Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben burdayim.gec geldim anca okufum agrim.var sagda busefer ben kesin imtihap var ya Allahim hastalikla sinama imtihan etme ins kardesim.sana Rabbim.evlat versin duamdasin semde
Gecmisti olsun Allahım ne olur agrılarn sureklıyse Bı dra gorun allah muhafaza bızm suan bır fiziksel pronçblemmz yok pek ona ragmen kaygılar olumsuz dusuunceler Bızı mahvediyor Rabbım daha kotusunu gosterme sn hıc birimize

Yok cnm ben uyandim.hemde cok suan da yine ayaktayim uykum var uyuyamiom.niye böle oldu bilsem

Pazartesi randavum.var ins bi sorcam.bakalim bide havalar sogukya usuttuom galiba ondamda oluor aslinda disarda islerim var ama cikmiyacam.bugun

Yok cnm ben uyandim.hemde cok suan da yine ayaktayim uykum var uyuyamiom.niye böle oldu bilsem
Canm hepimizde oluyor ama cok sukur dun ıyıdm abdest alıp bıraz kuran bıraz kitap okuyup yada tesbih cekecwk uyusak bıraz daha etkili oluyor deneyelim belki birimize bir faydası olur

100defa hasbunallah ve nimel vekil. 100defa la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.100defa Rabbi inni lima enzelte şeye min hayrin fakir.

Kızlar hayırlı aksamlar naslsnz ben Bıraz ıs yemek yaptm cocklarla ugrastm daha yenı oturdum durumlar nasıl sizler ne yaptınız

Selam kızlar, bende akşamüstü eve döndüm oğluşla. Sonrada market, yemek bulaşık işleri derken ancak oturdum. Çok yorulmuşum bugün, 7.30dan beri ayaktayım, çanta hazırla, eve gidecekleri ayarla, evi topla kahvaltı yemek bulaşık derkeen otobüs saati geldi hemen. Evi toplamadan çıkma adetim yoktur. Huzursuz olurum. Kv.ye çok iş kalmasın zaten oturamıyo doğru düzgün. Elimden geleni yaptım. Bi de kendi evimde uğraşınca oturduğum yerde kalmaya başladım:))

Ben burdayim.gec geldim anca okufum agrim.var sagda busefer ben kesin imtihap var ya Allahim hastalikla sinama imtihan etme ins kardesim.sana Rabbim.evlat versin duamdasin semde
Sadece iltihaptan olmuyor sanırım. Bende de biraz enfeksiyon çıktı, toz şase verdi dr tek kullanımlık içtim. Birkaç gün sonra sağ tarafımda da sol tarafımda da koparcasına ağrılar oldu yine. Neyin nesi anlamadım. 14 15.haftalardan beri buna benzer ağrı sancı birsürü şey yaşıyorum ama dr.bişey demiyor. Özele gidicem yakın zamanda insallah.

Dusunceli gelinmişssn ıyı yapmıssn. Hem sevapta yaslı birini dusunmek. bende bugun hep is yaptm zaman gectı. Ama bende yorlmsm bayağı bır saat kestirmişm bu aksam ınsallah gece rahat uyuruz

Dusunceli gelinmişssn ıyı yapmıssn. Hem sevapta yaslı birini dusunmek. bende bugun hep is yaptm zaman gectı. Ama bende yorlmsm bayağı bır saat kestirmişm bu aksam ınsallah gece rahat uyuruz
İnşallah canım. Benim haftalar ilerleyip karnım çıktıkça gece daha cok uyanmaya basladım.
Biraz öncede sağ kasığıma bi sancı girdi uzandım simdi hafifledi. Elimle kontrol ettim o kısımda ufak bi sertlik vardı, sanırım başını felan dayıyor. Şimdi baktım o sertlik yok, acıda geçti.

Benimde cikti karnim ama asada gibi
Ve bugun butun gun yuz kemigim varya gözumun alti arkaya dogru bastirinca agrio basima vuruo agri böle givik birsey

Evet ondan olabilir benmde ilerledikçe bu uyku sorunları artmaya basladı ben 18deyım daha.

Kızlar uyudzmu benm kızım aksam uyudu uykusunu alms sımdı ayakta bende ayaktayim cokda uykum var bakalm bu gece nasl gececk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…