Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evıne donsen daha rahat edersin. Tabı gececk bu hamılelıkten dolayı Bızı bu kadar etkiledi gundzlerı bısey ler le ugrasınca zaman geciyor guzel gunlerde gelecek ınsallah

Evıne donsen daha rahat edersin. Tabı gececk bu hamılelıkten dolayı Bızı bu kadar etkiledi gundzlerı bısey ler le ugrasınca zaman geciyor guzel gunlerde gelecek ınsallah
Burda rahatsız eden bir durum yok ki kuzum. Kv arkadaşım gibi, yürüyüş yapıyoruz, bebişe bişeyler hazırlıyoruz, canımızın istediğini pişiriyoruz felan. Merkezde hiç arkadaşım da yok. Oğlumla geçiriyoruz vakti. İyi ki o var şükür.

Amin dualarimiz ins kabul gunu bugun ins
Uyandim uzaniom gece uyumadimya jacta uyudum bilmiom
O bagzada evet girtlak balgammi me denko o olanilir bogazimda bulanio o sekil yani eh tabi insan takio etrafta hasta olan olunca acaba sendemi dion Allah korusun kötu hastalik vermrsin onla imtihan etmesin

Bende oluorum jasta ortamindan rahatsiz heleki amaliyat haneyi göruncee ben gidiom ama öle hersey yaotirmam ki hahahja canim aciyacak diye hele su disci ilk girdigimde bayiliom ayilincada bakmio cunku benbeyazim ve kalbim firliyacak gibi

Allah mübarek cuma gününün hurmetine dualarımızı kabul etsin şifa versin. Cuma günü ikindi ile akşam arasında yapılan dualar kabul olurmuş. Birde müminin mümine yaptığı dualar yani birbirimize yaptigimiz dualar daha makbulmuş.isimlerimizi bilmiyoruz ama birbirimize dua edelim

Ins cnm.benim.fatma ismen edebilirsin yni senin ne

Aralik anneleri diye bir forum var anneler bebeklerine alacakları kıyafet ve eşyaların detaylarını düşünmekten bıkmışlar bir sn önce doğa bitse diyorlar. Bizim konuştuğumuz seylerle karşılaştırınca onların konuştukları cok sacma ve gereksiz buluyorum önemli olan sağlık farkında değiller

kızlar yazdıklarınızı sürekli takip ediyorm Allah yardımcınız olsun çok güclüsünüz masallah birbirinizi motive ediyosunuz sanırım atanızda hamileyim ilaç kullan yok bildiğim kadarıyla 1 kişi son yazanlardan sanırm.oda doğuma az kaldığı icin bırakacakmış sizin icin namazda dua ediyorm tekrar Allah yar ve yardimcimiz olsun

pardon hamileyken ilac kullanan yok sanirim yazicakdim yanlış olmus

koy nerede guzelmi be
koy nerede bende çok severim öyle yerleri arada kaçıp gidebilcmiz bi yer olsa ne guzel olurdu.

off bi turlu dogru yazamamışım kaçkere alıntı yapmışım k. bakmayn arkadaslar

Tabi canım o acıdan demedim zaten. Insan gece yaramıyor ya kendı evinde olsa evın ıcınde dort doneblyr o acıdan yoksa bende baska birinin yanında konsnca Bı ıs yapınca daha unutyrm kaygıları

Cok dogru soyluyon ama bizimde saglık problemimiz olmasaydı Bızde onlar gıbı seylere takılırdk ınsan hayatında ne varsa onu sıkıntı yapıyor

Aminn bızım enbuyk silahımız dualar

Bende oluorum jasta ortamindan rahatsiz heleki amaliyat haneyi göruncee ben gidiom ama öle hersey yaotirmam ki hahahja canim aciyacak diye hele su disci ilk girdigimde bayiliom ayilincada bakmio cunku benbeyazim ve kalbim firliyacak gibi
Ay bende dıscıde oyle oluyrm kafanı yatıyor ya insann nefesi keslyr

Evet canim ben kullanıyorum azaltarak birakacam doğumdan sonra tekrar başlayacam sen hamile misin ilaç kullanıyor musun
yok canım değilim ama olursam başından kullanmayı dusunuyorm şuan kullanıyorum zaten karar vermek çok zor ama başka çarem yok hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…