryere yaz diyör. Bunu ancak beynine sen ogretebilirsin diyor.olumsuz birsey olma ihtimali binde bir ise sen geri kalan olumlu olma ihtimali binde 999 u düşünmuyorsun diyor.birsey olsa bile başında birsürü doktor var onlar senin için orda diyor.carpinti olursa ilaç yaparlar diyor.sen olumsuz düşündüğün için beynin olumsuz birsey varmış gibi algılayıp alarm veriyor diyor

Bana da böle dediler hatta 0.00001% ölen oluor avrupada dior onuda sen dusunuon diyo iyi seyler dedi banada er an olur hersey dedi bana arabada evde orda burda niye dogumda dusunuon dediydi de isteee

Ya kizlar su rahim ama ust tarafi az yukari idrarlim varnis gibi dolu ama yok böke tuhaf sanki ordamis bebek dolu hizzi iltihapmi yoksa su plasentanin yuzunden bebek asadami ordami ama baya asada izaman ya agri degil dolu hizzi yani

Ya kizlar su rahim ama ust tarafi az yukari idrarlim varnis gibi dolu ama yok böke tuhaf sanki ordamis bebek dolu hizzi iltihapmi yoksa su plasentanin yuzunden bebek asadami ordami ama baya asada izaman ya agri degil dolu hizzi yani
Benimde aynısı oluyor ayağa kalkınca daha fazla ağırlık aşağı çekiyormus gibi oluyor .sanki tuvalete sikismisim gibi gidiyorum birsey yok

Evet ne guzel demis Dr ınsan korkup kaygılandgı an vucudnda kimyasal maddeler salgılanıyor mis ben onuda duydum canm senın ILAC kullanman sana fayda etmedimi

Ay canm allah yardımcın olsun amaa Bı yabancının yanında kotu olmamk ıcın kendnı bastrablyrsn bazen insana ıyı yarıyor

Evet ne guzel demis Dr ınsan korkup kaygılandgı an vucudnda kimyasal maddeler salgılanıyor mis ben onuda duydum canm senın ILAC kullanman sana fayda etmedimi
2 aydır kullanıyorum yüzde 50 fayda etti ama tam olarak iyilesmedim doğuma iki hafta kaldı zaman daraldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…