Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aslında ne güzel telaşlarla meşguller kuzum. Biz pozitifliği unutuyoruz bundan dolayı gereksiz geliyor. Halbuki ne kadar güzel heyecanlar..
koy nerede guzelmi be

koy nerede bende çok severim öyle yerleri arada kaçıp gidebilcmiz bi yer olsa ne guzel olurdu.
Güzel dualarını kabul eylesin Rabbim inşallah. Hoşgeldin:)
Eşimin memleketinde yaşıyoruz biz ısprtada. Köyde merkeze 1 saat uzakta. Otobüste çok sarsmıyo diye çıktık geldik oğluşla. Değişiklik bazen iyi geliyor. Yarın döncez Allahın izniyle :)
Tabi canım o acıdan demedim zaten. Insan gece yaramıyor ya kendı evinde olsa evın ıcınde dort doneblyr o acıdan yoksa bende baska birinin yanında konsnca Bı ıs yapınca daha unutyrm kaygıları
Anladım canım, bnm kv de çok uyanır gece. O bizi rahatsız edeceğini düşünür, bizde onu :)) bende uyanırım sık sık. Dayanamazsam çıkar öteki odaya giderim sorun olmaz. Amaaaa eşimle yatıp uyumazsam söylenir durur:)) yatakta uyuyana kadar tlfnla uğraşıyorum kaygılarım dağılsın diye ona bile trip atıyor kızıyor. Kızsın napıyım diyorum, sallamaya çalışıyorum artık, anlamıyolar sonuçta.

yok canım değilim ama olursam başından kullanmayı dusunuyorm şuan kullanıyorum zaten karar vermek çok zor ama başka çarem yok hakkımızda hayırlısı olsun
Senin hangi rahatsızlıkların var canım? Panik ve anksiyete ikiside mi? Ne kadardır yaşıyosun? Çok sordum farkındayım:) Allah gönlünce hayırlısıyla vaktiyle nasip etsin inşallah.

Senin hangi rahatsızlıkların var canım? Panik ve anksiyete ikiside mi? Ne kadardır yaşıyosun? Çok sordum farkındayım:) Allah gönlünce hayırlısıyla vaktiyle nasip etsin inşallah.
yok canım önemli değil istediğin kadar sorabilirsin 5 senedir var aksyete ve panik var 3 kez ilaç bıraksın herseferinde 1 kaç ay sonra dayanamadım tekrar başladım en son baslayali 1 ay oldu daha tup bebek dramada demedim nasıl karşıliycani çok merak ediyorm adetimi bekliyorm olunca gidicm kullanabilirsin dese biraz rahatlıycm

Gecmıs olsun canm ıyıce bır tedavi olduktan sonra hamıle kalsan daha ıyı olmazmı hamılelıkte rahat edersin. Hamılelıkte ınsan daha zorlanıyor ama bu isler nasıp ısı allah hayırlı olanı versin

5 senedir ugrasiyiyorm geçen bişey yok tedavisi olduğunu düşünmemeye başladım artık bu arada yaş ilerliyo 32yim yani beklemenin bi anlamı yok gibi canim

5 senedir ugrasiyiyorm geçen bişey yok tedavisi olduğunu düşünmemeye başladım artık bu arada yaş ilerliyo 32yim yani beklemenin bi anlamı yok gibi canim
Sakın bekleme Allahın izniyle kal hamile valla beklesende gecmiyo hastalık ilacsiz istediğini yap eninde sonunda ilaca başlıyor insan ayrıca belli bi dönem sonra yine başlıyo sun ilaca zaten ilk 2 ay kullanıyosun ilaç hiç anlamiyosun sakin korkma Allahın izniyle kal hamile valla bekle bekle nereye kadar

Anladım canım, senin için enn doğru zaman ne zamansa Allah o anda verir şüphesiz. Dr.lar bu konuda önce tedavi önerip garantiye almak istiyor ama şu var ki sadece ilaç tedavisiyle olmuyor. 6 ay 1 sene herneyse süre veriyorlar felan sonra hamile kaldığında hastalık nüksetmiyor mu, ediyor malesef. Tam anlamıyla kurtulanlar bile tekrar yaşayabiliyorken bana sadece hayatı ertelemek gibi geliyor naçizane.. Bence ertelememekle en güzelini yapmışsın Allah gönlünce nasip etsin arkadaşım.
Nasılsıniz kızlar bu aksam sesiniz ckmıyor
Aynı tas aynı hamam canım:) sende ne var ne yok..

aynen öyle insallah kalırım bakalim hayirlisi

amin canim hepimizn

yaa bide arkadaşlar musluklardan kullandığımız sular varya eğer yemege caya faln kullanıyorsak barajlardaki kimyasal maddeler suyla vücudumuza girdiğinde mesala baraj sularında ağır metaller oldukça fazlaymış bunlarda bizim hast tetikleyebilir özellikle hamileler elimizden geldiğince içme suyu kullanalım özellikle arıtıcı malum damacanalarda sağlığa zararli ama musluk suyundan iyidir yinede sizinle paylaşmak istedim

Cok sukur bu saate kadar gelebldm hele bakalım gece nasl olacak yarında hafta sonu cocklar evde

Cok sukur bu saate kadar gelebldm hele bakalım gece nasl olacak yarında hafta sonu cocklar evde
Aynı fikirdeyim. Bir de yatıp uyursak güzelceee bugünde görev tamamdır:) ben sürekli kendimle konusup duruyorum. Amaaan gelirsen gel atak değil misin geçersin nasılsa diyorum, deli gibiyim yaa:)

Ben burdayim.gec geldim anca okufum agrim.var sagda busefer ben kesin imtihap var ya Allahim hastalikla sinama imtihan etme ins kardesim.sana Rabbim.evlat versin duamdasin semde

Kızlar gunaydın bu gece 12de uyumsm galıba altıda oglum kalktı bende namazımı kıldm bu gece hıc uyanmadım bunada sukur diyelim ınsallah sizde uyumssnzdr deliksiz ınsanın sorunsuz uyuyup uyanması cok guzel bir duygu uykusuzlukta herseyı tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…